Yarbay
20 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 339 (Bu ay: 1)
Gönderileri
şu an çalışan bir junk temizleme programı var mı ? genelde bu tip programları store’dan kısa süre sonra kaldırıyorlardı.
not:duplicate silmekten bahsetmiyorum.
arkadaşlar merhaba;
başlıkta belirttiğim Ibanez Talman Series TCY10E modeli elektro akustik gitara sahibim. önerebileceğiniz amfi var mı acaba bunun için ? giriş seviyesi. (ev içinde kendi çapında çalma için.)
arkadaslar merhaba;

sistem servisleri altinda ciddi miktarda hucresel veri kullanimi goruyorum. canimi sikan ilk iki kalem. digerleri anlasilabilir.

toplamda 500 mb'a dayanmis vaziyette, kotam zaten 6 gb. fatura kesimine 15 gun var daha.

sizde durum nasil ? normal mi bu ?

telefon: 6s plus - ios 10.2.1

selamlar;
iPhone 6s Plus iOS 9.2.1 uzerinde program calisirken konu icinde sayfa kaydirmada ciddi takilmalar gozluyorum. mesela bir twitter ya da instagram sayfalari gibi akici sekilde yukari asagi kayamiyorum. ciddi derecede rahatsiz ediyor.
bunun ile ilgili bir performans guncellemesi gelecek mi acaba ? belki de sadece bende oluyor, bilemiyorum.

kolay gelsin, iyi calismalar.

Cihaz: iPhone8,2 (9.2.1)
Sürüm: 2.0 (9386)
merhabalar;
programda emek veren herkesin ellerine sağlık. benim önerim ayarlara koyacağınız bir seçim ile programın istediğimiz forumdan açılması. mesela direkt playstation bölümü gelecek karşıma gibi...
kolay gelsin arkadaşlar.
uzun zamandır kafamda ssd alma fikri var fakat aklıma takılan büyük bir soru mevcut. fikir yürütürseniz sevinirim.

bilindiği üzere playstation oyunun güzel anlarını kaçırmamak adına devamlı kayıt halinde. beni korkutan da bu. ssd'lerin yazma ömürleri kısıtlı. çok erken mi tüketir acaba kendini ? ssd'lerin pahalılığı ya da gerekli gereksizliği değil de; bu kafamı kurcalıyor benim. belirttiğim minvalde yazarsak yararlı bir başlık olur durumumdaki kişilere.
arkadaşlar bilmeyenler için paylaşıyorum;

force touch ile gelen 6s ve 6s plus cihazlarında ekranın sol kısmına hafif bastırdığınızda multitasking açılıyor. bu sizi assistive touch ya da home tuşu kullanımından kurtarır. alıştıktan sonra büyük kolaylık.

tavsiyem; ayarlar / genel / erişebilirlik / 3d touch altındaki duyarlılığı "hafif" yapsınlar. böylece daha az kuvvet ile aktif edebilirsiniz özelliği.
arkadaşlar uzun zamandan beridir görmüyorum home tuşu arıza sorunlarını. apple herhalde sağlamlaştırdı tuşu. boşuna pimpiriklenip assistive touch kullanmamak mı lazım acaba...
merhaba arkadaşlar;

ios 9 ile artık apple reklam engelleme programlarına izin verdiğini belirtmişti. sizin kullanıp memnun olduğunuz var mı acaba ?
merhaba arkadaşlar;

istanbul'da 22 ekim gece 12'de satışların başlayacağı yerler vardır herhalde, geçen seneler oluyordu. antalya'da da bu tip etkinlik düzenleyip gece satışı yapacak mağaza var mı bildiğiniz acaba ?
Hakkında
Meslek: Mühendis
Forum İmzası:
Xbox: TR UyGaR
Psn: UyGaR___
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
iMac
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
turktelekom
ISS
KabloNet
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Fenerbahçe
TV
Sony
Xbox Live GamerTag
TR UyGaR
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.259
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 160.874 (Bu ay: 379)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.504 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.