Şimdi Ara

Takımdan gidecek 5 YOLCU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknik direktör Roberto Mancini, yabancı sınırına takılan Riera ve Amrabat'ın yanı sıra Yekta Kurtuluş, Engin Bayter ve Yiğit Gökoğlan'ı da yollamayı planlıyor.

    Galatasaray'ın yeni hocası Roberto Mancini, Albert Riera'yı bonservisiyle elden çıkarmayı, Amrabat'ı ise kiralamayı planlıyor. Bunun yanı sıra A2 takımıyla maçlara çıkan Yiğit Gökoğlan ile Yekta Kurutuş ve Engin Baytar'ın da biletleri kesildi.

    Maaşıyla Cimbom'u bir hayli zora sokan Albert Riera'nın bir an önce elden çıkarılması beklenirken, Amrabat'ın da kiralanarak yabancı kontenjanının rahatlatılması hedefleniyor.

    Bununla birlikte geçen sezonu Orduspor'da kiralık geçiren Yiğit Gökoğlan'ın da elden çıkarılması beklenirken, Yekta Kurtuluş'un da şimdiden Anadolu ekipleri tarafından taliplilerinin bol olduğu bildirildi. Engin Baytar'ın da kötü performansı sebebiyle satılığa çıkarılması bekleniyor.

    Mancini'nin bu isimlerin yanı sıra başka oyuncularla da yol ayrımına gitmesi beklentiler arasında







  • Yekta oynadigi her macta basarili oldu bu adami yollamayi düsünmek ilginc. Ayni sekilde Engin Hamitte olmadigi icin defansif olarak ortaya sahaya yardim etme özelligi olan tek adamin.
  • ee bunları gönderip yerine almanya'dan ilkay'ı, hakan'ı mı getirecek?
  • Böylesine yerli sıkıntısı çeken bir takımın Yekta ve Engin'i yollaması bana inandırıcı gelmiyor.
  • Mancini o oyuncuların gideceğine inanmış ahaha. Burası Türkiye adam GS'ye gelmiş ve yattığı yerden bir dünya para kazanıyor. Kafa kafaya para kazanamayacağı bir klübe gitmez.
  • Bir kere Engin oldukça az bir para kazanıyor. Muhtemelen Yekta da öyledir. Engin in maç başına anlaşması var pek yatarak para kazanamaz. Fakat elinde hiç yerli oyuncusu olmayan GS nasıl bu isimleri gönderecek o muamma.
  • xakah74 X kullanıcısına yanıt
    bence gayet iyi bir yedek yekta sene başindada gayet iyi performans göstermişti oynadiği dakikalarda. sanmiyorum gönderileceğini .tüm medya bilet kesme sevdasına düşmüş

    riera dişinda kesin gitsin denecek bir oyuncuda yok bence .adam tel tel döküldü maçlarda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

    bence gayet iyi bir yedek yekta sene başindada gayet iyi performans göstermişti oynadiği dakikalarda. sanmiyorum gönderileceğini .tüm medya bilet kesme sevdasına düşmüş

    riera dişinda kesin gitsin denecek bir oyuncuda yok bence .adam tel tel döküldü maçlarda.

    Mancini hakkinda Rijkard gibi kuskularim var gerci o ayri okunu ama Aydin, Amrabat, Bruma bu adamlar defansif olarak 0 adamlar elinde o bölgede saglam Engin kaliyor birde Yekra Melo cezasi ve sakatligi yüzüne ha Mancini Ceyhunu düsnüyor ama Yekta teknik olarakta iyi adam valla hocam bence dogruda olabilir bu haber.
    Bizde bir ara Cana diye bir kalasi italyanlara geriye kakalamistik Muslerayi alirken bunlar Ceyhun tarzinda yapili ön liberolari iyi adam saniyorlar is yapar diye kullanmayi seviyorlar bilemiyorum yani.




  • Asıl onlar yolcu,siz hancısınız çocuklar gidip UA yı LA yı ve BT yi sevindirmeyin
  • Yerlerine de beni oynatır.Yigit'i ne ara gördü de vazgeçti o da başka konu
  • ufuk aykut
    dany
    amrabat riera yiğit satılmalı

    emre çolak kiralık gönderilmeli

    yekta engin gibi forma şansı bulamayan oyuncular gönderilmemeli fırsat gelmedi adamlara çünkü.. 10 senedir yatarak maaş alan aykut'tan daha fazla değerleri var çünkü..

    5 yerli 2 yabancı transferi lazım bize. yabancılardan 1i sol bek diğeri sağ veya sol açık olabilir. ya da drogbaya alternatif olarak iyi bir forvet olabilir ama sprinter bir isim.
    yerlilerden 3ü kesin olarak savunmaya biri stoper biri sağ diğeri sol bek ,1 tanesi kaleye direkt olarak oynayabilecek birisi.. son isimde ortasahaya alternatif kanat veya ortasaha.

    sinan bolat
    serdar aziz
    salih dursun
    tarım çamdal
    sercan sararer veya hakan çalhanoğlu
    evren cenk şahin
    forvete de olabilir fakat çok genç bir isim olursa .

    yabancılar direk oynayabilecek isimler olmalı.devre arası drogba abd ye giderse yerini dolduracak birisi. elmander gibi pres özelliği olan bir forvet lazım. dikkat edin drogbadan sonra burak'ta ki ciddi düşüşe.




  • sabri ne olacak ?
  • Yerine alınacak daha iyi yerli varsa gönderilsin. Engin Yekta diye bayılmıyoruz da, öyle adam var mı piyasada o tartışılır.
  • Engin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

    bence gayet iyi bir yedek yekta sene başindada gayet iyi performans göstermişti oynadiği dakikalarda. sanmiyorum gönderileceğini .tüm medya bilet kesme sevdasına düşmüş

    riera dişinda kesin gitsin denecek bir oyuncuda yok bence .adam tel tel döküldü maçlarda.

    Hocam iyi güzel de adam düzenli olarak maça çıkamadı ki, ayrıca Real Madrid maçındaki performansını beğenmiştim ben şahsen defanstaki diğer 3'lü yüzünden Riera da kaynadı, Juventus maçında zaman zaman sağ açıkta oynadı Kopenhag maçındaysa pek formda değildi ama ben bunu maç eksikliğine bağlıyorum. Düzenli olarak sol bek oynayan bi Riera Dany'i yüz kere geçer bence, ki geçen sene çok güzel idare etmişti.

    Eğer haber doğruysa Mancini'ye olan tüm güvenimi kaybederim ama doğru olmadığını düşünüyorum.




  • Yabancı Sınırı varken listede geçen 3 Türk oyuncudan toplam 6 milyon Euro gelir edemezse yazıklar olsun bizim yönetime. Zaten devre başında es kaza bir takımdan transfer etmek istesek 3-4 milyon Euro'dan kapı açılacak olan Kazım'ı 200.00 Euro'ya yollayarak çok büyük bir hataya imza atmışlardı bu Türk oyuncuları da elden yok pahasına çıkarırlarsa iyice tüy dikmiş olacaklar.
  • danyi satıp doğru düzgün bir türk stoper alalım yeter de artar.
  • Yektaya yapilan bana yapilsa Galataaaray kulübünün yanindan yöresinden gecmem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuncularin gonderilmek istenmesi normal. Yekta ve Amraba da dahil hicbirine sasirmadim.

    Ama yerine alinacak (ozellikle Turk) oyuncu bulmamiz lazim. Gecen sezon yapilan hatalardan ders cikarilmasi gerekiyor. En hareketli transfer sezonunda kaliteli oyuncularin hepsini rakiplere kaptirdik. Acikcasi ortada da pek fazla futbolcu kalmadi. Nuri Sahin'in falan konusulmasi anormal degil. Alper'e pahali diyenlerin sozlerini geri aldiracak buyuk paralar harcanabilir. Hazirlikli olun derim.,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.