Yarbay
08 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 134 (Bu ay: 2)
Gönderileri
https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g15-5525-amd-ryzen-7-6800h-16-gb-1-tb-ssd-rtx-3060-windows-11-home-156-120-hz-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000039IT9J?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507rm-hn096-ryzen-7-6800h-16gb-ram-512gb-ssd-6gb-rtx3060-156-in-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002GYWKL?magaza=Gamers_Arena&url_src=and-product-detail

Bu iki laptop arasında kaldım fiyat olarak aynılar fakat ssd ve hz farklı. Hz için ssdden vazgeçmek ne kadar mantıklı emin olamadım. Sonuçta ssd değişir hz aynı kalır. Rehber olduğum için taşınabilirliği de önemli bir yandan. Bütçemi 35'e kadar zorlayabilirim. Kullananlar veya denemiş görmüş olanlardan fikir alabilir miyim?

Intel g2020 2.9 ghz işlemcim var. stock fanın tek bacağı kırıldığı için ilk önce xigmatek apache pluss aldım bu sorunu yaşadım onu kenara koyup birebir stock fan aldım yine aynı sorun var. pinleri tak çıkar yapınca biosa atıyor biostan çıkıp bilgisayarı açabiliyorum fakat gün içerisinde tekrar bir aç kapa yaparsam açılmıyor. fan dönüyor geri gidiyor ve bilgisayar boot olmuyor. bunun sebebi nedir? eski fanda böyle bir sıkıntı yoktu. ikisi de stock fan.

eski fanda böyle bir sıkıntı olmadığı için bad usb veya ram tarzı bir sıkıntı yok. başka ne sebep olabilir?

Çok garip bir sorunla karşı karşıyayım. Güncel MS Office 365 kullanıyorum. Daha önceden de Dark modda kullanıyordum ve böyle bir sıkıntım yoktu fakat şu an Hem Blank Document olarak açtığım her seferde siyah sayfa veriyor ve ben manuel olarak beyaza çekersem seçtiğim yazıyı halen siyah sayfadaymış gibi highlight ediyor bu da neyi seçip seçmediğimi belirgin bir şekilde göstermiyor bana. PC'de seçtiğimizde mavi, koyu gri gibi gözüken bu highlight şu an siyah yazıyı çok hafif solduruyor ama bunu ayırt etmek göz yoruyor belirgin bir durum yok. Bunu nasıl çözerim? Başka yerde bu sorun yok. Dark Moddan çıkınca da koyu gri olduğu için daha belirgin fakat bembeyaz parlak ekran yine yoruyor.

Nedir bunun çözümü bilen var mı?

ÇÖZDÜM EDİTİ : Çok basit olmasına rağmen hiç bir yerde bulamamıştım bunu MS forumları dahil. Ayarlar>Genel>Office Teması kısmında Siyah seçerseniz ve yanındaki kutucuğa işaret atarsanız size Beyaz sayfa ve normal bir seçim vurgusu veriyor.

Merhaba, bu modelin SSD olarak hangi markayı kullandığına dair bir bilgisi olan var mı? Kullananlar, görenler cevaplayabilir mi?https://www.hepsiburada.com/hp-15-db1063nt-amd-ryzen-3-3200u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8ul43ea-p-HBV00000OSN0M
Şu an Superonline kullanıyorum 100 akn 50 hız 80 lira olarak. Türknet 65 tl'ye 35 aknsiz veriyor Kayseri'de. Hangisini tercih etmek daha mantıklı kullananlar, geçenler + ve - yönlerini söyleybilirler mi? Bir de Türknet modem veriyor mu biz mi alıyoruz? Neredeyse bütün ISSler veriyor.
Not : Öğrenci evi.
EDİT : Sorunu çözdüm. Sonunda iletişime geçebileceğim birine ulaşmayı başardım.

Hesabınızı komple silme yoluna gidiyorsunuz. Sebebi ing olarak açıklayın. Chat penceresi açılacak. Eski bir makbuz screenshot istenecek. Verdiğiniz zaman 10 dk içinde sste bulunan mail hesaba işlenecek face bağlantısı kopacak. Şifreyi sıfırlayıp tüm hesaplardan çıkış yaptığınızda her şey düzelmiş olacak.

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Hesap çalındı baya baya. Nasıl oldu bilmiyorum. Çünkü bana hiç bir bildirim yapılmadan hesaptaki e-mail değiştirilmiş. Nasıl mı? Spotify'ın muhteşem güvenliği bunu yapmak için sadece şifremi bilmesinin yeterli olduğunu düşünüyor. Karşı taraf bir şekilde şifremi ele geçiriyor ve mail adresini değiştiriyor. Hesap bundan sonra bir daha benim elime geçmesi çok zor araştırdğım kadarıyla.

Neden mi?

Eğer destekten böyle bir durum olduğunu belirtirseniz iletişim için hesapta girili olan mail kullanılıyor. Yani hırsızın malini! E hırsız şifreyi de değiştirdi maili geri düzeltemiyorum. Şu an hesabım face bağlantılı olduğu için giriş yapabiliyorum 17.06'ya kadar premium devam ama aile hesabındaki diğer kişilerin presi düştü. SAÇMALIK.

Bankayı arayıp kartımı iptal ettim. Yeni kart alacağım pazartesi bu sorun değil. Para iadesi için de başvurdum. Facebook hesabımı çift korumaya aldım google authenticator ile.

Bu başına gelmiş ve bir şekilde hesabını geri almış bilen biri var mı?

Başlığı öne çıkartabilir misiniz ayrıca? Daha çok kişiye ulaşsın ve insanlar haberdar olsun bu güvenlik açığından.
Direk konuya gireceğim.

Ziraat'in öğrencilere verdiği kart çift taraflı. KK ve BK. BK zaten açık KK ise kısmen kapalı. Eğer kasiyer vs postan BK seçmezse kredi kartınız açılmış oluyor. Buraya kadar hadi her şey normal diyelim.

KK'nın BK'ya erişimi var bu erişimi maalesef burs/kredi onayında veriyoruz. Mecburuz yani. Eğer Asgari ödemez geciktirirsen BK'daki paradan çekiyor şıp diye. Senden habersiz. Hadi eyv hakkı olan para borcum var çünkü onlara bir bakıma.

Sıkıntı şurada ortaya çıkıyor. Her ayın 9'u kredim yatıyor. 3-13 arası ise kredi kartı ödeme sürem. Ben 140 TL asgariyi ödedim bu ay. Hatta 150 TL yatırdım. Geciktirmedim. Ama bunlar doymamış az gelmiş. Direk komple kartı sıfırlayıp kartta kalan paramı da çekmişler.

NEDEN?

Asgari tutar ödendi.

Bugün ayın 13'ü son ödeme gelmemiş zaten. Gecikmeye giren bir şey yok ama neyse. Bahaneleri bu olur diye not düşeyim.

Şimdi arakdaşlar, bu parayı çekme hakları var mı? Benden istedikleri minimum tutarı yatırmama rağmen gecikmede olmamama rağmen benim geri kalan paramı KK'ya aktarma hakları var mı?

Para hala bende ama nakit değil. Kirayı gidip ev sahibine postan çekmeyeceğime göre bu para lazım. Nakit lazım yani.

Bunun çözümü nedir bilen var mı?
i5-7300hq ve 4 gb 1050 ti var en önemli kısımlarda bunlara ek 8 gb ram 256 ssd ve boş hdd slotu var. 3500 civarına bulunabiliyor şu anda 1 ay daha da böyle gider ama kurdan dolayı yavaş yavaş zamlar artışlar geliyor o yüzden bu işler artık beklemeye gelmez. Ucuzlama işi hayal çünkü.

Bu ürünü kullanan deneyimleyen var mı herhangi bir yerde?
Bu takım turu geçemez bu halde. Yatan bir takım, göz yuman hakem ve bizim beceriksizlerle çok zor.

Atak yapamıyoruz oyun kuramıyoruz. Neden? Çünkü Selçuk yerine oynaması gereken Belhanda Sneijder yerine oynuyor ve Sneijder yok. Oyunu açacak 1 tane adam yok.

Biz bunları hak edecek ne yaptık be?
Bu cihazı merak eden herkes Erdi ve Mesut Bey'e mesaj atsın. Daha önce incelediler monster cihaz. Eğer yapabiliyorlarsa bunu da incelesinler. Ben dahil herkes bu cihazı merak ediyor ve net bir şekilde cevap veren yok. Monster incelemesine çok güvenmediğim için başka da olmadığı için DH incelemesi karar vermemizi sağlar diye düşünüyorum.

Ben geçen gün attım ama geri dönüş yok. Görmediler de. Çoğunluk olursak yaparlar diye düşünüyorum. Erdi Özüağ gitti Xiaomi aldı isteniyor diye.
Hakkında
Forum İmzası:
ERÜ Kore Dili ve Edebiyatı
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.884
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.769 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.826 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.