Garantisi bitmiş Gamepad tamiri
Merhabalar. Gamepadin garantisi bitti. LB tuşu takıldı ve şu an basıldığında çalışmıyor. Yapmasının basit bir şey olacağına inandığımdan yeni kol almak istemedim. Sizce garantisi bitmiş gamepadi nasıl tamire gönderebilirim?
Şimdi açıklanan yasaklara göre hafta sonu tam kısıtlama olacak. Hafta sonu e-sınavım olacaktı fakat olası bir polis çevirmesinde giriş belgesini kendisine göstersem sorun yaşamam dimi
Tat ve Koku alma kaybı problemi
Öncelikle herkese merhabalar. Ben 2 hafta önce ateş, halsizlik ve baş ağrısı yaşamıştım. Koronadan şüphelenmiştim. 3-4 gün sürdü sonrasında geçti fakat test yaptırmamıştım.. Son 3 - 4 gündür genel olarak yediğim şeylerden hiç tat ve koku almıyorum ya da az alıyorum baskın bir tadı veya kokusu varsa. Lezzetini hiç hissetmiyorum yediğim şeyin şu 3 - 4 gündür.
Kendimi gayet iyi hissediyorum şu an. Ateş, halsizlik, baş ağrısı gibi hiç bir belirti yok. Sizce 2 hafta öne korona geçirdim fakat tat ve koku alma duyumu hala kazanamadım mı hala yoksa şu an korona geçiriyor olabilir miyim?
Öncelikle herkese merhaba. Ben Vodafone evde internet başvurusu yapmıştım. Eve modem kurulumu için geldiler ve kurulumu yaptılar fakat hala bağlantı sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aramama rağmen herhangi bir çözüm sağlanmadı. 192.168.1.1 sayfasından giriş yaptığımda tanımlama kısmında böyle bir sorun gösteriyor. Benim bunu kendim düzeltme şansım var mı yoksa yetkili birimlerin mi halletmesi gerekiyor?
2 gündür hafif ateş,halsizlik ve baş ağrısı var. Test yaptıracağım fakat test yaptıracağım yer ya da kurum hakkında pek bir fikrim yok. Herhangi bir devlet hastanesinde mi yaptırayım yoksa özel bir kurum mu ? Devlet hastanesinde çile çekeceksem onun yerine uçuk olmayan bir miktarda özel hastanede yaptırabilirim. Beni bilgilendirme şansınız var mı test yapan hastanelerle ilgili?
Vodafone Adsl İnternet Kurulumu
Bugün Vodafone evde internet için başvuru yaptım fakat dalgınlığım yüzünden öncesinde evde telefon hattı prizi var mı hiç dikkat etmedim. Bu sene ailemin yanına geri döndüğüm için internet bağlatmak istiyordum fakat ailem telefon hattının prizini kaldırmışlar ve bulunduğu yere de dolap monte etmişler. Benim internet kurulumu öncesinde ankastreden eve telefon hattı çekmem gerekiyor mu? Ya da ankastrede olan telefon hattından direk modeme bağlantı yapmam gibi bir şansım var mı ? Ya da internet kurulumu için geldiklerinde bunu yapma gibi bir lüksleri var mı yoksa onlar dışında kalan bir durum mu bu ?
Benim hiç bilgim yok bu konuda. Cahilliğimi mazur görün. Tam olarak ne yapmam gerekiyor acaba?
İnternet altyapılarıyla ilgili.
|
Öğrenci işlerine verilecek evraklar
|
Öğrenci Şifresi alma
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() [simage]http://img51.imageshack.us/img51/4799/dexterv8.png/image] ![]() ![]() ![]() ![]() |

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.157
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 162.842 (Bu ay: 927)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap