Şimdi Ara

Star Wars The Force Unleashed I

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi Star Wars oyununa başlamak istiyodum.
    Bugün Steam'den KOTOR 1 aldım 2 saat oynadım sonra beğenmedim iade ettim. Beklediğim gibi değildi saldırı kısımları çok kötü ama senaryo güzel.
    Biraz daha bakiye ekleyip The Unleashed 1 alıcam ama Türkçe Yama sıkıntısı var diyolar. Türkçe yaması var mı yok mu bulamadım bir de size sorayım dedim yama olan link var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Star Wars: The Force Unleashed: Güçlü Bir Sith'in Destanı

Star Wars hayranları için heyecan verici bir oyun olan Star Wars: The Force Unleashed, karanlık tarafın gücünü ortaya koyuyor. Oyun, Darth Vader'ın gizli çırağı Starkiller'in sürükleyici hikayesini anlatıyor ve onu galaksinin en güçlü Sith lordlarından birine dönüştürme yolculuğunu konu alıyor.

Kuvvetin Gücünü Hisset

The Force Unleashed, Star Wars evrenindeki ikonik Kuvvet'i kullanma imkanı sunuyor. Starkiller olarak, nesneleri fırlatabilir, düşmanları boğabilir ve yıldırım fırlatabilirsiniz. Oyunun gelişmiş fizik motoru sayesinde Kuvvet'i kullanmak hiç bu kadar eğlenceli ve gerçekçi olmamıştı.

Karanlık Tarafın Çağrısı

Starkiller'in yolculuğu boyunca, karanlık taraf onu sürekli baştan çıkartır. Oyun, seçimlerinizin sonuçlarına dikkat etmenizi teşvik ediyor ve farklı sonlara yol açan bir hikaye sunuyor. Sith ya da Jedi olmak, Star Wars efsanesinin kaderini etkilemek senin elinde.

Türkçe Yama İle Türkçe Keyfi

Star Wars: The Force Unleashed, Türkçe yama desteğine sahiptir. Bu sayede Türk oyuncular da oyunun hikayesinin ve diyaloglarının keyfini çıkarabilir. Türkçe yama, oyunun tüm metinlerini ve seslendirmelerini Türkçeye çevirerek dil engelini ortadan kaldırır.

Ultimate Sith Edition ile Geliştirilmiş Deneyim

Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition, orijinal oyuna yeni içerikler ve özellikler ekleyen genişletilmiş bir sürümdür. Bu sürüm, yeni görevler, düşmanlar ve Starkiller için özel kostümler içerir. Ultimate Sith Edition ile The Force Unleashed deneyimini daha da derinlemesine yaşayabilirsin.

Sonuç

Star Wars: The Force Unleashed, Güç'ün gücünü eline alma ve Sith'in karanlık dünyasını keşfetme fırsatı sunan sürükleyici bir aksiyon oyunudur. Türkçe yama desteği ile Türkçe oyuncular da oyunun tüm ihtişamını deneyimleyebilir. Eğer Star Wars hayranıysan veya aksiyon dolu bir oyun arıyorsan, The Force Unleashed tam sana göre.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok. Kotor 1 efsane oyundur.
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Ben sevmedim.
    Bugün alıcam ama TR yama varsa alıcam Unleashed 1'in TR yamasını bilen varsa linkini atarsa sevinirim.
    Yoksa Unleashed 2 alıcam. Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A353B5C5 -- 11 Ocak 2017; 16:44:54 >
  • Kardeş 1 in yaması yok. Olmayan şeyi bulamazlar.
    Hmm sağolasın. Direk 2'ye geçsem senaryo devmımı. Bazı püf noktaları bilmem gerekiyormu veya o çocuğu darth vaderin kurtardığını falan ?
  • Bence gerek yok zaten aksiyon odaklı bir oyun.
    İngilizcem o kadar da yetersiz değil %21 diyelim.
    Tamam sağolasın anlarız bi şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heroes Of The Storm Kapanıyor.
    3 yıl önce açıldı
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=QTtyyzUMJN4 genel hatlarıyla anlatılıyor burada. Ufak çevirilerle anlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.