Şimdi Ara

Resident Evil 5 Remake [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dusk Golem, Resident Evil Code Veronica'nın yeniden yapımının bu yıl duyurulacağını, Resident Evil 5'in yeniden yapımının ise bu yıl duyurulmayacağını iddia etti.

nitter
    AestheticGamer aka Dusk Golem (@AestheticGamer1)
    https://xcancel.com/i/status/2012597154825515449

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Seri Code Veronica ve Zero bekliyoruz, 5 nereden çıkmış diyeceğim ama oyun sağlam yaşlanmış. 6 o kadar sırıtmıyor. En azından hareket ederek ateş eder belki karakterler. 

• 5 ve 6 için remake yapmaya gerek yok bence. Bu iki oyun seriyi bitirme noktasına getirmişti. Seri toparlanmışken böyle bir tercih yanlış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ESRB listesine bakılırsa, Resident Evil 5'in de yeniden yapım aşamasına gireceği anlaşılıyor

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 4 Remake’den sonra seriye devam edeyim diye 5. Oyunu oynamak istemiştim grafikler vs.. çok sırıtmıyor ama ateş etmek için durmak bu zamanda çok göze batıyor oynayamadım oyunu eskiden nasıl oynamışız biz bu oyunları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.