Şimdi Ara

Stellar Blade {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
9
Favori
9.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu oyun nedense zerre umrumda değil. Nier Automata tarzı hiç geçmiyor bana. 😀 Ps exc hani belki sağlam oyundur bilemiyorum ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nier Automata save sistemi ve gerçek sona ulaşmak için aynı yerleri tekrar oynatması dışında mükemmel bir oyun hocam. Müzikleri,duygusal hikayesi ve aksiyonu çok başarılı.En iyi oyun müziklerine sahip 10 oyundan biridir. Kesinlikle şans verilmesi gereken bir yapım. Yeni bir oyun yapılmasını o kadar çok istiyorum ki. Stellar Blade demosunu PS5'de oynamıştım ve bana Nier Automata hissi vermişti.Sonradan Nier DLC'si geldi oyuna. Esinlendikleri oyun Nier olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 20 Mayıs 2025; 18:40:39 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen bilgim var bir noktaya kadar oynadım ama ne bileyim sarmadı beni. Ben biraz cins adamım her oyunu oynayamıyorum. İndie olmayacak,soulslike roguelike olmayacak, jrpg olmayacak, sıra tabanlı olmayacak, hikayeyi adam gibi anlatacak film gibi oyun olacak. Yani bir oyun ne kadar sinema filmine yaklaşıyorsa benim için efsane oluyor. Bu sebepten sony exc leri direk bana hitap ediyor 😀

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/stellar-blade/pc/ Worlds collide in Stellar Blade’s GODDESS OF VICTORY: NIKKE DLC. Coming June 11, 2025 only on PS5® console and PC. Purchase and game progression required to unlock. #ps5 #ps5games #pcgames #stellarblade Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=JCIVb2m9AGFKsLLJ&v=LtwiotqHFx4&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Stellar Blade PC Demosu 31 Mayıs'ta Yayınlanacak!

x (formerly twitter)
    Genki✨ (@Genki_JPN) on X
    https://x.com/Genki_JPN/status/1928262989255192674

• Stellar Blade Demo Trailer

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/stellar-blade/pc/ Get a glimpse of EVE’s post-apocalyptic world in Stellar Blade’s 40-minute PC demo, available now. Sample the blistering combat, then carry your save date into the full game when it launches on June 11. #playstation #StellarBlade #PC #pcgames
    https://www.youtube.com/watch?si=h7eX8fIKRBCeFGOh&v=8qYyqvw1JPA&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demo şuan steamde mevcut. Denedim, performansı 10 numara olmuş en azından ilk kısmı için, ileride fark yaratır mı bilmem ama kaymak gibi oynatıyor her şey max ayarda.

Fakat kalite olarak bizim için 60$ edeceğini düşünmüyorum, bence edeceği kesinlikle 25$ zaten soulslike yapmışlar. O fiyat bandına indiğinde alır oynarım acele edeceğim bir şey sunmuyor. Tek espirisi gooner olması.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Demo tadı damakta bıraktı. Oyun cok iyi görünüyor, optimize harika kaymak gibi akıyor. 12 Haziran'ı iple çekiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

PlayStation`a alacaktım . Demoyu oynarken hanım geldi. Bu oyun değil dedi.Oynsyamazsın bu ne böyle. Elbiseleri beğenmedi 😀 Bende sildim😀 Yaza alır oynarım 😀

MSI MAG CORELIQUID I360
    Kingston BEAST 32GB 6000MHZ
    ASUS TUF GAMİNG GT302
    MSI MPG A1250GS 1250W 80+ GOLD
  • Optimizasyon gerçekten yağ gibiymiş demoda. Şöyle ortalık kan revan da olsa aşırı akıcı, ara sahneler de bile maksimum fps veren yapımlara hasret kaldık. İstek listeme aldım, indirimde gideri var kesinlikle.

INTEL Core i7 13700k - MSI PRO Z790-A - NZXT Kraken X73 CPU Cooler - KINGSTON Fury Beast 64GB 5200Mhz DDR5 Ram - ASUS RTX 4080 TUF GAMING OC - Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 SSD - SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe 1TB M.2 SSD - FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 1200W PSU - ASUS TUF GAMING GT501 - Win11 64 Bit - ASUS XG27AQDPG QD-OLED Monitor
  • Stellar Blade PC - Motion Comic Trailer | PS5 & PC Games

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/stellar-blade/pc/ Meet Eve and Tachy — this motion comic launches you into the heart-pounding world of Stellar Blade. Visit the website to learn more: https://stellarblade-comic.com/ Complete edition available on PS5 and PC June 11 #ps5 #ps5games #pc #pcgames
    https://www.youtube.com/watch?si=h7RW9E7rwP-mdVw7&v=TOfMj2UL_J4&feature=youtu.be

• Demoyu oynadım oyun akıcı optimizasyon harika ama benim açımdan bu parayı etmez yani bu kadar para istiyorsan madem o zaman yer yer o ps3'den kalma kaplamaları koymayacaksın oyuna biraz özeneceksin indirimde kesinlikle alınır oynanır ama 30 dolardan fazla etmez..

Çok para. 

başta complete edition alacaktım fakat içeriğini çok zayıf buldum ve düz paketini aldım.

birkaç saate açılınca da ilk defa bir souls-like oyunu baştan sona bitirmeye çalışacağım. elden ring ve sekiro başta olmak üzere kütüphanede durup da daha bir kere bile denemediğim diğerlerinin aksine...

fiyatı bence de biraz pahalı ama değeceğini düşünüyorum. oynayıp göreceğiz.

Daha öncesinden ön sipariş verdiğim bir çok oyunu iptal edip Complete edition aldım hocam inşallah pişman etmez :)

Ben Complete aldım oda sırf ek DLC hikayesi için. Umarım pişman etmez ve saatlerce keyifle oynayacağım bir oyun olur. Yalnız çıkış saatine inanılmaz gıcık oldum ben uyurken millet çatır çatır oyun oynayacak o değil yarın iş var teee akşam 6 ya kadar bekle ki oyun oyna.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.