Şimdi Ara

Sürekli Her Şeye Gelen Zamlar Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu arkadaşlar biz bir şeriat ile yönetilen bir Arap ülkesi falan değiliz ama o na doğru hızlıca ilerliyoruz bu ülke Cosmopolitan bir yapıya sahiptir bir islam dinini bile yaşam kültürü olarak türlü türlü yaşayan nice insanlar var örn en bariz örneği bir çok kitle diyelim 5 vakit namazı kılmaz ama cuma namazına dikkat eder vs 11 ay içer sadece ramazan da içmez bayram gelince bile içmeye başlar vs vs kuranı kerimi bir kere bile eline alıp okumaz okuduğu sürelerinin anlamını bilmez ama fikir sahibidir vs vs önerileri çoğaltmak mümkündür... Ayrıca bu ülke cumhuriyet laik ve sekuler bir anlayış üstüne kurulmuştur ama maalesef halk olarak bizi Ortadoğu ülkesi haline getirmeye çalışan bir halk tabanı da yok değil zaten iktidarda bunu yıllarca çok iyi kullandı bu günlere geldik Suriyeliler de tuzu biberi oldu zaten.... Dolayısıyla ortaya şöyle bir tablo çıktı her şeye her gün zam geliyor insanların maaşları yetmiyor çalışma saatleri çok uzun ve ağır ama zengin bir iktidar var ve tek adam rejimi ile iyice karanlık bir ortama gidiyoruz ve kimsenin sesi falan çıktığı da yok ülke olarak bizi bitirecek olan maalesef bu halk tabanı olacak... Gıda giyim yakıt sigara alkol vs vs artık makas çok açıldı ben bir sade vatandaş olarak bunları çok iyi görebiliyorum eminim sizde öyle ama damata bakarsan alay geçiyor resmen çok iyi tablo çiziyor ben bir Türk olarak vatanımın bu hale gelmesine geleceğini görmediğim bir karanlık ortama gitmesine çok üzülüyorum. Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sudan gibi bir ülkede ekmeğe 30 krş zam geldi diye millet ayaklandı ve zam geri alındı.. Demokrasinin olmadığı İran ve Irak gibi ülkelerde bile insanlar sert yaşam koşulları karşısında tepkilerini dile getirdi.. Protesto demokrasilerde bir haktır ama bu ülkede sokağa çıkmayı cesaret verecek bir hareket haline soktular, o yüzden herkes tırsıyor ve bananeci gibi davranmayı yeğliyorlar...

O kadar göçmen gelip ülkemizde insanlarımızın işlerini kapıyorlar , suç işleyerek insanlarımıza zarar veriyorlar ve bunların muhatabı olan mağdur insanlarımız dahi gıklarını çıkarmıyorlar, yeter artık seslerini sadece sosyal medyalarda ve işte böyle forumlarda görebiliriz: bu durum yurtdışındaki yabancı insanlara şöyle bir izlenim veriyor: Türk milleti, ülkesinin yol geçen hanı gibi olmasına ve ağır vergi ve ekonomik kriz altında yaşamaya çalışmasına rağmen halinden ve durumundan oldukça memnun görünüyor
  • Eskiden insanlar tepki gösteriyordu çünkü AKP gelmeden önce kendi kendimize yetebilecek durumdaydık, şimdi herkes borç harç içinde 2020 Tl ye 12 saat çalıştığına şükür eder halde. Yani anlayacağın millet geçim derdinden kafasını kaldıramıyor. 12 saat çalıştıktan sonra tek düşüncesi eve gidip yatmak.

Tabi birde ülkenin kaymağını yiyen azınlık var, bunlarda dini, din adamlarını falan kullanıp düzenin bozulmaması için şükür kavramını aşılıyorlar.

Üzerine hükümetin kendisini protesto edenlere bakış açısı var, hemen fetöcü diyip içeri atması falan. Yani artık bizim toplumun şirazesi kaymış yeni bir oluşuma ihtiyaç var.
  • Sudan gibi bir ülkede ekmeğe 30 krş zam geldi diye millet ayaklandı ve zam geri alındı.. Demokrasinin olmadığı İran ve Irak gibi ülkelerde bile insanlar sert yaşam koşulları karşısında tepkilerini dile getirdi.. Protesto demokrasilerde bir haktır ama bu ülkede sokağa çıkmayı cesaret verecek bir hareket haline soktular, o yüzden herkes tırsıyor ve bananeci gibi davranmayı yeğliyorlar...

O kadar göçmen gelip ülkemizde insanlarımızın işlerini kapıyorlar , suç işleyerek insanlarımıza zarar veriyorlar ve bunların muhatabı olan mağdur insanlarımız dahi gıklarını çıkarmıyorlar, yeter artık seslerini sadece sosyal medyalarda ve işte böyle forumlarda görebiliriz: bu durum yurtdışındaki yabancı insanlara şöyle bir izlenim veriyor: Türk milleti, ülkesinin yol geçen hanı gibi olmasına ve ağır vergi ve ekonomik kriz altında yaşamaya çalışmasına rağmen halinden ve durumundan oldukça memnun görünüyor

• Üç sene önce yıllık kira artış oranı yüzde 3 ler eden 13 lere bu sene yüzde 20 ye dayandı. Tamamen ev sahibinin vicdanına kaldık.
    İnanın bir saatten fazladır ev sahibiyle pazarlık yaptım. Allah sonumuzu hayır etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke hiç bir zaman Şeriatla yönetilmeyecek ama hızlı adımlarla Çin Komünizmine gidiyoruz

• svihs
  • Türkiyede yaşamak gerçek sörvivır deneyiminden farksız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkeyi anlatmaya Meydan Larousse seti gibi roman yazmak bile yetmez.
  • Burada bir mesaj var.

-Siz suriyeli sorununu boşverin, geçim derdinize bakın!
  • zamları boşver

kendini özgür hissediyor musun?

Adalet varmı ülkede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam boyle olacagini son 5 yildir herkes soyluyor ama kimse dinlemiyor. yasanilmasi lazim herhalde.
  • Önce 1980lerde KİT (kamu iktisadi teşebbüs tü galiba) leri karalayıp halkı KİT lere düşman yaptılar. Devlet üretimi son buldu. Özel sektör zaten yabancı ortaklıklarla bukadar büyüdü. Hatta koç ve sabancı gibiler belki yabancıların maşasıdır.

Yerli üretim yok denecek kadar az. Markette neya baksam unilever, danone, pepsi, cocokola. Bunlar kazandıkları paraları yurt dışına götürüyor. Böylece paraları değer kazanıyor yada bizim TL değer kaybediyor. Sonra bu firmalar yaw ben bu üründen 0,2 dolar kazanıyordum neden 0,1e düştü yap zammı yine 0,2kazanalım.

Şimdiki ortam büyük firmaların küçükleri yok ettiği bi tekelleşme sistemi ile gidiyor. Büyükler ne isterse o oluyor. Bi ekmek fiyatında devlet söz sahibi. Ekmeğide serbest piyasaya bıraksalar şimdi 2tl filan olurdu heralde.
  • Millet sessiz ve korkak. Bu gün geldiğimiz nokta bunun eseridir nokta. Bildiğiniz şeyleri tekrarlamayın boşuna burada.
  • Sürekli Her Şeye Gelen Zamlar Hk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olacak gelirse gelsin.
  • mulina kullanıcısına yanıt
    Aslında tam olarak öyle değil, hak hukuk ve adalet yok. Konuşanın kafası ezildi, hapse atıldı.. Adalet terazisinin şaştığı yerde ekonomik kriz de olur, cehalette olur, pislikte olur. Yabancı yatırımcının böyle bir ülke de ne işi var? Aile şirketi gibi yönetilen bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomimiz güven vermiyor. Medya ve yargı senden yanaysa zaten muhalefetin işi çok zor. Burada muhalefet derken siyasi bir partiden bahsetmiyorum, yanlışa yanlış diyebilen insanlardan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 6 Temmuz 2019; 23:17:19 >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.