Şimdi Ara

Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes (ÇIKTI)

Lucasarts ın yayımcılığında Krome Stüdyosu tarafından geliştirilen yeni Star Wars oyunu ortaya çıktı. İlk trailer de yayımlandı. Oyunun 15 Eylül 2009 tarihinde PC/PS3/XB360/Wii ve NDS için piyasalarda olacak.

quote:

Bölüm Sonu Canavarı

Clone Wars animasyonunun 1 ve 2. bölümleri arasında geçecek zaman dilimini konu alıyor. Anakin Skywalke, Obi-Wan Kenobi, Mace Windu, Kit Fisto, ve bazı klon askerlerini yönetebileceğimiz oyunda co-op moduda bulunacak.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=62433

Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 7 Ekim 2009; 0:03:49 >

• Şu salak animasyon dizisinin değilde, daha ciddi bir clone wars oyunu yapsalar ya! Böff... Yamuk yamuk karakterler... Iyy...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Şu salak animasyon dizisinin değilde, daha ciddi bir clone wars oyunu yapsalar ya! Böff... Yamuk yamuk karakterler... Iyy...
    +1 hiç hoşuma gitmiyor şu dizinin çizimleri
  • evet çoğu çizim kötüydü ama ilk yayınlanan serisi gibi konu olarak çok iyiydi...
  • Benim istediğim Klon Savaşları,Repuplic Commandos gibi olacak ama aksiyon hiç düşmeyecek.Bir Mygeeto gidicez bi Geonosis'e.
  • Oyun çıktı 5200 MB rzr...
  • Severim böyle oyunları. Bakalım nasıl olmus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars The Force Unleashed I
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • star wars olsun da animeden olsun, çizgi filmden olsun.
  • Oynayan yorum yapabilecek olan var mi? Hic haberim olmadi bu oyundan, supriz oldu.
  • 360'demosunu oynadım yarı tps yarı platform tarzı bir oyun. Hem jedi hem clone olabiliyorsunuz.. Lego serisini beğenen bunu haydi haydi beğenir, çünkü yapı olarak benziyor ama grafikler oyunun anime serisi ile aynı...
  • arkadaşlar ben yükledim de oyunu bu windows live olayını nasıl halletcez eğer üye olmassam save dosyalarının kaybolacağını söylüyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeNTaCooL

arkadaşlar ben yükledim de oyunu bu windows live olayını nasıl halletcez eğer üye olmassam save dosyalarının kaybolacağını söylüyor. yardımcı olursanız sevinirim.

offline olarak üye olursan problem olmayacaktır
  • grisnakh kardeş teşekkür ederim yardımın için.
  • umarım güzeldir oyun
  • Biraz daha sabredin. Force Unleashed, büyük ihtimal önümüzdeki ayın sonlarında geliyor(sitelerde öyle gözüküyor). Bu saçma oyuna zaman ayırmayın derim
  • Walla ban uyar bu oyun. Böyle oyunlar zevkli olur çoğu zaman.
  • çocuk oyunu gibi olmuş çok kolay ama yinede animasyon dizi serisini izleyip sevmiş olanlar oynamalı bence 3 saat falan oynadım ve begendim zaman geçirir
  • Ben bu oyunu Live!'dan co-op oynamak istiyorum, ki oyun games for windows live destekli, ancak oyunda bu seçeneği bulamadım ya. Live a online bğalanıyorum, ancak menülerde online oyun oynayabileceğim bir seçenek yok

Ekleme :

Oyunun official sitesindeki forumlarda okuduğuma göre, oyun online ya da lan co-op destekli değilmiş. Yani tek bir pc de iki kişi co-op olarak oynayabiliyormuş, artık tek klavyeden mi yoksa gamepadle filan mı bilemiyorum ancak, Live destekli bir oyun çıkarıp ta online co-op desteği vermemek nazıl bir zihniyettir, anlamakta zorluk çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 8 Ekim 2009; 11:15:06 >
  • oyun çok hoşuma gitti tabi oyunda ölme yok öldükçe tekrar canlanıyorsunuz hatta ışınlanıyorsunuz demeliyim ama çok eğlenceli bir oyun tüm star wars fanları oynamalı bence.. Hele diziyi beğendiyseniz mutlaka oynayın. Knsl versiyonunda aa eksiği falan çok ama pc versiyonu çok süper tabi kendi grafiklerine göre.. The force unleashed'in tam aksine bunda kılıç kullandığınızı hissediyorsunuz

Clone bölümleri de baya güzel uzun sayılabilecek görevler var. Oyunda upgrade sistemi de yapmışlar toplağıdınız puanlara göre shop'dan puan upgrade yada eğlencelik şeyler alıyorsunuz... Ayrıca iki kişi oynama şansıda var bence çok güzel bi durum.. 1-2 full ayarda ss..

• bendede xbox için duruyodu dün baktım biraz gayet eğlencelik güzel bir oyun , genelde kötülenmiş ama özellikle co-op u oynatır bu oyunun e lightsaber da kullanabiliyoruz daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Ekim 2009; 1:28:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.