Şimdi Ara

The Grand Tournament (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
867
Cevap
2
Favori
20.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart tasarımları çocuksu geldi bana. Ne bileyim sanırım çocuk kesimi hedeflemişler. Aydede sakallı Frost Giant, çizgi-filmden fırlama Lowly Squire, çizimde kullanılan cıvık renk tonları...
    Diğer üzüldüğüm nokta ise Lore'dan değilde uydurma kartlar çıkması. Nexus-Champion Saraad'ın Warcrafttaki yeri nedir ki Legend olmayı hak ediyor? İlk kez görüyorum. Muhtemelen lore'da da geçmiyordur.
    Inspire özelliğini de sadece buna özel deckler yapılmadıkça kullanan çıkmayacaktır. Destelerdeki kartlar kendi aralarında sinerji içindedirler ama hero power gerektiren deste yok. İlerde de çıkacağını sanmıyorum. Çıksa bile top rankte gözükmez bence.
    Artan RNG konusuna da girmek istemiyorum. Tanıtım da yapılan maçlarda bile şanslı olan hep kazandı. RNG hep önemliydi, fakat sanırım bu patch ile şans faktörü daha da artıcak.
  • Arena metasını değiştirebilecek potansiyelde bir dinamik getirdikleri için ben başarılı buldum.tanıtılan kartlarda arena için gayet etkili gözüküyor 1 ay boyunca kartlar önümüze dökülmeye başlar hepimiz daha net kanaat getirebiliriz expension hakkında.
  • Şu gerçek mi acaba ya Face de heartstone sayfalarında gördüm
     The Grand Tournament
  • Arkadaşlar hiç acele etmeyin kartlar için, en az 10 gün bekleyin, aynı şey gvg zamanında da oldu, insanlar o kart çok iyi bu kart çok iyi dediler sürüyle legend epic craftlandı sonuçta adam gibi kullanılan sadece dr boom ve 3-5 epic common kart oldu. Kağıt üzerinde güzel kartlarmış gibi duruyor şimdiye kadar gösterilenler ama bence çoğu pas geçilecek.
    BattleTag: Earthfrost#2537
  • Hero power'ı güçlendiren yeni legendary kartı her destede olacaktır. Aşırı derecede güçlü bir kart özellikle'de CW'de kesinlikle yer bulacağını düşünüyorum en azından ben koyarım desteye 4 armor nedir yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraLmaNia10 -- 23 Temmuz 2015; 22:34:02 >

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

Hero power'ı güçlendiren yeni legendary kartı her destede olacaktır. Aşırı derecede güçlü bir kart özellikle'de CW'de kesinlikle yer bulacağını düşünüyorum en azından ben koyarım desteye 4 armor nedir yahu :)

şuan ki meta üzerinden konuşursak paladin dışında hiç bi class kullanmaz hocam çünkü 6 manada alabilceğin emperor gibi sylvanas gibi minionlar varken sanmiyorum kimse bunu onlarin yerine koysun

tabi çikarsinlar hpleri 35e hemen dizelim control warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 23 Temmuz 2015; 22:38:08 >

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • Hep ayni terane. Bu oyunda control vs control desteleri haricinde oyun zaten 6. turne kadar kaderi belli olmus oluyor. bu karti 6. turnde attiniz ve size hicbir guc kazandirmiyor, yani 6. turnu bos gecmis oluyorsunuz ve boyle bir luksunuz yok bu oyunda, 7. turne geldiginizde hero poweriniz `birazcik` guclenmis olacak ve siz oyundaki en iyi 7 droplu minionu oynamak yerine o turn 5 mana mi oynayacaksiniz? Evet kartin efekti cok karizma cok cool ama bu oyunun bu haliyle kendine yer BULAMAZ. Kisaca cop kart, winmore kart, berbat kart.
  • Bu güncelleme, Blizzard'ın oyunun geneline değilde bazı herolarına artı sağlamak için oluşturduğu bir şeye benziyor sanki. Druid oyuncusuyum ama token desteme ve diğer destelerime uyan kart göremedim, ne işim olur benim hero powerla umarım diğer kartlar destelerimi güzelleştirecek şekilde olur daha görmediğimiz 100'ü aşkın kart var sonuçta, ümitliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butt3rs -- 23 Temmuz 2015; 23:34:26 >
  • Kaçırdık yeni expansionun açılışını.Gold'ta kasamıyorum tatil yüzünden.Sıkıntılı bir süreç olacak kartları elde etmede.

3-4 totem hariç açıklanan kartların hepsi kontrol temalı kartlar olması güzel.Agroo'ya buff yok şuan ama oynatacak kartlar gibi durmuyorlar.Gerçi Berbat dediğimiz grim patron efso çıktı.Tamamını görmek lazım kartların.

agroo deckler çok şans vermeyecek inspire özelliğini kullanmaya.Kontrol karşılaşmalarında ise deli iş yapacak.Kartlar kontrol temalı olması güzel.Kontrol deckleri daha çok görmeye başlarız belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Hero power'ı güçlendiren yeni legendary kartı her destede olacaktır. Aşırı derecede güçlü bir kart özellikle'de CW'de kesinlikle yer bulacağını düşünüyorum en azından ben koyarım desteye 4 armor nedir yahu :)

şuan ki meta üzerinden konuşursak paladin dışında hiç bi class kullanmaz hocam çünkü 6 manada alabilceğin emperor gibi sylvanas gibi minionlar varken sanmiyorum kimse bunu onlarin yerine koysun

Hocam paladinde de aşırı işe yarayacak bir durum yok. Sonuçta 7 minion sınırı var kaç tane spamlayabilirsiniz? Diğer kartta inspireda summonlatıyor. Yani 3 tane 1/1i açtım klasik quartermaster dışında bir olayı olacak mı onu görmek lazım. CW için bence çok güzel. Agrolara belki yavaş kalabilir ama kafa kafaya giden control maçlarında veya combo decklere karşı iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

quote:

Hocam paladinde de aşırı işe yarayacak bir durum yok. Sonuçta 7 minion sınırı var kaç tane spamlayabilirsiniz? Diğer kartta inspireda summonlatıyor. Yani 3 tane 1/1i açtım klasik quartermaster dışında bir olayı olacak mı onu görmek lazım. CW için bence çok güzel. Agrolara belki yavaş kalabilir ama kafa kafaya giden control maçlarında veya combo decklere karşı iyi olabilir.

şuan ki olan destelere göre konuştum hocam yeni desteler türerse tabi bakariz.Paladinin güzel bi 6 manalik karti olmadığı için ve o çikan 2-2likleri buffliyacak sword of justicedir diger ivir zivirlardir işine yarar diye düşündüm.He tabi bu kullanişsiz olcağini degistirmez tabikide

edit 3 :ben genellikle arena durumlarina göre konuşuyom şuan constructed için diger kartlarinda piyasa çikmasi lazim çünkü muhtemelen hero power bastikça heal kazanmak veya minion bufflama gibi mekanikler gelcek öyle olursa baya curcuna olcak dengeyi tutturlar umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 24 Temmuz 2015; 9:11:03 >

• Yeni kartlar gelmeye devam ediyor.

The Grand Tournament

The Grand Tournament

The Grand Tournament

The Grand Tournament

The Grand Tournament

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 25 Temmuz 2015; 11:54:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

quote:

şuan ki olan destelere göre konuştum hocam yeni desteler türerse tabi bakariz.Paladinin güzel bi 6 manalik karti olmadığı için ve o çikan 2-2likleri buffliyacak sword of justicedir diger ivir zivirlardir işine yarar diye düşündüm.He tabi bu kullanişsiz olcağini degistirmez tabikide

edit 3 :ben genellikle arena durumlarina göre konuşuyom şuan constructed için diger kartlarinda piyasa çikmasi lazim çünkü muhtemelen hero power bastikça heal kazanmak veya minion bufflama gibi mekanikler gelcek öyle olursa baya curcuna olcak dengeyi tutturlar umarim

başka birşey dileseymişim ya la işin komik tarafi 5 manaya 8 direk heal atan 3-3 minion varken 4 manaya 1-8 ve 2 manaya 2 heal atan minionu kim neye oynasin

warlock karti çok tatli duruyor keşke 4-5 olsaydida belki bi sans yasardi
    warrior silahi useless arenada iş görebilir
    nort sea kraken ladder için useless arena için mükemmel duruyor

yanliz priest aggrolara karşi inanilmaz sağlam olcak gibi

hearpwnin class yapma yarişmasinda buldum keşke o saçma kart olmasaymişin illidan Ben bile şu skini alirdim
     The Grand Tournament

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 25 Temmuz 2015; 13:56:02 >

• Hero power üzerinden fena yürüyorlar da ben hala metaya nasıl yerleşecekler face mantığı artık bitecek mi en azından azalacak mı çok merak ediyorum.

Mech kart çıksa ya mechsever biri olarak araya bir mech kart çıkarsalar hiç fena olmaz.

Bir çok kişinin aksine bence 6-3 lük kart da op, cw ve priestte iş yapacağını düşünüyorum. Genel olarak paketi beğendim.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.