Dede Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 145 (Bu ay: 1)
Audi Q3 Hakkında
Sıfır araç arıyorum. Hangi bayiide bulabileceğimle ilgili ne yapmam gerekli ?
Disney+ Yurtdışı
selamlar.
disneyplus hesabım mevcut. türkiyeden satın almıştım. yurtdışına çıktım ama burada ne yaptıysam izleyemiyorum. ne cepten ne lgtvwebosdan izleyemedim. ingilizce olarak Disneyplus blunduğun bölgede kullanılamaz diyor. şuan bulunduğum bölgede mevcut ama türkiye hesabımı kullanamıyorum. çözüm yöntemi var mı ? ( vpn dışında )
Turknet Yavaşlığı
10 gün olacak hala interneti aktive etmediler. ilginç olan telekomun fiberini kullanacak MH diyor ki dsl ışığınız yanmıyor :) heryere yazdım fayda etmedi. ÖM attım fayda etmedi. buradan bağırırsam belki TD görür de attığım ÖM'yi görür.
Bu arada turkneti seçmemin başlıca sebebi forumdan etkilenmem.
Klima ve Uydu Sorunu
sprun halledildi
Dreambox 900 Kumanda ile LG Tv kullanma?
lg sj8500 tv kullanıyorum. kendi akıllı kumandası mevcut. kullandığım dm900’un kumandasını bahsettiği gibi tv ile eşleştiriyorum ( öğrenme modu ile ) ama yine de çalışmıyor.
bu olayla ilgili bilgisi olan var mı ?
bendeki uydunun kumandası RC10 sanırım. Lgninki ise sihirli kumanda dediklerinden.
Eşdeğer Ürünler
uzun zamandır tv bölümüne bakıyorum ama mesaj atmıyorum. bazı tvlerin bazı modelleri birb. eşdeğeri diyorlar. misal sony xh9000 için samsung Q70t deniyor.
benim gibi bu konularda bilgisi eksik olanlar için birileri acaba her markanın ürünlerinin eşdeğerleriniyazabilir mi ? en azından fiyat ve ürün özellikleri arasında seçim yapmak adına yardımcı olur.
55A8G mi 55B9 mu
|
Sorunuma Tavsiyeniz.
|
Lg Kumandası ile Redline 7500HD kontrolu
|
Kurutmalı Lg mi Sansung mu ?
|
Meslek: Dont Trust Anybody
İlgi Alanları: Mücadeleye Devam
Eskiler Bilir
|
Eskiler Bilir. |
Eskiler Bilir. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.309
İkinci El Bölümü Mesajları: 143
Konularının görüntülenme sayısı: 19.570 (Bu ay: 296)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.616 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor