Şimdi Ara

2023 Polo her türlü sorun bir anda çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023'te polo aldık otomatik life paket,
    birinci sorunu yokuşta arabayı bıraktıysam ilk N'ye alıp el freni çekiyorum ama el freni yokuşta tutmuyor nedense bu yüzden ilk N'ye atıp el freni çekip (ayağı frenden çekmiyorum) sonra P'ye geçiriyorum anca bu şekilde kaymiyor sizce bu bir sorun mu yoksa otomatik araçta ilk N'ye atıp el freni çekip ayağı frenden cekince kayması bir sorun mudur neden dolayı olabilir?
    2. Arabayi ilk calistirdigimda düz yolda bile bıraksam P'den R'ye geçerken felaket bir ses geliyor frene sonuna kadar basmama rağmen ve aracı düz yolda birakiyorsam ilk N, el freni, ayağı frenden çekip el frenine oturtuyorum arabayı sonra P'ye alarak kapatıyorum. Düz yolda neden P'den R'ye geçerken sürtünme oluyor
    3. Shell'den benzin aldım (normalde hep bp'den alıyordum) arabada benzini aldiktan birkaç gün sonra epc ve motor arıza ışığı gözüktü zaten arabanın gidişinde bir değişim vardı, şu an sallıyorum 6.vitesteyken gaza yarım basınca birden 2.vitese atıp deviri 4000'e çıkartıyor ve bugün araba bildiğiniz gitmedi normalde hiç titremezdi titremeye başladı (titrediginde arabaya dokununca hissediyorsunuz anca ve ses geliyor) sizce neden dolayı, benzin böyle yapmış olabilir mi ama vitesle ne ilgisi var acaba ve titremesiyle. Acaba klima açık ondan dolayı mı diye düşündüm klimayı kapattım fakat hâlâ aynıydı zaten klimayı da en düşük çizginin bir üstünde kullanıyorum veye en düşük çizgide kullanıyorum. (Sıcaklık 90 derecede sabit değişmiyor)
    Biraz anlasilmamis olabilir gereksiz uzun yazmışım anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• El freni tutmuyorsa direk servisin yolunu tutmanız lazımdı. El freni tutmuyorken yokuşta bıraktığınız her seferinde arabanın yükü şanzımana binmiş ve bu yaptığınız zaten DSG'nin korkulu rüyası, sorunlar hep bu yüzden oluşuyor. Vites geçişlerindeki problemlerde bu yüzden baş göstermeye başlamıştır.

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Hocam motor arızasıyla nasıl bir ilgisi var peki

• Bir de şunu düşündüm belki otomatiklerde sadece el freni tutmuyordur el freni+P'ye getirmek şarttır böyle bir şey var mı bazı yerlerde el freni tutmayabilir Park freniyle birlikte tutar yazmışlar

• terminator199 kullanıcısına yanıt
    Alakası yok hocam otomatik Corsa var bende el frenini çekince kesinlikle hareket etmez. Diğer sorunuzun cevabını ben de bilmiyorum.

• Bu hafta da servisler kapalı heralde haftaya gotureyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam araba durum ekranında start stop sorunu diyor bu kırmızı ışıkta motoru kapatandan genelde kullanmıyorum farkına varmamisim ondan dolayı, ama vitesi falan etkilemesi garip, bugün aradım kapalıymış polo için yarın tekrar konuşacağım

Durum nedir, servise götürebildiniz mi?

Götürdüm hocam vuruntu sensörü gevşemiş bir de el frenini de söyledim ona da ayar çektiler sanırım pololarda olan bir sorunmus

Hocam servise götürdükten sonra volkswagen uygulamasında Ocakta götürdüğüm servisin dosyaları duruyorken, gecenki servis durumu "kapandı"diyor sizce bir dümen mi çevirdiler? Şimdi de arabada direksiyonu sağa tam kırınca garip çok düşük bir ses geliyor. Yeni bir sorunu daha var araba servisten öncesine göre daha çok titriyor ve hâlâ tekleme var

Hocam sorun olduğunu düşünüyorsanız üstüne gidin tekrar götürün servise hiç düşünmeden

Haftaya finaller bitsin hocam hemen gotureyim o zaman sıfır arabada bu kadar sorun olması çok garip

Durum nedir hocam ben de Polo 2024 aldım ve sıfır araç motor ışığı yanıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BarışSalman M2MUM B kullanıcısına yanıt
    Hocam vuruntu sensörü arızalı çıkmıştı arıza ışığı yanmıyor şu an, yokuşlarda falan daha iyi çıkıyor ama bana hâlâ ilk aldığımdan farklı geldi sürüş hissiyatı, ayrıca titriyordu araba, geçen hafta tekrar götürdüm sürüş testi yaptılar bir sorun yok dediler, zaten 2 yıl garantisi var kafan rahat olsun bir dahakine ışık yanarsa getirirsin dediler.

• Geçmiş olsun klasik wv sorunları tez zamana satmanızı tavsiye ederim. Sıfırı böyle olan aracın birde ilerleyen zamanlarını hayal edin sadece..

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam su anlik gayet iyi ama alınacaksa toyota falan olur i20 ve cliolar da sanayilik benim bildiğim (i20 1.4'lerde kronik akü sorunu varmış)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.