| 

Herkese merhaba. Uygun fiyatlı ama iyi bir marka tv arıyorken Samsung'un HG55AU800EE modeliyle karşılaşmıl olabilirsiniz. Biraz araştırdıysanız bu modelin evler için değil oteller için üretildiğini anlamışsınızdır. Peki ev için kullanılamaz mı diğer tvlerden farkı nedir, alalım mı? gibi sorular için bu başlığı açtım. TV'yi yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Tv oteller için özel üretildiği için bir çok özellik eksik olarak geliyor. Smart özellikleri olarak sadece youtube ve internet tarayıcısı ile geliyor. Bunların dışında uygulama yüklenemiyor. Youtuba giriş yapıp kullanabiliyorsunuz ancak televizyonu kapatıp açınca kullanıcı bilgileri sıfırlanıyor tekrar giriş yapmak gerekiyor ama giriş yapmadan da youtube videoları izlenebiliyor. Tizen işletim sistemi yüklü ancak normal tvlerdeki gibi menü şeklinde değil simgeler alt şeritten seçerek kanal youtube anasayfa hdmi tercihleri arasında geçişler yapılabiliyor. Bazı alışveriş sitelerinde kanal sıralaması servis nasıl yaptıysa öyle kalıyor diye yazılmış ama yanlış bilgi kanal sıralaması yapılıyor. Bunun için sayısal tuşları olan bir kumandaya ihtiyaç var. yan sanayi de olabilir. kumandadan mute tuşuna basıp 119 tuşlayıp ok tuşuna bastığımızda ayrı bir menü açılıyor. bu menüden bir çok ayar yönetilebiliyor. istediğimiz ayarları kullanıcıların kontrolüne açıp kapabiliyoruz. bu menüden channel-channel editör menüsünden kanalların yerleri değiştirilebiliyor. ancak burası biraz sıkıntılı. örneğin 220deki kanalı 10a taşıyacaksanız 10daki kanal 220ye gidiyor. ayrıca 10da bir kanal varsa o da kayboluyor sanki. Bunun için önce kullanılmayan bir çok boş gereksiz radyo şifreli vs kanallar var bunları sildim. manuel olarak frekans girerek de kanal eklenebiliyor. Benim tv ile işim yok netflix amazon disney exxen gibi platformlardan dizi film izlemek istyiyorum derseniz o zaman bir tv box veya stick almak durumundasınız. Tvnin tasarımı diğer samsunglar gibi çok ince ve şık. çerçeveleri de çok şık. Görüntü kalitesi samsungun giriş seviye tvleri gibi. Normal sd tv yayınlarında kötü hd yayınlarda iyi. tv boxtan izlerken normal tv. Ben özellikle google tv kullanmak istediğim için bu modeli tercih ettim. Zaten hali hazırda daha büyük ekran tv vardı evde. ikinci tv olarak aldım. Bunların dışında samsung servisi bu tv nin avrupa ürünü olduğu için kurulumunun ücretli yapılacağını ve garantisi olmadığını söyledi. Ancak satıcının devreye girmesiyle kurulumun ücretsiz yapılacağı ve garantili olduğu bilgisi verildi ve kurulum yapıldı. Servis de bu tvlerden kurmadığı için kurulumda zorlandık. Bana sadece kanallar yeter veya tv box alırım, kanal ayarları için de biraz uğraşırım diyen varsa bu fiyat bandında alınabilir bir tv. Sorusu olan olursa cevaplarım. ![]()  | 

| 

2016 Skoda Octavia 1.6 TDI GreenTec  Style CR DSG

| 

Yeni Kayıt

1 Mobil

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı