Bildirim
The Grand Tournament (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier
quote:
Orijinalden alıntı: KraLmaNia10
Şimdiye kadar açıklanan en çöp kart olabilir.
Çöplük seviyesinde Majordomo ile yarışır.
Text'e bakıp direk yargılamamak gerek. Bu kart arenada fena iş görmez. Statları 3 manaya göre gayet iyi. Canı azaldığında kurtarmak amacıyla eline geri de alabilirsin. Ama constructedda kullanılacağını sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: KraLmaNia10
R.I.P River Crocolisk
Yani knife juggler varken bunun kullanılması constructedda imkansız. Arenada iyi bir 2 drop olabilir.
Bu yeni gelen kartlardan şu ana kadar beni heyecanlandırmayı başarabilmiş bir kart yok diyebilirim. Hunter'ın boarmaster'ı da facehunterlar tarafından kullanılacağını pek sanmıyorum. 5 mana, çok yavaş. Belki midrange'ler kullanabilir ama pek sanmam. Zaten vermesinler aggroyu güçlendiren kart
-
Doğru aslında dediğim kadar çöp değil ama bu kartı anca yanına Angry Chicken falan gelirse picklerim. Eline geri dönmesi çoğu durumda zararlı olacaktır. -
Flame Juggler constructed'da kimse picklemez. şu ana kadar constructed'da seçilebilecek kart çıkmadı hepsi arena kartları. ve hiçbiri arena metasını değiştiremez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yine dişe dokunmayan iki kart daha... -
-
Clock Work Knight: Yine constructed olmaz, arena....
Savage Combatant: 6. turda atarsanız, 5-4 + 3 charge elde etmiş oluyorsunuz. Fena denemez. Ama 4 manada keeper of the grove var. Şu sıralar metanın vazgeçilmezi kesinlikle. 4-5 yapsalardı çok daha iyi olabilirdi -
Poisoned Blade ile Wilfred Fizzlebang'in açıklamalarını anlayamadım. -
Clockwork Knight çok tatlı görünüyor.
Bu arada INSPİRE ne işe yarıyor arkadaşlar, anlayamadım.
Ayrıca Hero Power değişimi Patron Warrior için nasıl olur, shieldblock yerine fena olmaz gibi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 29 Temmuz 2015; 18:01:17 > -
Inspire Hero Power'ı kullanınca aktifleşen bir özellik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HKnatas
Poisoned Blade ile Wilfred Fizzlebang'in açıklamalarını anlayamadım.
fizzlei atiyorsun boarda hero powerla kart çekiyorsun o gelen kart 0 mana olcak çok tatli bi kartwarlock özel karti
posined blade kullaniyorsun sonra normalde hero powerımız dagger çeker ya bu karti kullandiktan sonra hero powerimiz silaha +1 damage ekliyor rogue karti
tabi kim 5 manaya 3/4 silah varken 4 manaya 1/3 silah kullanir bilinmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De Seis
Yeni kartlar gelmeye devam ediyor.
Bu wilfred çok komik karakter wow oynayanlar bilir. Wotlk zamanı argent crusade turnuvasında adını tam hatırlamadığım bir raid'de şu meşhur warlock kartı jaraxus'u summon ediyordu sonra jaraxus bunu öldürüyordu lol. Kartta da arka tarafa koymuşlar jaraxus'u zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PC güncellemesi geldi, ben adventure sanıyordum, kart bölümünde görünce şaşırdım, sadece kart 45 euro, güzel para, mobil' de kaç TL olacak bakalım.
Yeni başlayanlara kolay gelsin, o kadar adventure, o kadar kart, eksik legendary.
En para ile almak lazım yine. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
PC güncellemesi geldi, ben adventure sanıyordum, kart bölümünde görünce şaşırdım, sadece kart 45 euro, güzel para, mobil' de kaç TL olacak bakalım.
Yeni başlayanlara kolay gelsin, o kadar adventure, o kadar kart, eksik legendary.
En para ile almak lazım yine.
mobil ile farkı neki -
Teşekkürlerler dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kartlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Temmuz 2015; 23:54:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
Yeni kartlar
Imgur yasaklı galiba farklı bi linkten atabilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: HKnatas
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
Yeni kartlar
Imgur yasaklı galiba farklı bi linkten atabilir misin?
Düzenledim mesajı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Temmuz 2015; 23:56:13 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X