Şimdi Ara

Siyasi ideoloji testi V 2.5 geldi - Yeni versiyon için soru önerisi verebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
7.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi yapımımdır ilk denemem olduğu için bazı kelime hataları olabilir

Testi çözüp sonuçları burada paylaşırsanız sevinirim

Benim sonuç:
    Siyasi ideoloji testi V 2.5 geldi - Yeni versiyon için soru önerisi verebilirsiniz

Dipnot:
    Test Türkiyede gözlemlediğim kadarıyla hangi ideolojideki hangi şeyleri savunuyor ona göre hazırlanmıştır
    Bu test henüz geliştirilme aşamasındadır V 3.0 için için soru önerisi verebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 23 Nisan 2017; 22:0:45 >

• Only the quiz creator may preview this quiz.
  • sadece yapımcı çözebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testi kamuya aç!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Testi kamuya aç!

Açmaya çalışıyorum yoksa emeğim boşa gidecek yeniden yapmak zorunda kalacam heralde ayar hatası yaptım

Edit açtım:
    http://www.gotoquiz.com/siyasi_deoloji_testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 23 Nisan 2017; 13:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanın biri

sadece yapımcı çözebilir

Düzelttim:

http://www.gotoquiz.com/siyasi_deoloji_testi

• quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Only the quiz creator may preview this quiz.

Düzelttim editledim linki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyasi İdeoloji Testi
    Your Result: Komünist Sosyalist Koyu Solcu

98%
    Bireysel özgürlüklerin ana dilde eğitimin comehuriyet değerlerinden çok daha önemli olduğunu düşünüyorsunuz Devletin asla otoriter olmaması gerektiğini devlet gücünün olabildiğince kısıtlanmasını istiyorsunuz

94%Sosyal Demokrat

90%Türk Milliyetçisi

0%Milliyetçi Muhafazakar

0%Ümmetçi-İslamcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Siyasi İdeoloji Testi
    Your Result: Komünist Sosyalist Koyu Solcu

98%
    Bireysel özgürlüklerin ana dilde eğitimin comehuriyet değerlerinden çok daha önemli olduğunu düşünüyorsunuz Devletin asla otoriter olmaması gerektiğini devlet gücünün olabildiğince kısıtlanmasını istiyorsunuz

94%Sosyal Demokrat

90%Türk Milliyetçisi

0%Milliyetçi Muhafazakar

0%Ümmetçi-İslamcı

Orada acayip yazım hatası yapmışım düzeltemiyorumde neyse bu testin versiyon 2si geliyor yazım hatalarından arındırılmış çok daha detaylısı olacak

• %99 Türk milliyetçisi çıktı.

• Türk Milliyetçisi çıktı. Normalde ulusalcıyımdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Türk Milliyetçisi çıktı. Normalde ulusalcıyımdır.

Ulusalcılıkta zaten bir nevi milliyetçilik

• Bi kaç soru cevapladım, daha fazlasına dayanamadım ama zorla sona erdirdim. Adam resmen idelojik dayatma yapmış. Keskin sonuç çıkarmaya dayalı taraflı saçma sapan test olmuş. Ne test ilkelerinden, ne de bilimsellikten bi haber. Bi kere bir testin en önemli özelliği yönlendirmeli olmamalı, mutlak nötr olmalı. Doğruların ve yanlışların ne olduğunu dikte etmemeli. Daha çok şey var da bu kadar yeter anlamak için.

Beyaz iyi renktir, siyah kötü renk mantığına göre test olmaz.

"Komünist Sosyalist Koyu Solcu" çıktı. Demek ki bu ülkede tek doğru buymuş, vay be demek ki bugüne kadar yanlış yoldaymışım. Hemen "Komünist Partisi"ne üye olmaya gidiyorum!

İyi günler yoldaşlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 23 Nisan 2017; 16:0:19 >
  • quote:

Bi kaç soru cevapladım, daha fazlasına dayanamadım ama zorla sona erdirdim. Adam resmen idelojik dayatma yapmış. Keskin sonuç çıkarmaya dayalı taraflı saçma sapan test olmuş. Ne test ilkelerinden, ne de bilimsellikten bi haber. Bi kere bir testin en önemli özelliği yönlendirmeli olmamalı, mutlak nötr olmalı. Doğruların ve yanlışların ne olduğunu dikte etmemeli. Daha çok şey var da bu kadar yeter anlamak için.

"Komünist Sosyalist Koyu Solcu" çıktı. Demek ki bu ülkede tek doğru buymuş, vay be demek ki bugüne kadar yanlış yoldaymışım. Hemen "Komünist Partisi"ne üye olmaya gidiyorum!

İyi günler yoldaşlar!

Neresi ideolojik ?

Gündemde sürekli tartışılan konularlar ilgili sorular hazırladım

• Ben ve komünist koyu solculuk :) Peki.

Biraz daha soru sayısı ve opsiyonlar arttırılmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

Ben ve komünist koyu solculuk :) Peki.

Biraz daha soru sayısı ve opsiyonlar arttırılmalı bence.

Testin verisyon 2'ni hazırlıyorum şu an soru sayısı daha fazla olacak ve ideoloji sayısı

• türk milliyetçisi çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anket Adamı

quote:

Bi kaç soru cevapladım, daha fazlasına dayanamadım ama zorla sona erdirdim. Adam resmen idelojik dayatma yapmış. Keskin sonuç çıkarmaya dayalı taraflı saçma sapan test olmuş. Ne test ilkelerinden, ne de bilimsellikten bi haber. Bi kere bir testin en önemli özelliği yönlendirmeli olmamalı, mutlak nötr olmalı. Doğruların ve yanlışların ne olduğunu dikte etmemeli. Daha çok şey var da bu kadar yeter anlamak için.

İyi günler yoldaşlar!

Neresi ideolojik ?

Sana tarafsız olmadığını ispatladım. Göreceli soyut mutlak doğruları işaretledim ve bu sonuç çıktı. Göreceli mutlak doğruları işaretleyenlerin "Komünist, Sosyalist, Koyu Solcu" olduğunu iddia eden sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 23 Nisan 2017; 16:43:8 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anket Adamı

quote:

İyi günler yoldaşlar!

Neresi ideolojik ?

Sana tarafsız olmadığını ispatladım. Göreceli soyut mutlak doğruları işaretledim ve bu sonuç çıktı. Göreceli mutlak doğruları işaretleyenlerin "Komünist, Sosyalist, Koyu Solcu" olduğunu iddia eden sensin.

Testin 2.versiyonunu hazırlıyorum daha tarafsız olacak

• Testin v.2'si geldi:

http://gotoquiz.com/M1lnP
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.