TCL C825 Serisi QLED TV
-
-
TV kağıt üstünde çok güzel ,YouTube videolarınıda izledim. Satış fiyatı görmek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kağıt üstünde çok iyi gözüküyor, 160 zone 65 inç için yeterli. Hobi odamdaki 65xf9005 i salona çekip 65c825 yada gelirse 75xj95 düşünüyorum kendi odama o da tabii ki değmesi lazım yoksa tvmden memnunum
Kontrast oranı çok iyi. 6000:1 Samsung QN90A nın native kontrastı 3500 civarında mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün TCL ile konuştum. Temmuz sonu gibi gelecekmiş. Fiyatı hakkında bilgi vermediler.
55 inö14.000 65 inç 18.000 den aşağı satışa sunulmaz diye düşünüyorum.
Bu fiyata razıyım. Daha yüksek olmaz inşallah
-
Türkiye İngiltere fiyatları çevirince birbirine yakın
tcl 55c715 kovalıyodum 10 gün önce vatan da 5.129 tl ye gece fırsatı webe özel düşmüştü önüme salak gibi almadım yeni modeller gelince daha da düşer düğüne daha 2 ay var bekleyim biraz diye sonra noldu 1 hafta sonra 6.999 tl ye fırladı :) düşünün ki o kadar dengesiz fiyatlama var saçma sapan yani 5.129 tl ye satınca kar ediyosun 6.999 tl ye satınca kar ediyosun arada 2 bin tl oynuyor el insaf
-
Bu habere çok sevindim. Özellikleri sürekli düşük tutan Samsung'dan artık televizyon almak istemiyorum. TCL çabuk getirir umarım.
kitele.comTCL 65C825 (65", 4K, HDR, QLED): Price, specs and best dealshttps://www.kitele.com/en/tv-tcl-65c825
Teknik özellikler ve YouTube ilk kullanım deneyimi videosu gelmiş.
Şimdiden çok iyi bir TV geliyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdi Samsung düşünsün. 2020de yaptıkları downgrade bardağı taşırmıştı. İkinci HDMI 2.1 i bile bize çok gördüler. Dolby Vision yok. BASS kalitesi vasat. 28 bin lira para istiyorlar birde. Almamak için çok direndim. TCL bana ilaç gibi geldi.
Bu başlığın açılmasına çok sevindim. Zira 1 haftadır modellerin arasında boğuldum.
Ağırlıklı ps5 kullanımı ve netflix gibi uygulamalar için kullanacağım televizyonu.
Kağıt üzerinde mükemmel görünüyor C825.
65" almayı düşünüyorum.
Umarım en kısa sürede ve insaflı bir fiyatla çıkar.
Alternatif olarak düşündüğüm tv Sony 65x90j ama fiyatı 20.499. çok pahalı ya.
Aklınızda herhangi bir alternatif olursa veya fiyat bilgisi olursa buradan haberleşelim.
Bende bu modelinin fiyatını ısrarla mail ile soruyorum ama Temmuz ayı içinde belli olacağı söyleniyor.
-
Bu TV ilgimi çekti, eğer fiyatı makul olursa düşünürüm.
-
Mini LED teknolojisi yok bunda anladığım kadarıyla. Local dimming zones da yok.
quote:
Orijinalden alıntı: haykouztcl 55c715 kovalıyodum 10 gün önce vatan da 5.129 tl ye gece fırsatı webe özel düşmüştü önüme salak gibi almadım yeni modeller gelince daha da düşer düğüne daha 2 ay var bekleyim biraz diye sonra noldu 1 hafta sonra 6.999 tl ye fırladı :) düşünün ki o kadar dengesiz fiyatlama var saçma sapan yani 5.129 tl ye satınca kar ediyosun 6.999 tl ye satınca kar ediyosun arada 2 bin tl oynuyor el insaf
hangi marka aldınız hocam
-
LG çöp IPS tivilere bile 12 binlara para istiyor inşallah tcl fiyat politikası ile müşterileri memmun eder Samsung Sony artık ulaşılamaz fiyatlara doğru ilerliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- samsung 55q80d
- lg tv kanal silme
- peaq tv yorumları
- senna tv alınır mı
- vestel mi beko mu
- en iyi televizyon markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X