Yarbay
05 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 118 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar. Gamepadin garantisi bitti. LB tuşu takıldı ve şu an basıldığında çalışmıyor. Yapmasının basit bir şey olacağına inandığımdan yeni kol almak istemedim. Sizce garantisi bitmiş gamepadi nasıl tamire gönderebilirim?

Şimdi açıklanan yasaklara göre hafta sonu tam kısıtlama olacak. Hafta sonu e-sınavım olacaktı fakat olası bir polis çevirmesinde giriş belgesini kendisine göstersem sorun yaşamam dimi

Öncelikle herkese merhabalar. Ben 2 hafta önce ateş, halsizlik ve baş ağrısı yaşamıştım. Koronadan şüphelenmiştim. 3-4 gün sürdü sonrasında geçti fakat test yaptırmamıştım.. Son 3 - 4 gündür genel olarak yediğim şeylerden hiç tat ve koku almıyorum ya da az alıyorum baskın bir tadı veya kokusu varsa. Lezzetini hiç hissetmiyorum yediğim şeyin şu 3 - 4 gündür.

Kendimi gayet iyi hissediyorum şu an. Ateş, halsizlik, baş ağrısı gibi hiç bir belirti yok. Sizce 2 hafta öne korona geçirdim fakat tat ve koku alma duyumu hala kazanamadım mı hala yoksa şu an korona geçiriyor olabilir miyim?

Öncelikle herkese merhaba. Ben Vodafone evde internet başvurusu yapmıştım. Eve modem kurulumu için geldiler ve kurulumu yaptılar fakat hala bağlantı sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aramama rağmen herhangi bir çözüm sağlanmadı. 192.168.1.1 sayfasından giriş yaptığımda tanımlama kısmında böyle bir sorun gösteriyor. Benim bunu kendim düzeltme şansım var mı yoksa yetkili birimlerin mi halletmesi gerekiyor?

https://i.hizliresim.com/rwQUpX.png

2 gündür hafif ateş,halsizlik ve baş ağrısı var. Test yaptıracağım fakat test yaptıracağım yer ya da kurum hakkında pek bir fikrim yok. Herhangi bir devlet hastanesinde mi yaptırayım yoksa özel bir kurum mu ? Devlet hastanesinde çile çekeceksem onun yerine uçuk olmayan bir miktarda özel hastanede yaptırabilirim. Beni bilgilendirme şansınız var mı test yapan hastanelerle ilgili?

Bugün Vodafone evde internet için başvuru yaptım fakat dalgınlığım yüzünden öncesinde evde telefon hattı prizi var mı hiç dikkat etmedim. Bu sene ailemin yanına geri döndüğüm için internet bağlatmak istiyordum fakat ailem telefon hattının prizini kaldırmışlar ve bulunduğu yere de dolap monte etmişler. Benim internet kurulumu öncesinde ankastreden eve telefon hattı çekmem gerekiyor mu? Ya da ankastrede olan telefon hattından direk modeme bağlantı yapmam gibi bir şansım var mı ? Ya da internet kurulumu için geldiklerinde bunu yapma gibi bir lüksleri var mı yoksa onlar dışında kalan bir durum mu bu ?

Benim hiç bilgim yok bu konuda. Cahilliğimi mazur görün. Tam olarak ne yapmam gerekiyor acaba?

Öncelikle merhabalar herkese.Net bir bilgi bulamadığım için konu açmak istedim. Üniversite dolayısıyla interneti kullanmadığım için aileme hızlı olmayan basit bir tarife yapmıştım fakat mezun olup eve dönünce bana yavaş geldiği için internet tarifesini değiştirmek istedim. Anlamadığım bir durum bulunduğum yerin altyapısıyla ilgili. Çok bir bilgim yok fakat sorgulattığımda Milleni gibi Netspeed gibi yerler 63mbps hız alacağımı söylüyor. Turknet'ten sorgulattığımda ise 16mbps alacağımı söylüyor. Turk telekom'dan sorgulatınca ise 3 yan apartmanda Turk Telekom Hipernet gösterirken bizim apartmanda Turk Telekom Adsl gösteriyor.Hangisine inanmalıyım bu dediklerimden ve eğer altyapı kötüyse bunu değiştirmek için yapabileceğim bir durum var mı ?

Firmalar hakkında çok bir bilgim yok fakat tarifeleri araştırdım biraz. Mesela kablonet'in 99 liraya 25 mbps gibi bir tarifesi var. Bu tarifeye ve hıza sahip olmam için bulunduğum yerin altyapısının o hızı desteklemesi gibi bir şart olması gerekiyor mu ?
Bu götüreceğimiz evraklar bir listesi falan var mı ? E kayıt yaptırdım. E kayıt yaptıranların derslerin başladığı zaman 14 eylülde öğrenci işlerine evrakların verilmesi gerekiyor yazıyor Adü'de ama bu evrakların herhangi bir listesi yok.Araştırdım ama bulamadım.Hangi evraklar bunlar acaba ?
Bugün e-kayıt ile kaydımı yaptırdım ama öğrenci şifremi nasıl alacağım bilmiyorum.Adnan Menderes üniversitesine gidiyorum.Sitesini baya araştırdım.Bunla ilgili herhangi bir bilgi var mı diye ama hiçbirşey yazılmamış.Ders kayıtlarınıda öğrenci sistemine girmeden de yapılmıyor.Ders kayıtlarıyla çoğu şey yazarken öğrenci şifresi nasıl nereden alınır hiçbirşey yazmıyor.
http://www.hearthpwn.com/blue-tracker/topic/11394-blackrock-mountain-a-hearthstone-adventure-announced-at-pax-east

Pax'ta yeni adventure modu açıklamış.1 wing yine 700 gold ve 5 wing olacak.Aynı Naxx gibi.31 tane yeni kart olacakmış.Her wing her hafta yayınlanacak.Herşey aynı naxx gibi.İlk wing bedava mı onu bilmiyorum.Birkaç tane de yeni kartlar var.

Edit:Her yeni kart açıklandığında buraya eklenecektir.

Blackrock Mountain Adventure modu'nun wing ücretleri.

Adventure modunun card backleri.

Yeni Gameboard
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:

[simage]http://img51.imageshack.us/img51/4799/dexterv8.png/image]

Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Huwai İdeos x5
Notebook
Acer
LOL
Rumble
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.157
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 162.842 (Bu ay: 927)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.