Yarbay
26 Nisan 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 52 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Icimde öyle bir his var. Bunu dusunmemde ki sebep Dany'nin oyun karakteriyle bağlantılı . Şimdi Dany'nin şikayet edilen yani neydi? Kendine aşırı güvenle birlikte topla gereksiz riske girmesiydi. Beşiktaş'ta bunu yapmayacaktir. Çünkü en küçük hatasinda tribünü karşısına alacağını biliyor, yaşanan süreç dolayısıyla. Bu sebeple istemeye istemeye basit oynayacak ve maçın adamı olacak.
Beyler bilmeyenler olabilir Arsenal macı var Mesut harika bir gol attı güzel mac oluyor takip etmek isteyenlere duyurulur
Melo Canlı yayında
Millet iyice gerilmiş, basın tribününü boşaltıyorlar sanırım
Yahu bu nedir foruma giriyorum hangi konuya girsem okuyup çıkmak zorunda kalıyorum. Gündemden sanırım ama hep girdiğim konular FB,TS,BJK herhalde öyle mal mal bakıp çıkıyoruz İlla forma mı değiştirelim?
Neden desteklediğinizi ve kimin turnuvanın en iyi futbolcusu en iyi T.Direktörü ve en renkli takımı olacağını da yorumlarınızda belirtiniz

Hazırlayan: [KEO]
Herkesin fikri kendine tabi ki, gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe şampiyonluğa havlu atmış, Bursa en büyük favori Galatasaray ve Beşiktaş Bursa'dan şampiyonluğu alabilmek için oynayacaklar gibi bir hava var. Genel düşünceler bu yönde ama ben kesinlikle böyle düşünmüyorum. Bir kere kesinlikle Bursaspor'u takdir etmediğimden veya küçük gördüğümden değil, ben Bursaspor'un şampiyon olabileceğine imkan vermiyorum. Bunu teknik nedenlerle açıklamam mümkün değil tani, sonuçta futbol puan oyunu bundan sonra her maçını alırsa şampiyon olur ama bence Bursa özellikle son bölümde geri düşecek. Beşiktaş geçen sene şampiyon olarak beni yanıltmıştı ama bu sene artık böyle bir olayın tekrarlanacağını sanmıyorum. Çünkü sezon başından beri izliyorum Beşiktaş'ı parıltı göremiyorum, takım taraftar huzursuz. Sahada hükmeden baskı altına alan eski Beşiktaş yok, kahin Denizli'nin aksine Beşiktaş'ın da çok zorlayacağını düşünmüyorum bizi. Ama Fenerbahçe öyle değil, evet bir kaç haftadır sahada silik bir takım var, futbol olarak uyutuyorlar ama takımda bir potansiyel var, kadı ki 10 puan fark da yok. Puan kayıpları normal daha çok olacak. Gs-Fb derbileri malum kazanacağımız garanti değil. Eğer Fenerbahçe çok gerimizde olsaydı kesin şampiyonuz derdim, ama an itibariyle şampiyonluk yarışında en çekindiğim takım Fenerbahçedir. Bunlar tabi ki naçizene benim düşüncelerim katılan olur katılmayan olur. Fenerbahçe'yi şu an ki lig dinamikleri içerisinde en tehlikeli rakibimiz olarak görüyorum
Arkadaşlar dün uzunca süredir beklediğimiz afacan bir misafir hayatımıza girdi. Babalığa adım attık anlayacağınız, sizlerle de paylaşayım dedim. Bu arada doğar doğmaz kontrol ettim doğuştan fanatik kerata
İşte o şok görüntüler!!! Kadıköyde derbiyi izlemeye giden ünlü isimleri birarada sizler için görüntüledik

Fotoğraftakiler sağ baştan;

Bakkal Gazi, Piyer dö şans, Micro, fenerlix, AXU, silencer

Oturanlar;

rizeli, emredici, Mutsuz Son, darkingfb, cause_of_death...

Yer Kadıköy
Gol Gökdeniz Karadeniz
Hakkında
Forum İmzası:

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.071
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.229 (Bu ay: 240)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 375 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.