Şimdi Ara

QLED TCL 65 C735 4K incelemesi - Crosshair destekli televizyon!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda TCL markasının geliştirmiş olduğu 65 inç büyüklüğündeki QLED TCL 65 C735 modelini inceliyoruz. Bu ürün ekran büyüklüğü, görüntü özellikleri ve oyun performansıyla öne çıkabilmiş. Sizler bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? 

• Sadece kumandası için bile alınmaz

• 144hz verebildiği için merak ettim. Sonuçta bu bir tv ancak yinede input lag süresi kaç acaba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta 55inch modelini aldım. Oyun oynamadım konsolum yok ama görüntü, akıcılık, yan izleme açısı ve siyahlar çok iyi. Ses sistemi derin baslar haricinde ortalama kullanıcı için son derece temiz ve yeterli. Film ve uydu yayın performansı da çok başarılı. Google tv olayı da gayet kullanışlı ve hızlı. Evet kumandada numara yok, alışmak zaman alıyor, ama sesli kontrol uydu kanalları için de çalışıyor, mesela Kanal D’yi aç deyince açıyor, Googletv’de bu özellik olduğunu bilmiyordum doğrusu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gecen yilki c728 in 2022 versiyonu 144 hz disinda degisen bisey yok gibi keske pabel parlakligini sdr da 400 nit seviyesine cikarsalardi fiyat 25 26 bin civari sahsrn o paraya 65c825 alirim her acidan daha iyi bir tv

• Sakin tcl almayin satış sonrası hizmet sıfir paranızı çöpe atmayın başıma geldi bilcom bakıyor oda başka bir tasoren servise veriyor işi içten arza yapti kullanıcı hatası diyorlar sakınan almayın.

• You tube de adem helvacı var açın bakalım bu marka hakkında ve yetkili servisi hakkında neler söylüyor yanından geçilecek bir marka olmadığını izleyenler anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKartal78 -- 12 Kasım 2022; 10:24:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 330 nit az değil mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.