ÜCRETSİZ NORMAL ÇEVİRİSİ ÇIKARSA KONU SİLİNİR YAMA KALKAR. Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition ANA HİKAYE: %100 DLC: %100 NOT:MOD KULLANANLAR MOD+YAMADA İKİSİ KULLANILDIĞINDA SIKINTI YAŞACAN ARKADAŞLAR VAR BİLGİNİZE. ![]() Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition Türkçe Yama İndir ÖNCELİKLE SORUN YAŞAMAMAK İÇİN OYUNU KALDIRIP TEKRAR KURUN Dragon Age Inquisition\Update\Patch\Data\Win32\loctext en.sb ve en.toc yedeğini alın RARDAN ÇIKAN DOSYALARI YUKARIDAKİ YOLA KOPYALAYIN V2 ANA OYUN VE DLC HEPSİ BİR ARADADIR < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 5 Temmuz 2021; 6:5:49 > |
Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ)

-
-
Song of Horror un halihazırda düzgünce çevrilmiş ücretsiz yaması var.
https://forum.donanimhaber.com/song-of-horror-complete-edition-turkce-yama--145227270
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truelegend -- 28 Eylül 2020; 13:7:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TruelegendSong of Horror un halihazırda düzgünce çevrilmiş ücretsiz yaması var.
https://forum.donanimhaber.com/song-of-horror-complete-edition-turkce-yama--145227270
hemen kaldıralım ozaman hocam.kaldırdım sitedende kaldırdım hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 28 Eylül 2020; 13:9:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJAhemen kaldıralım ozaman hocam.kaldırdım sitedende kaldırdım hocam.
Alıntıları Göstereyvallah teşekkürler. yaması olmayan oyunlara yönelirsek daha faydalı olabilir.
-
Elinize sağlık. Şuan KINGDOMS OF AMALUR: RECKONING+4 DLC yamasını kurdum oynuyorum. Hiç çoktan iyidir demeyeceğim, gayet güzel yama. Ufak tefek çeviri gariplikleri var fakat umurumda bile olmadı. Umarım daha yapay zeka ile çevirilere devam edersiniz.
RİSEN 3 ve RİSEN 2 yamalarını görünce çocuk gibi sevindim. Risen oynayıp 2 ve 3 başlayamamıştım.
Ellerinize sağlık.
Kafama takılan ufak bir şey var... Çevirileri Trados / MT Enhanced ve Microsoft çevirileri ile mi yapıyorsunuz ?
Eğer yöntem bu şekilde ise 1M karakter sınırı var diye hatırlıyorum. Sınıra ulaşırsanız haber verin destek olmayı çok isterim.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SirMaestrove DREADOUT 2 kaldırıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Star Wars Jedi Fallen Order'ın da ücretsiz Türkçe yaması varmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1ht1baronStar Wars Jedi Fallen Order'ın da ücretsiz Türkçe yaması varmış.
yarimdi fullemisler sanırım. ücretsiz ise onuda kaldırırız.
@sanjii sa.şuan için yok hocam tşk ederim çeviricem oyun olursa mutlaka yardım isterim.
geç görmenize üzüldüm bu benim eşşekliğim.çok kişi dedi diğer yamalarınıda koy diye.pek ilgilenmemiştim kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 28 Eylül 2020; 21:14:50 >
Ellerine sağlık hocam. Bu arada Man of medan'ın da ücretsiz türkçe yaması var.
-
Ne eşekliği hocam ya estağfurullah...
Bu yaptığınız yamalar bile çok uzun süre oynanacak oyunlar. Bunlar bitene kadar ohoooo !!!
Tekrar tekrar ellerinize sağlık.
-
emeğinize sağlık sizin sayenizde yama geldi foruma iyice ümitsizliğe kapılmıştık...
-
Başka çaremiz kalmadı artık, ne yapalım idare edicez, teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ellerinize sağlık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ellerinize sağlık..teşekkürler
-
yaması olan ve ücretsiz ise kaldırıyorum eve geçtiğimde man of madem ide kaldırırım.
umarım hepsi güzelce tr yaması çıkarda hepsini kaldırırım.
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 6 Ekim 2020; 18:38:26 > -
merhabalar.
apex çeviri olarak mafia1remake'in çevirisine oyunun çıktığı gün başladık. forumdan çekildiğimiz için sadece sitemiz üzerinden bilgi alabiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Barisijennmerhabalar.
apex çeviri olarak mafia1remake'in çevirisine oyunun çıktığı gün başladık. forumdan çekildiğimiz için sadece sitemiz üzerinden bilgi alabiliyorsunuz.
tşk ederim bilgilendirme için.
umarım en kısa sürede çıkartırsınız.
çevrilen yamalara dokunmuyorum kolay gelsin size hocam.
-
Ücretlimi olucak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yama %100 ana hikaye iban felan yok en sonunda imzaya not düşücem artık :) oynayacağım ve türkçe yaması olmayan oyunları çeviriyorum sadece. test için akşam üstü yardımcı olacak varsa pm atsın. en son dosyada deli gibi kod var onları düzeltiyorum. |
yamayı çıkardım güncelleme gelse dahi hiçbir problem teşkil etmez daha önce sorun oluyordu.her neyse epic steam uyumlu. açıklamada yazdım ama bir daha yazayım dlc sürümü olmayanlar yüklemesine gerek yok eski sürümdekiler devam etsin eski yama ile. iyi oyunlar. akşama yetirştirebilirsem V2 olanı herşeyiyle çevrilmiş olanı çıkarırım inşallah. |
V2 olarak yayınladım açıklamayı okuyun ve kurun. çevirlmeyen kısımlar çevrildi bazı hatalar düzeltildi. |
Hocam Allah razi olsun kaç senedir bekliyordum Dragon Age'in Türkçe yamasini hep yarim kalan proje sonunda tamamlandi.
|
ninja bey siz zartzurt bey le bir grup kursanız gpt ile oyunları çevirsenız beraber olmaz mı |
@Team NINJA Sayın Yarbay rdr2 İsimli Beklenen EFSANE'ye El Atıp Sevindiricek misin Bizi ? |
kimler geldi kimler geçti. gerçekten temaninja kadar kalitelisi foruma çok az geldi. teşekkürler. her şeyi geçtim en azından başladığın işleri yarım yamalak bırakıp gitmediğin için teşekkürler. |
yarimdi fullemisler sanırım. ücretsiz ise onuda kaldırırız. @sanjii sa.şuan için yok hocam tşk ederim çeviricem oyun olursa mutlaka yardım isterim. geç görmenize üzüldüm bu benim eşşekliğim.çok kişi dedi diğer yamalarınıda koy diye.pek ilgilenmemiştim kusura bakmayın. |
Benzer içerikler
- amnesia rebirth türkçe yama
- atomic heart türkçe yama gamepass
- elden ring türkçe
- dragon"s dogma dark arisen türkçe yama
- yes your grace türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X