30 Haziran'da iki kişinin tecavüzüne uğrayan Eda Nur Kaplan'ın (18), tecavüz eden iki kişinin serbest bırakılması haberinin ardından 7 Ağustos günü intihar ettiği belirtildi. İddiaya göre, 30 Haziran’da iki kişinin tecavüzüne uğrayan Eda Nur Kaplan adlı bir kız, tecavüz faillerinin serbest bırakılması sonucu ailesine bir veda mektubu bırakarak 7 Ağustos Cumartesi günü intihar etti. Oda arkadaşı olduğu iddia edilen bir sosyal medya kullanıcının paylaştığı bilgilere göre, Eda Nur Kaplan’a 30 Temmuz’da Ankara’da 2 erkek cinsel saldırıda bulundu. Eda Nur, bu kişileri şikayet etti ancak erkekler hakkında bir yasal işlem başlatılmadı. Her ikisi de serbest bırakıldı. Korkunç iddia! Tecavüze uğrayan 18 yaşındaki Edanur, intihar etti https://www.gercekgundem.com/guncel/291410/korkunc-iddia-tecavuze-ugrayan-18-yasindaki-edanur-intihar-etti |
Tecavüze uğrayan 18 yaşındaki Edanur, intihar etti

-
-
Buna neden olan , adaleti bu hale getirenlerin Allah belasini versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik liberal olarak söylüyorum Türkiyede mahkemeler özellestirilse yemin ederim daha çok adalet olur
Ben mesela özel hakim olsam dosya gelse önüme ha neymis kardeşim tecavüz isimiz gucumuz yok tecavuzculeri mi besleyecegiz yazık sirketin parasina der idam karari verirdim
Ülkemizde malesef adalet asayiş gibi seyler yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marksman84
Buna neden olan , adaleti bu hale getirenlerin Allah belasini versinAMİN AMİN AMİN
-
Siyasi İslamcı iktidarın adaleti işte. İslamda tecavüz = İDAM. Siyasal İslamcıda tecavüz = sıradan olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı yerlerde serbest bırakılan yaratıkların kıza tekrar tecavüz ettiği bilgisi var,ne kadar doğru bilemem ama tecavüz etmiş bu şerefsizleri nasıl bırakıyorlar böyle
Hala bela okuyup da çözüleceğine inanan var.
-
Tamemen sistem çökmüş durumda, bir de paketler çıkarıp olmayan sisteme yama yapmaya çalışıyorlar.
-
Yasal işlem başlatılmadı gibi bir durum söz konusu olamaz.İhbar alındığında Cumhuriyet Savcısının haberi olur,ivedilikle soruşturma açılır,failler yakalanır ifadeleri alınır.Sonrasında Savcı olaya,delillere ve ifadelere göre bir karar alır ya serbest bırakır ya da serbest bırakıp sonrasında iddianame düzenleyip kişinin hakkında dava açılması talebini mahkemeye iletir ya da tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eder.Burada mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bırakabilir.Bu tarz durumlarda iftira gibi olaylar da sıkça yaşandığı için somut deliller olmadan bir kişinin ifadesiyle tutuklama kararı çıkartamazsınız.Eğer ki bu kişiler sabit ve kesin olarak tecavüz etmişlerdi ise ortaya çıkacaktı ve uzun bir süre hapis cezasına çarptırılacaklardı zaten.Buradaki olay kızın intihar etmesi serbest bırakılmayla ilgili değil psikolojik çöküntüden dolayıdır.Tecavüz suçu bulgularla somut delillerle ispatlanır bu suçu işleyenler sandığınızdan çok daha büyük cezalara çarptırılırlar.Bu şekilde algı oluşturarak tecavüz edenler serbest kalıyor siz de edebilirsiniz gibi bir intiba yaratılıyor bu çok tehlikeli çünkü böyle bir durum söz konusu bile değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 8 Ağustos 2021; 20:12:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Prosedürü uzun uzun anlatmana gerek yok
Bu kaçıncı olay sayabildin mi? Her seferinde aynı rezillik tekrar ediyor.
İnsanlar Twitter’da adalet arıyor kamuoyu baskısı olmazsa hiçbir işlem yapılmıyor.
İsminde adalet olan partinin eseri bu! Oy verip ortak olanlar kendi kızları olsa ne düşünürdü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke önce tecavüzcüleri öldürseydin.
-
Edanur un kanıtı yetersiz ise olabilir tabii kimse ispatlana kadar suçlu olmuyor
afrikada halk tecavüzcüleri araba tekerligine sarıp yakıyor.
brezilya'da halk vs çeteler öldürüyor.
kız yanlış yapmış , hapisten çıkanı imha edebilirdi..
bu tür filmler var kız cilve yaparak adamı eve çağırıyor yatakta elini baglıyor sonra veriyor çoşkuyuyu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 9 Ağustos 2021; 0:24:53 > -
İslam adaleti idam cezası verirdi.
Siyasal Müslümanlar için bu normal. Yatmaz. Hemen çıkar. Çalar. Hiç yatmaz. döver. Hiç yatmaz. Tazminat mı? Ulan benim param çalınır. Tazminatı hırsız devlete öder. :D
kemalizm ömür boyu yatırmayı vaad eder. Ama, iyi halden 15 yılda yırtardı.
Herkesi isteği idam da, İslam adaletini bazıları istemez. Çünkü, adında İslam var.
Seve seve İslam adaletine döneceksiniz. Çünkü, sizin yıtık bohça tipindeki ve hümanizm zırvası yasalarınız bir işe yaramıyor.
-
"Tecavüz edenler serbest kalıyor" durumu söz konusu bile değil mi, hangi ülkede yaşıyorsunuz?
-
Kur'an islamında 'kadının yeri yoktur' ibaresini bulup gösterirmisiniz,ama cımbızlamadan !!!quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Buna neden olan , adaleti bu hale getirenlerin Allah belasini versin
|
Siyasi İslamcı iktidarın adaleti işte. İslamda tecavüz = İDAM. Siyasal İslamcıda tecavüz = sıradan olay
|
Hala bela okuyup da çözüleceğine inanan var. |
Prosedürü uzun uzun anlatmana gerek yok
Bu kaçıncı olay sayabildin mi? Her seferinde aynı rezillik tekrar ediyor. İnsanlar Twitter’da adalet arıyor kamuoyu baskısı olmazsa hiçbir işlem yapılmıyor. İsminde adalet olan partinin eseri bu! Oy verip ortak olanlar kendi kızları olsa ne düşünürdü? |
Klasik liberal olarak söylüyorum Türkiyede mahkemeler özellestirilse yemin ederim daha çok adalet olur
Ben mesela özel hakim olsam dosya gelse önüme ha neymis kardeşim tecavüz isimiz gucumuz yok tecavuzculeri mi besleyecegiz yazık sirketin parasina der idam karari verirdim Ülkemizde malesef adalet asayiş gibi seyler yok |
"Tecavüz edenler serbest kalıyor" durumu söz konusu bile değil mi, hangi ülkede yaşıyorsunuz? |
Yazık olmuş da şu işleri de gerçekten anlamıyorum. Suçu kadına yüklemeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın ama be kardeşim gencecik bir insansın senin bu potansiyeli taşıyan insanlarla ne işin var, nerden buldun nasıl tanışıyorsun anlamak gerçekten zor. İşinde gücünde okulunda efendi bir insanla görüşmek bu kadar zor mu kendini ateşe atıyorsun. Ama tahmin ediyorum bu serseri kılıklı tipler bir şekilde çekiyordur kendine. Normal biriyle oturup bir yerde iki çay içmezler ama gidip bu hanzoların peşinde koştururlar. Allah ailesine sabır versin olayın iç yüzü tam belli değil genellemek de istemem ama gerçekten yazık. Bu devirde kız evlat babası olmak da çok zordur hırlısı hırsızı göçmeni tecavüzcüsü ne ararsan ülkede var. Ailelerin bir gölge gibi adım adım çocuklarını takip etmesi gereken bir zamanda yaşıyoruz. Mahallenin bakkalına bile güvenmeyeceksin. |
Gece kulübünde bir kadının başına her şey gelebilir. Ve sosyal medya da insanlara özellikle de genç kızlara kötü örnek oluyor. Çoğu gençlerin arkadaş çevresi gittikleri yerlerin story’sini instagram da paylaşıyor. Bu da kötü bir izlenim bırakıyor gençlerde çünkü arkadaşlarım gece kulübelerin de tatillerde ben neden böyle hiç bişey yapmadan takılıyorum? Bunun sonucunda hiç tanımadıkları insanlarla tanışıp aynı ortamlarda vakit geçirmek istiyorlar. Ama sonuç çoğu zaman kötü bitiyor çünkü unuttukları şey yaşadıkları ülkenin örf adetlerinde böyle şeylerin olmadıkları. Siz iyi niyetli bir vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz ama karşındaki kişinin öyle bir niyeti yok. Hayatımda hiç bir zaman bir gece kulübüne gitmedim bana göre değil. Ama gittiğiniz ve bulunduğunuz ortamda kontrolü kaybetmeyeceksin karşındaki insana her zaman kontrolün sende olduğunu göstermelisin. Tanıdığım çok kız var hemen hemen her hafta gece kulüplerinde takılıyorlar. Ailesi bişey demiyorsa kız kendisini düşünmüyorsa, çokta bizim gibi 3 şahıslara bişey demek düşmüyor. Kız kardeşimi bakkala bile gönderirken üstüne başına bakıyorum. Kimlerle arkadaşlık yapıyor nereye gidiyor 7/24 gözetimim altında. Ortalık o kadar kötü ki, 40 yaşındaki adam 15,16 yaşındaki çocuğa bakıyor. Bela insanı her zaman bulur ama beladan kaçmak da biraz bizlerin elinde. Yaptığın işler bulunduğun ortamlar ya seni yükseltir ya da belanın tam ortasına çeker. İkisinin ortası yok.
|
Bu prosedür değil,adalet sistemi nasıl işler cevabıdır.Öyle şikayetçi oldum serbest kaldılar değil.Her ilişkiye giren sonrasında şikayetçi olsun rızam dışı oldu diyerek sonrasında erkek kişi cezaevine gönderilsin sicili bozulsun hayatı bitsin bu dediğiniz adalet değildir.Hukuk sizin isteğinize göre değil içtihat ve kanunlara göre uygulanır.Diğer türlü twitter adaleti olsaydı cinayet sanığı Kadir Şeker ceza bile almayıp üstelik ödüllendirilecekti.Lütfen parti vs gözetmeksizin hukuğun nasıl işlediğini bilmeden Twitter kamuoyunun istekleri ve ortak görüşüne bakarak adalet sağlamaya çalışmayınız.Bir kişi suçu sabit oluncaya kadar masumdur.Kızı ile ilişkiye girdiğini kızından öğrenen ve 17 yaşındaki çocuğu öldüren baba sonrasında kızının itirafında ilişkiye girip hamile kaldığı kişinin amcasının oğlu olduğunu söylemiştir.Buna rağmen baba,suçsuz kişiyi öldürdüğü vakit herkes bu babayı alkışlamıştır.Twitter adaleti de aynı diğer adaletler/partiler gibi rezildir.Hukuk delildir,delil olmadan bir ifade ile kimseyi zan altında bırakamazsınız,ispat yükümlülüğü müştekiye ait olmakla birlikte gerçek dışı olduğu anlaşılırsa iftira suçundan ceza alırsınız.Ayrıca aynı rezilliklerin tekrar etmesi halkın kültürü ve yapısıyla alakalıdır.Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. |
Benzer içerikler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- erlik kimdir
- banu avar hangi partili
- en kolay çürük raporu
- necip fazıl kısakürek atatürk
- disney reklamlı nasıl oluyor
- drone uçurma cezası
- numara taşıma kaç gün sürer
- gökbey helikopter
- togg kampanya 0 faiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X