Şimdi Ara

Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
9
Favori
8.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gameplay Overview

Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}IGNyoutube
    Shift Up introduces the world of Stellar Blade, where Eve, a member of the 7th Airborne Squad, must protect the post-apocalyptic Earth from the Naytiba, an alien race that drove most of humanity away to a colony in another world. Stellar Blade releases on PS5 April 26, 2024. #IGN #Gaming #PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=WQpFj2rfkKQ&pp=ygUec3RlbGxhciBibGFkZSBnYW1lcGxheSB0cmFpbGVy

Kıyamet sonrası aksiyon macera oyunu Stellar Blade™'de insanlığı yok olmaktan kurtarın. Dünya'nın çöküşünün gizemlerini çözerken zorlu mücadelelere girin ve çarpıcı bir hikâyeyi deneyimleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Haziran 2025; 14:45:21 >

• Açıkçası Lies of P gibi bu ekibin de ilk projesi ve buna rağmen çok iyi iş çıkarmışlar. Yenilik olarak çok fazla şey barındırmasa da, bir çok başarılı yapımın mekaniklerini sorunsuz bir şekilde adapte etmişler. Özellikle karakter gelişimi ve yeni özelliklerin de etkisiyle eski mekanlara geri dönüp terör estirmek çok keyifli oluyor. Oyunu kolayda oynamayın derim. Sizi sadece son boss'tan hemen önceki boss zorlayacaktır, bir tek orada zorluk düşürebilirsiniz.

Bu arada oyunu yuva yıkan, yok cinsellik ön planda bir yapım olarak niteleme derdinde olanlar olabiliyor. Buna kesinlikle katılmıyorum, oyun size bolca seçenek veriyor, ister steampunk bir ajan gibi takılın, ister bikini giyip gezinin, bu tamamen size kalmış. Saçma sapan erkek kılıklı kadınlardan veya kadın kılıklı adamlardan, woketan artık kusma noktasına geldiğimiz dandik yapımlardan sonra ilaç gibi geliyor.

Demosunu denedim de oyun beni açmadı. Mobil oyun havası var. Vuruşların savuşturma ve karşı saldırıyla biriken skill'ler haricinde hiç ağırlığı yok gibi. Karakterin hem ağırlığında hem de akışında tuhaf bir tutukluk ve hamlık var. Eve post apokaliptik ortamda seks oyuncağı şeklinde bir porselen bebek gibi acayip şekilde ambiyansla ve savaşılan yaratıklarla tezat duruyor. Oyunu sevmek için uğraştım ama sarmadığı için sildim. Skill ağacında oynanışın gelişmesini sağlayacak ilerlemeyi yapacak kadar sabrımın olmayacağını anladım.

Oyunun dandik gelmesi yakın zamanda daha kaliteli ve büyük ihtimalle daha yüksek bütçeli yapımlarla haşır neşir olmuş olmamdan da kaynaklı. Şu oyunun tam sürümüne 59 dolar istemeleri ve Steam'de overwhelmingly positive olması inanılmaz. Oyunda belirli bir combat derinliği bulunduğunu sezdim ancak ötesinde her yönüyle kesinlikle overrated. Daha da ilginci PC'ye gelince muazzam bir hype konusu olması.

• 40 dk'lık oynanış videosu.

Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}AJBRUNyoutube
    The First Stellar Blade Demo just Dropped so I figured I would post my quick playthrough. the game's combat is much better than I was expecting, this demo might have actually sold me on picking this up day one
    https://www.youtube.com/watch?v=e7y6163hO28
  • Pcye duyurulmadı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleceğe yatırım

• @ErrorVerenHesapMakinası @oyungazi Oyun zaten ilk duyurulduğunda PC içinde duyurulmuştu arkadaşlar. Sonrasında Sony yayıncılığını üstlenince konsol özel oldu. Bu da 6 ay - 1 yıl sonra da PC'ye getirecekleri anlamına geliyor. Tamamıyla exclusive olmadı.

Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}gematsu
    Korean studio SHIFT UP announces Unreal Engine 4-based action game Project EVE for PS4, Xbox One, and PC
    https://www.gematsu.com/2019/04/korean-studio-shift-up-announces-unreal-engine-4-based-action-game-project-eve-for-ps4-xbox-one-and-pc

• "Shift Up!, Stellar Blade için hem bir PC versiyonunun hem de bir devam oyununun düşünüldüğünü açıkladı.

Stellar Blade'in satışları beklentileri aştı."

Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}x (formerly twitter)
    ouzz (@ouzzumm) on X
    https://x.com/ouzzumm/status/1792572564063064399
  • Stellar Blade developer Shift Up says a PC version is coming "in the near future."

Stellar Blade geliştiricisi Shift Up, bir PC sürümünün "yakın gelecekte" geleceğini söylüyor.

Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}x (formerly twitter)
    PC Gamer (@pcgamer) on X
    https://x.com/pcgamer/status/1826272835343421934
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stellar Blade 2025'te PC için Çıkıyor.!

S. 'Stellar Blade'in PC platformuna genişletilmesi için zamanlama ve beklentiler nedir?

C : Oyunu 2025 yılı içinde piyasaya sürmeyi hedefliyoruz. Steam'in AAA oyun pazarındaki artan payı ve “Black Myth: Wukong ”nun küresel başarısı gibi son trendler göz önüne alındığında, PC'deki performansın konsollarınki gibi aşmasını bekliyoruz.

Kaynak : https://www.inven.co.kr/webzine/news/?news=300823

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Kasım 2024; 23:32:9 >
  • Gelsin gelsin bekleriz. 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun hası ya. Bıktık zencilerden, kunillerden, Abby'lerden, tramessilerden.Pc'de ne modlar yaparlar bu oyuna.

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir gelecek öngörüsüdür arkadaş 😀

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Mod 🤔 ben karakterlerin giyinik olacağından bile şüpheliyim 😀

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Siz PC ciler var ya az değilsiniz 😉

• PC çıkışının ikinci günü SJW Tayfası.Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} 

• Pc'ye adım attığı ilk gün nude mod, modcular bunun için pratik yapıyor ilk yapan kazanacak çünkü Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} 

• Ps fanboyları üzgün.

• PC'ye mod yapanlar ilk günde Eve'yi, Nier'de ki 2b gibi big butt görünümlü milfe çevirirlerse şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 9 Ocak 2025; 12:50:3 >
  • Demosu müthiş bayıktı. Fiyatı muhtemelen konsol fiyatının altında olacak dolar üzerinden hesaplansa bile. Şöyle bir ihtimal 40 dolar bandında bölgesel fiyatlandırması olursa almayı düşünüyorum gene de.

• Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt

öyle yapsınlar ki tadına doya doya oynayalım. Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} 

• Türkçe geliyor ise ,Beklemedeyiz )

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.