Sonunda Teroristlerin filmini de yaptilar. Ama onlara gore terorist degil, kafa kesen cihatcilara karsi savasan kahramanlar. Bildiginiz gibi Amerikan film endustirisi ABD Ordusunun gayriresmi propaganda aracidir. Boyle ufak butceli bir belgeselin yapiliyor dahi olmasi bizi hakli oldugumuz dis politikamizda cok zor durumda birakacaktir. Peki sadece bu mu bizi zor durumda birakacak? Rusya zamaninda "Turkiye, Erdogan ailesi ISIS'in petrolunu kaciriyor. Binlerce tanker trafigine ait goruntulerimiz var" dedi. Yine ayni sekilde "Turkiye El-Nusra militanlarina yardim ve yataklik sagliyor. Destek veriyor" diye boy boy haberler cikti. El'Nusta El-Kaide'nin uzantisi ve cihatci newage ISID olarak goruluyor dunya kamuoyunda. Ben haberlerin yalancisiyim. Ancak ortadaki iddaalar gercek ise, dis politikada malesef hukumetimiz cihatcilara destek veren, bunlarla ticari iliskiler yuruten, bu terorist PKK uzantilari da kafa kesen cihatcilara karsi savasanlar olarak algilaniyor. Malesef dunyanin genelindeki durum basitce bu. Vay-Pi-Ji diye bas bas bagirmakla dis siyaset yurutulmuyor. Hakli oldugumuz konuda bile yanlis siyasetle, yanlis stratejilerle haksiz duruma dusuyoruz. Film'in trailer'ini asagiya - (Eksi) lemeniz icin birakiyorum. ![]() When a British-born actor abandons his Hollywood career to volunteer to fight ISIS in Syria, many see him as a selfless hero battling America's most insidious enemy. But others think he's a hot-tempered narcissist, staging a publicity stunt to further his career - and when his service ends, neither the UK nor the US welcome him back. Through incisive interviews with the actor, his supporters, his detractors, and top-tier experts - and featuring the actor's own jaw-dropping helmet-cam video of deadly battles with and interrogations of ISIS fighters - Heval gives viewers unprecedented access into a war against evil and one man's controversial role in it.
© 2021 - Curiosity Stream
#trailer #documentary #uniques https://www.youtube.com/watch?v=p9lv1jC8HkA< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 10 Ekim 2021; 11:53:15 > |
Amerikan Yapimi YPG Filmi: HEVAL (2021) War

-
-
Curiosity diye bir şirketin yapımı. Youtube da reklam olarak önüme düşüyor. Parayla yaptırılan bir iş. Amerikan devletiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 10 Ekim 2021; 12:11:54 > -
Ben bu belgeseli izledim. Altına da bir yorum yazdım. Amerikalı aklı evveller nasıl Afganistan'da Taliban'ı destekleyip bugün ülkenin geleceğini kararttılarsa aynı aptallık ile bugünde Ortadoğu'da Stalinist aşırı sol faşistleri destekliyorlar. Eğer kaza bela bir şekilde başarılı olurlarsa ortadoğuda yeni bir kuzey kore çıkacak ve başta bu batılı sevgi pıtırcıkları olmak üzere herkese nefret kusacak ilkel ve ırkçı bir yönetim oluşacaktır.
Fakat insanlar balık hafızalı oldukları için vede bu tarz belgeseller komik bir biçimde Ypg'nin ideolojisinin ne olduğu hakkında en ufak bir bilgi vermediğinden aynı saçmalıkları ve acıları dünya defalarca kez yaşamaya devam edecek. İnsanlar mantıktan ziyade duyguları ile hareket ediyor çünkü. Tabiki bugün başımızdaki dincilerde ypgnin bu derece meşrulaşmasında büyük bir etken.
-
Bu film değil, bir nevi belgesel; YPG'ye katılıp savaşan batılıları konu alan daha bir çok başka belgesel de var; yani yeni bir şey değil. Fransız yapımı, direkt Hollywood aksiyon filmi tadında "YPGli kadınların IŞİD'i nasıl yendiğini" anlatan bir film de var, epey cringe. İnternete bir bakın, YPG/SDF uluslararası kamuoyunda "Anti-faşist LGBTQ+ feminist vegan özgürlük savaşçıları" olarak görülüyor; Avrupa'nın köyünde bile gönüllü YPG bürosu var. Türkiye'nin uluslararası ünü ise tam felaket. Dünyada en çok nefret edilen bir kaç ülkeden biriyiz maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 11 Ekim 2021; 9:30:43 > -
Türkiye'nin Suriye iç savaşında dinci örgütlere destek olduğu iddialarının bir kısmı doğru olabilir ama bu destek oluşun Amerika'nın bilgisi dışında gerçekleşmesi gerçekçi değil.Mesela İŞİD'in kurucusu Ebu Bekir El Bağdadi hangi ülkenin hapishanesinde yıllarca kalmıştı?Amerikan hapishanelerinde...İŞİD'in tüm üst düzey kadrosunun neredeyse tamamının Amerikan hapishanelerinden salınmış olması tesadüf mü?Dahası Suriye'de en kanlı tutsak infaz görüntülerinde yer alan infazcıların neredeyse tamamının İngiltereden,Fransadan,Almanyadan,İtalyadan,Avusturyadan vs çıkmış olması rastlantı mı?Bu insanlar ülkelerinden nasıl çıkıp İŞİD'e katılmışlardı?Bu ülkelerin istihbahratı ne yapıyordu?Amerikan hapishanelerinden salınan bu cihatçılar nasıl Suriye'ye gidebilmişti?Yani bu konuda Türkiye'yi hedef göstermek kasıtlıdır.Türkiye'yi dinci örgütlere destek vermekle suçlayan Amerika'nın daha geçtiğimiz aylarda Afganistanı gaddar bir dinci örgüt olan Talibana altın tepsi içinde sunduğu unutulmamalı...
Dahası Türkiye İŞİD'e karşı karadan savaşan tek düzenli ordudur.Şehirleri defalarca İŞİD'in intihar saldırılarına hedef olmuş bir ülkedir.İki askeri diri diri yakılarak infaz edilmiş bir ülkedir.Peki Amerika ne yapmıştır?İŞİD'i bombalayan Amerikan uçakları hangi ülkeden kalkmıştır?Türkiye'nin desteklediği muhalif gruplara desteği kim sonlandırdı?
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/abd-ve-turkiyenin-kara-harekati-plani-332041
Şimdi kimse çıkıp ''Amerika cihatçılara destek mi verecekti?'' demesin.Afganistanı nasıl bir örgüte teslim ettikleri ortadayken Amerika'nın Suriye'de Türkiye'nin desteklediği muhalifler içinde cihatçılar olduğu gerekçesiyle desteğe yanaşmaması gerçekçi değil.Mesele bu cihatçı denilen örgütlerin Türkiye kontrolünde olması eğer Amerika'nın kontrolünde olsalardı Suriye'ye demokrasi getirmeye çalışan kahramanlar olarak reklamları yapılırdı.Bu bir gerçek,kendimizi kandırmayalım. Amerika kendi çıkarları söz konusuysa şeytanla bile ittifaklık kurabilecek bir ülkedir.
YPG propagandaları ise tamamen Batı toplumunu daha doğrusu Dünya kamuoyunu kandırmaya yönelik işler..YPG denilen terör örgütünün kuruluşu ve işleyişi Batı değerlerine ve Batı demokrasisine tamamen terstir.Sonuçta komünizm ve sosyalizm temelli kurulan bir terör örgütüdür.YPG'nin egemen olduğu yerlerde demokrasi mi var?Batı demokrasisi mi var?İŞİD'ten tek farkları din temelli bir örgüt olmamaları.Bunun dışında Amerika'da yükselişe geçen SJW'leri tatmin edecek şekilde kadın teröristlere bolca yer vermeleri..Yoksa genel olarak bölge insanı için İŞİD'ten farkları yok.Halktan zorla asker toplayan bunlar,zorla vergi toplayan bunlar,zorla kendi mahkemelerini geçerli kılan bunlar,zorla işlerine gelmeyen etnik/dini grupları Türkiye'ye doğru göçe zorlayan bunlar...Mesela Türkiye'ye gelen Suriyelilerin büyük bir kısmı K.Suriye'den gelme insanlar oluşturuyor.YPG neden bu insanların geri dönüşüne izin vermiyor?Amerika neden bu insanların geri dönüşünde yardımcı olmuyor?Aksine her fırsatta ''Suriye sığınmacıların dönüşü için güvenli değil'' diye açıklamalarda neden bulunuyor?
Türkiye'nin felaket ölçüde yürüttüğü dış politika ayrıdır.Bugün Suriye bu haldeyse Türkiye'nin temelsiz 'stratejik derinlik' dış politikası nedeniyledir.Cihatçılar sınırlarımızda cirit atıyorsa,YPG devlet kurma noktasına geldiyse bu beceriksiz bir dış politikanın sonucudur ama Türkiye'yi cihatçılara destek vermekle suçlamak,bu konuda tek sorumlu Türkiye gibi göstermek,bir komünist terör örgütü olan YPG'yi yüceltmek bambaşka bir konudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 11 Ekim 2021; 10:40:59 >
-
Onların yapmasına gerek yok. Biz yapmıştık zaten.
Kürt Kültürüyoutube
15 Mart 2013'de vizyona giren Jîn filmi hakkında detaylı bilgi almak için link : http://www.kurtkulturu.com/Yazilar/haberler/126/jin-filmihttps://www.youtube.com/watch?v=SFfIP0xAgxE&feature=youtu.be -
Filmin sonu bu..
-
HEWALMOOON ÖŞŞEK KAÇIYOOOĞĞ
ermeniler neyse bu ypg pkkcı tayfa da ayni basimiza bela oldular ermenilerin Osmanlıya bela olmasi gibi
Türk ordusu tepeden tırnağa yenilenmeli en modern silahlar ile donanmali ayni Rusya gibi kimseyi takmadan bunlarin içinden gecmeliyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Terörist belgeseli olur mu, petrol varsa olur. Neyse eksiledik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amerika kafaya koymuş YPG'yi meşrulaştırmaya çalışıyor :(
Ne yazık ki bizim ülkede muhalefette onun ekmeğine yağ sürüyor söylemleri ile. YPG-PYD terör örgütü değildir. Bizim ne işimiz var orada. Esad ile barışacaz YPG'yi vurmayacaz gibi söylemler tamda ABD'nin işine gelen söylemler...
-
adamlar reklamı iyi biliyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Ben bu belgeseli izledim. Altına da bir yorum yazdım. Amerikalı aklı evveller nasıl Afganistan'da Taliban'ı destekleyip bugün ülkenin geleceğini kararttılarsa aynı aptallık ile bugünde Ortadoğu'da Stalinist aşırı sol faşistleri destekliyorlar. Eğer kaza bela bir şekilde başarılı olurlarsa ortadoğuda yeni bir kuzey kore çıkacak ve başta bu batılı sevgi pıtırcıkları olmak üzere herkese nefret kusacak ilkel ve ırkçı bir yönetim oluşacaktır. Fakat insanlar balık hafızalı oldukları için vede bu tarz belgeseller komik bir biçimde Ypg'nin ideolojisinin ne olduğu hakkında en ufak bir bilgi vermediğinden aynı saçmalıkları ve acıları dünya defalarca kez yaşamaya devam edecek. İnsanlar mantıktan ziyade duyguları ile hareket ediyor çünkü. Tabiki bugün başımızdaki dincilerde ypgnin bu derece meşrulaşmasında büyük bir etken. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X