Şimdi Ara

|LEŞ İÇERİR| 91 Yaşındaki Sevgilisini Annesiyle Tanıştırmaya Getiren Genç Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Kyle Jones 31, Sevgilisi Marjorie McCool,ise 91 Yaşında. Çift Bir Süredir Birlikte

2. Kyle Sevgilisini Annesiyle Tanıştırmaya Karar Verdi. Ortaya Bu İlginç Poz Çıktı

3. Kyle İlk Cinsel Tecrübesini Kendisinden 50 Yaş Büyük Biriyle Yaşadığı İçin Yaşlı Kadınlardan Vazgeçemediğini Söylüyor

4. Bu da Kyle'ın Diğer Sevgilisi Anna Reimol. Kendisi 67 Yaşında ve Kyle'ın Üçüncü Bir Sevgilisi Daha Var

5. Sevgilileri Bu Durumdan Haberdar ve Kyle'a Hiç Kızmıyorlar. Marjorie Oldukça Aktif Bir Cinsel Hayatlarının Olduğunu Söylüyor

6. Kylie Kendisi Hakkında Çıkartılan Yaşlı Kadın Parası Yiyen Jigolo Dedikodularına Aldırmıyor. "Onları Mutlu Ediyorum Onlar da Beni. Sadece Bu" Diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 7 Ekim 2015; 9:38:24 >

• Kalktı
  • Yapmayın olm ya.
  • algı operasyonu:online.bana kasıtlı yapılmış bir haber gibi geldi

Not:ne alaka derseniz haber hangi ülkeye ait bilmiyorum ama dünyada birçok devlet medya aracılığıyla hem kendi halkına hemde dünyaya 'Size özgürlük vaadediyoruz' 'Bakın herkes seçiminde özgür ' mesajı algılatmak ve kendilerini özgür millet olarak göstermek için hergün böyle tonla haber piyasaya sürüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARUNnars -- 8 Ekim 2015; 0:39:05 >
  • Kadın zengin
  • para sen nelere kadirsin

6. fotoda ninemizin iç çamaşırı görünüyor
  • Midem bulandı yemin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çikolo
  • İndi
  • Off off gadına bak ilik gibi... Evet gerçekten ilik gibi bi deri bi kemik kalmış

Bu arada son fotoda garının donu gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

çikolo
    Aktif cinsel hayat nedir lan ? Teyze Azraille köşe kapmaca oynuyor, Allah vere de malum iş sırasında ölmese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 7 Ekim 2015; 9:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Aktif cinsel hayat nedir lan ? Teyze Azraille köşe kapmaca oynuyor, Allah vere de malum iş sırasında ölmese...

Alıntıları Göster
    adam grannyci beyler kaçın
  • Sabah sabah :(((((((
  • Düşüyordu zor tuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

Düşüyordu zor tuttum.
    2. fotoda adamın pantolona 10 saniye bakınca gözünüzün önünde pimaş boru beliriyor.
  • yengede erik gibi maşallah kütür kütür
  • Oyyykskk oyykkkssss bu ne laas
  • Oğlum bu ne her kadında aynı gömleği giymiş. Mature sevenler olay demek ki kırmızı gömlekte bitiyor.
    3. Yorum büyük ihtimal doğru adam daha üstünü değiştirmeden 60 lik teyzeyle foto çektirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 7 Ekim 2015; 10:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Oğlum bu ne her kadında aynı gömleği giymiş. Mature sevenler olay demek ki kırmızı gömlekte bitiyor.
    3. Yorum büyük ihtimal doğru adam daha üstünü değiştirmeden 60 lik teyzeyle foto çektirmiş.

Hakikatten aynı gömlek ve aynı pantolonu giymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

1. Kyle Jones 31, Sevgilisi Marjorie McCool,ise 91 Yaşında. Çift Bir Süredir Birlikte

2. Kyle Sevgilisini Annesiyle Tanıştırmaya Karar Verdi. Ortaya Bu İlginç Poz Çıktı

3. Kyle İlk Cinsel Tecrübesini Kendisinden 50 Yaş Büyük Biriyle Yaşadığı İçin Yaşlı Kadınlardan Vazgeçemediğini Söylüyor

4. Bu da Kyle'ın Diğer Sevgilisi Anna Reimol. Kendisi 67 Yaşında ve Kyle'ın Üçüncü Bir Sevgilisi Daha Var

5. Sevgilileri Bu Durumdan Haberdar ve Kyle'a Hiç Kızmıyorlar. Marjorie Oldukça Aktif Bir Cinsel Hayatlarının Olduğunu Söylüyor

6. Kylie Kendisi Hakkında Çıkartılan Yaşlı Kadın Parası Yiyen Jigolo Dedikodularına Aldırmıyor. "Onları Mutlu Ediyorum Onlar da Beni. Sadece Bu" Diyor

Adamdaki mideye hayran kaldım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.