Netflix katilmak istiyorum
Referansli ve eski hesapli kullanicilardan netflix aile grubuna katilmak istiyorum. Yeriniz varsa pm lutfen.
Merhabalar, akademik tezim için aşağıdaki linkte bulunan anketi doldurabilir misiniz? Son günü Cumartesi.
Gittiğiniz bir otele tekrar tekrar gitmenizi sağlayacak faktörlerin önemini belirlemeye çalışıyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Anketi doldururken en çok gittiğiniz oteli düşünerek yanıt verebilirsiniz.
Tatil Severler için Otellerle ilgili bir Anket
Merhabalar, akademik tezim için aşağıdaki linkte bulunan anketi doldurabilir misiniz? Gittiğiniz bir otele tekrar tekrar gitmenizi sağlayacak faktörlerin önemini belirlemeye çalışıyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Toshiba TV alınır mı? Kullananlar? 55UL3B63DT
Android TV BOX + Hangi Marka TV 55 inç?
Merhabalar,
Direct Led
IPS (belki VA olabilir)
Dolby Vision
içeren bir televizyon arıyorum.
Marka önemli değil ama satışta olsun. Fiyatı uygun arıyorum çünkü zaten box ve uydu harici takacağım için benim için sadece panel görüntüsü önemli, kendi yazılımı umrum da değil :)
Önerilerinizi bekliyorum.
Vestel, SONY ve LG ilk tercihim olur araştırmalarıma göre.
Karşıdan izleme için VA mı IPS mi? - LG VS PHILIPS
Merhabalar televizyon arayış içindeyim aklımda Nano79 ve PUS8505 var. 55 inç modellerinde Nano79 - IPS panel, PUS8505 - MVA panel. Eğer LG olsun dersem 50 inç modeli VA panel. Sizce hangisi? Yanlardan izleme çok çok az olur. İsteğim görüntü derinliği ve renklerin canlılığı, doğallığı.
LG VS PHILIPS bakıyorum. Samsung tam olarak istediğim özellikleri verebilen görmedim.
Call of Duty Modern Warfare mi yoksa Cold War mu?
Merhabalar, ikisinden birini almayı düşünüoyrum. Normalde warzone oynuyorum ama bazen daha seri oyun olsun diye multi modunu oynamak istiyorum. İnternette farklarını izledim ve MW mekanikleri çok daha iyi geldi. Fakat online oyuncu sayısını bilemiyorum, hangisini alayım sizce ve değer mi? yoksa 2 oynayıp sonra sıkılır mıyım?
Ryzen 5 1600AF | ASUS GTX970 | MSI B450M-A PRO MAX | CORSAIR 8GB DDR4 RAM | 250GB SSD + 1TB HDD | AOC 21.5" E2262Vw | XIGMATEK ASGARD 382 BLACK 600W
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 325
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.373 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu