Şimdi Ara

YKS'den kötü sonuç alan 18 yaşındaki Berfin intihar etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mardin'in Artuklu ilçesinde YKS kötü sonuç alınca psikolojisi bozulan 18 yaşındaki Berfin, babasına ait silahla intihar etti.

Geçtiğimi gün açıklanan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'ndan kötü sonuç alan ve psikolojisi bozulan genç kız babasına ait silahla intihar girişiminde bulundu. Olayın ardından hastane kaldırılan 18 yaşındaki Berfin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BABASININ SİLAHIYLA CANINA KIYDI

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde yaşayan 18 yaşındaki Berfin A., geçtiğimiz gün açıklanan YKS'den kötü sonuç aldığını öğrendi. Psikolojisi bozulan genç kızın babasına ait silahla intihar ettiği ileri sürüldü. Olayın ardından ambulansla Mardin Devlet Hastanesine kaldırılan Berfin A., burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını 

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yazık olmuş. Ailelere çok büyük görev düşüyor bu konuda. Çocuğunu germiyceksin amk git tüm sınav maratonu boyunca güzel güzel konuş başarısızlık ihtimaline karşı yine destek vericeğini başaramamanın da hayatın bi parçası olduğunu tekrar deneyebileceğini değerli olduğunu çocuğuna hatırlat . Çocuklar ailelerin ego tatmini yüzünden saatli bomba gibi sınava hazırlanıyo amk
    Biraz tok açin halinden ne anlar durumu var hocam bence, düsük yapmis insanin psikolojisini bilemezsin o insanin ailesinden aldigi tepkiyi bilemezsin cevresinden aldigi tepkiyi bilemezsin kendi ayrica psikolojik sorunu var mi bilemezsin kötü siralama kime göre neye göre bilemezsin biri 60k cok sevinirken biri cok uzulebilir aklinda her seyi kurabilir bunu da bilemezsin sizinki biraz daha ortaya karisik yuzeysel bir degerlendirme olmus hocam
  • Çok kişinin hakkına girdiler çook... İntiharlık asla değil ama emeğinin karşılığını alamayınca kafayı yedi millet.

• Yazık olmuş. Ailelere çok büyük görev düşüyor bu konuda. Çocuğunu germiyceksin amk git tüm sınav maratonu boyunca güzel güzel konuş başarısızlık ihtimaline karşı yine destek vericeğini başaramamanın da hayatın bi parçası olduğunu tekrar deneyebileceğini değerli olduğunu çocuğuna hatırlat . Çocuklar ailelerin ego tatmini yüzünden saatli bomba gibi sınava hazırlanıyo amk

• çok üzücü gerçekten. ne diyeceğimi bilemedim.
  • İnsanlar artık iyi bir bölüm kazanamazsam hayatım bitti kafasında olmaya başladı hem veliler hem öğrenciler ama gerçekler böyle değil hayatın sonu bu sınav değil iyi kötü herkes hayatını bir yola sokup oradan para kazanacak önümüzdeki maçlar misalı hayata devam.
  • bitane çocuk da 36 saattir kayıptı umarim bu haberin aynısı onun için de geçerli olmamıştır. allah rahmet eylesin..

• fightforlive kullanıcısına yanıt
    Biraz tok açin halinden ne anlar durumu var hocam bence, düsük yapmis insanin psikolojisini bilemezsin o insanin ailesinden aldigi tepkiyi bilemezsin cevresinden aldigi tepkiyi bilemezsin kendi ayrica psikolojik sorunu var mi bilemezsin kötü siralama kime göre neye göre bilemezsin biri 60k cok sevinirken biri cok uzulebilir aklinda her seyi kurabilir bunu da bilemezsin sizinki biraz daha ortaya karisik yuzeysel bir degerlendirme olmus hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferplath -- 30 Temmuz 2020; 4:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    it is what i do that defines me !
  • Bu yorum uplayan kişiye ağır küfürler içerir.

Norveçte mi yaşıyorsun hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothinNew -- 30 Ağustos 2021; 11:37:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az kaldı,çok yakında ben de gidiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben gördüm yok için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köprüden önce son çıkış -- 30 Ağustos 2021; 11:45:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.