Şimdi Ara

Şu ana kadar gördüğünüz ya da duyduğunuz en komik talimatlar :) :) :) :) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün bir iki yangın talimatında okudum.

* Yanan kişinin kaçmasına izin vermeyin. Onu mümkün olduğunca yerde yatırın (yanıp kül oluncaya kadar demek istiyor sanırım)

* Askerdeyken tuvalette diş fırçalamak ve yıkanmak için şöyle talimatlar vardı. ''Diş fırçasına macun sür, dişini fırçala, ağzındaki macunu kirli macunu tükür, suyu kapat'', ''Musluğu aç, kafanı ıslat, musluğu kapat, sabun sür, sabunu köpürt, suyu aç, kafanı suyun altına sok''. Herhalde bunun bir gerekçesi vardır. Belki bazı askerler diş macununu diş fırçasına değilde başka bir yer sürmüş ya da sabunla köpürtenler kafalarını suyun altına değil başka yerlere götürmüştür.

Sizin gördüğünüz ya da duyduğunuz, bakanın moron olduğu düşünülen kullanım talimatları var mı? Paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharmabiotech -- 7 Şubat 2005, 22:35:50 >

• konuyla direk alakalı değil ama içimden geldi

iş ve işçi bulma kurumunda yazan yazı "işi olmayan giremez"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 7 Şubat 2005, 16:51:40 >
  • ışığı açın yandığını görün.....
  • quote:

Yanan kişinin kaçmasına izin vermeyin. Onu mümkün olduğunca yerde yatırın
    Öbürü güzelde bunun bi yamuk tarafı yok. Kimse yanarken yere yatıp yuvarlanması gerektiğini düşünemez. O acıyla fizana kadar koşar. Koşarsa daha çok yanar.Orda bulunan birinin ceket veya benzeri bişeyle yanan kişiyi yakalayıp ,yere çalması gerekki söndürebilsin.
  • Bilmiyorum ne derce doğru ben görmedim ama askerde hep anlatırlar. Askeriyede talimatname varmış, orada şöyle yazarmış:
    "Dama çıkma, çıkarsan da düşme, düşersen de ölme..." Bunun mantığı şuymuş, her asker ordunun malıymış, asker ölürse ya da yaralanırsa ordu malına zarar vermiş oluyormuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: darker

konuyla direk alakalı değil ama içimden geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

Yanan kişinin kaçmasına izin vermeyin. Onu mümkün olduğunca yerde yatırın
    Öbürü güzelde bunun bi yamuk tarafı yok. Kimse yanarken yere yatıp yuvarlanması gerektiğini düşünemez. O acıyla fizana kadar koşar. Koşarsa daha çok yanar.Orda bulunan birinin ceket veya benzeri bişeyle yanan kişiyi yakalayıp ,yere çalması gerekki söndürebilsin.

Haklısın. Ben de zaten yanan kişinin kaçmasına izin vermeyin kısmına çok güldüm. Yani adam su içine atlıayacak bile olsa, yok kardeşim kaderinden kaçazsın sen burda meşale gibi yanmalısın anlaşılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçegün gittiğim bir kafenin tuvaletine (erkeklerinkine) ::::::::

ERKEKSEN GİR

yazmışlardı beğendim zekice bir iş
  • Mühehehe

• hepsi süper..

bir de günlük hayattan talimatlar:

Anne çocuğuna : Çeneni kapat ve yemeğini ye!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: babydoll

hepsi süper..

bir de günlük hayattan talimatlar:

Anne çocuğuna : Çeneni kapat ve yemeğini ye!!

• şişelerdeki "Çevirek açınız" (başka nasıl açacaz ki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

konuyla direk alakalı değil ama içimden geldi

HARİKASIN +5 HEMDE YILDIZLI
  • Biraların üzerinde "soğuk içiniz" yazar. sana ne kardeşim ben sıcak içecem
  • iç içebilirsen özellikle kaynatıp iç bakalım tadı neye benziyor
    quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Biraların üzerinde "soğuk içiniz" yazar. sana ne kardeşim ben sıcak içecem
  • Karşıdan karşıya geçerken sağa bak, sonra sola bak, sonra tekrar sağa bak ve geç. Bu sırada yeniden bir araba gelir. Sonra tekrar sağ, sol, sağ. Yine bir araba. Bekle dur. Sen bu talimata uyarsan İstanbulda hiç karşıdan karşıya geçemezsin.
  • Tuvalette amatör grafiticiler taradından
    (karşında)
    Sağa Bak

(sağda)
    Sola Bak

(solda)
    Arkana Bak

(arkada)
    Sağa Sola Bakıcağına işine bak

en son kısım tam bi dumur gerçi her dönüşte tamam laf gelio hayıııırrr dierek dönüosun ama olsun
  • elektiriğe kapıldığınızda bağrarak yardım isteyiniz
  • askeriye talimatları şu içindir .. askeriyede her adam aynı kefede çöpçüde orda iş adamı mühendiste orda o yüzden millet kafayı yıyıyo ve salağa donuyo ondan sonra askeriyede talımat veriyo nu salaklar yanlış bişi yapmasın diye şaka bi yana milleti salak yerine koyuyorlar o yüzden yazıyolar galiba
  • jandarma lojmanlarının subay havuzunda ışıklı pano da durmadan şu yazı geçiyordu-

bone tak- havuza atlama- su sıçratma
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.