|
Denuvo varmış 2500 tl de çok geldi Artık hesap mesap offline activaition ile çözecez |
|

|
Denuvo varmış 2500 tl de çok geldi Artık hesap mesap offline activaition ile çözecez |
|
İndie mindie strateji vs derken senede 20 oyun anca bitirebiliyorum zaten bir dünya oyun birikiyor bunun hiç acelesi yok, zaten ps5de satmadın 1 yıl boyunca durdun orada pcye geliyorsun 70 dolar istiyorsun gerçekten bu kadar oyuncu düşmanı olunmaz. |
|
öyle yapacaz mecburen de yan hesaplarda denuvolu oyunlara ilk günlerde girilmiyor. sonucta herkes yükleniyor günlük sınır 5 pc. gerçi bu oyun pek beklenmez bizim ülkede, bir ihtimal rahat aktive ederiz belki oyunu. |
|
steam deckde de güzel çalışıyor.optimizasyon iyi olacak gibi |
|
diğer paketle skin dışında fark olmayacak mıymış kesin olarak hocam? gelmiş veya gelecek dlc'ler; ek hikaye/görev veya yeni bir boss/karakter vs. gibi ele avuca gelir, somut bir şeyler yok muymuş? yalnızca birkaç fazla skin yeter mi demişler yeni ve daha pahalı bir paket için yani? |
|
steam sayfasında expansion pack gördüm diye aklımda kalmıştı, ondan sordum. siz o kadar kesin konuşunca şüpheye düştüm yalnızca skin miymiş diye. yoksa ben complete ed. alacaktım fakat artık pek emin değilim. |
|
|
Bu forumun ikinci el kısmında key/gift alt forumunu bulun, orda bazen arkadaşlar Steam bakiyesini nakite çevirmek istiyor, %15 - %20 indirimle satıyorlar. Tabi güven meselesi ama ben bugüne kadar hiç problem yaşamadım, bu şekilde bi tık daha ucuza alabilirsiniz. Onun haricinde fanatical sitesi genelde daha ucuzdan veriyor keyi. Fakat Stellar Blade için satışları başlamamış, normalde region pricing varken fanatical bizde iş yapmıyor ama bu oyun tam fiyattan çıkacağı için bu siteyi de takip etmek de fayda var. Key satan farklı yabancı sitelere de bir bakabilirsiniz, ben sadece fanaticale baktım. Dediğim gibi tam fiyattan satıldığı için bize, en güzeli 3.parti sitelerden key almak ya da forumdan gift olarak almak olur. |
|
|
İkinci oyunun 2026'da geleceği söylenmiş. PC ile eş zamanlı çıkartırlar gibi geliyor. |
|