< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiNFallDown -- 12 Aralık 2020; 12:20:45 > |
Spy Drop - Amazon TR Fiyat takip uygulaması -HepsiBurada,Teknosa,MediaMarkt ve daha fazlası eklendi
-
-
Gayet güzel çalışıyor kullanıyoruz hocam daha da geliştirmen dileğiyle eline sağlık -
Elinize saglık hocam çok güzel program -
Atalarına rahmet, söylenecek söz yok ellerine sağlık. -
Teşekkürler. Teorik olarak mümkünse umarım ileride n11, gittigidiyor, hepsiburada gibi siteler için de görebilme imkanımız olur. -
Ellerine sağlık güzel eklenti olmuş. -
-
Elinize, kolunuza sağlık. Firefox için de geliştirmeyi düşünüyor musunuz? -
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Mozillayıda ekliyicem hocam buradan bildiririm size. -
Günaydın, program bende "grafik yükleniyor" kısmında kalıyor. Sorun benden kaynaklı mı bilemedim.. -
Elinize sağlık. Firefox versiyonunu hazırladığınızda (hazırlamayı düşünüyorsanız) deneyeceğim. Chrome (Vivaldi) sistemimde atıl bi' tarayıcı olarak bulunuyor sadece. -
Vivaldi'de biraz denedim, beğendim. Firefox için bekliyorum ben de. Microsoft Shopping Assistant var buna benzer bir eklenti. İstersen göz atabilirsin fikir almak için. -
Merhaba,
Firefox için gerekli düzenlemeleri yapıyorum Bu hafta sonu mümkünse onuda yayınlayıp linkini atarım konuya.
Bir sonraki güncelleme ile amazon yurt dışı fiyatlarını Tl olarak görmek isteyenler için seçenek ekledim oda kullanılabilir olacak.
Teşekkürler ilginiz ve desteğiniz için. -
Elinize sağlık. Eklentide belli bir markayı, bir ürün çeşidini veya ilgi duyulan kategorileri seçme imkanı ve indirim oranına göre alarm kurma özelliği olsa süper olur. Örneğin yapı markette bir üründe yüzde 40 ve daha fazla indirim olduğunda bildirim gelse.. Özellikle Amazon gibi az sayıda üründe büyük indirimler sunan sitelerde çok işe yarar. -
Cep telefonu içinde varmı bu eklenti -
Malesef browser eklentileri mobilde çalışmıyor. Ayrı bir çalışma yapmak gerekiyor. Eğer bir gelişme olursa bu konuda sizi bilgilendiririm.quote:
Orijinalden alıntı: Ekeskin1126
Cep telefonu içinde varmı bu eklenti
Eklenti firefox içinde yayınlanmıştır.Aşağıdaki linkten Firefoxa ekleyebilirsiniz.
https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/spy-drop-amazon-fiyat-takip/ -
Benzer bir eklentinin yapımına başlamıştım bende yaklaşık 1 ay önce ama bitirmek nasip olmadı. Amazon'a çok istek atınca oluşan engellemeyi nasıl aştınız -
Chrome da ''Uzantı dizini profile taşınamadı.'' Hatası alıyorum. Başka eklentileri ekliyor. Avast ve AdGuard yüklü. Win 10
Edit Ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 30 Aralık 2019; 14:50:14 > -
Merhaba,
Birkaç farklı bilgisayarda deneme yaptım fakat hatayı alamadım. Googleda aratınca birkaç öneri çıkıyor bu hatayla ilgili, aşağıya bir link bırakıyorum umarım probleminizi çözer.
https://windowsreport.com/chrome-could-not-move-extension-directory-into-profile/ -
Teskkürler verdiğiniz linkteki Çözüm 5 işe yaradı..
Çözüm 5 - Yeni bir Varsayılan klasör oluşturun
benim tıklamalarımdan gelir elde edebilirsiniz. hatta özellikle bişi alacağım zaman sizin üzernizden gidebilirim. bu kadar ewek var nerden karşılayacak bu arkadaşımız bu işin masraflarını
|
Android eklentisi bekliyoruz değerli kardeşim
|
Ücretsiz, az kullanıcılı, reklamsız olmasına rağmen çok bile dayandı. Yapan arkadaş çok güzel bir iş yaptı. Beleşe, aylarca serverleri ayakta tuttu. Bir teşekkürü hak ediyor. |
Peki, sorun görürseniz kaldırırsınız. Eklentinin ismi nesatılır.com https://chrome.google.com/webstore/detail/nesat%C4%B1l%C4%B1rcom/hnckpndnhgajjbfigmnfkeijldmcffhd Mağazadan eklentiyi yükleyin. Uzantının isminden anlaşılacağı üzere siteye girip üyelik oluşturuyorsunuz. Site satış yapan mağazalara hizmet veriyor ve bayağı da tuzlu fiyatları var aslında. Ama bizi ilgilendiren sadece geçmiş fiyatları görmek. Yani Spy Drop hizmetini almak maksatımız. Onun için sadece üyelik alıyoruz ve mail ile onaylıyoruz. Tarayıcıdaki eklentiye tıklayıp giriş yapıyoruz. Hepsi bu kadar. Sitede ürünlere girince hemen altta fiyat geçmişi otomatik olarak çıkıyor. Ok ile gösterdiğimiz kısımlar aslında satış yapan ve paralı üyelere özel yerler, bu bölümleri de reklam engelleme eklentisi ile özel engelleme yaparak kaldırabilirsiniz, ben öyle yaptım. Fiyat geçmişini de bayağı önceden veriyor. Mesela resimdeki ürünün 3 ağustos 2020 den beri geçmişi var. Ben genel olarak sevdim. Dileyen kullanır. Bu arada firma burayı okursa umarım bu özelliği kaldırmaz, malum insanımızda para hırsı üst düzeyde, kazanç için bu özelliği kaldırmazlarsa seviniriz. |
Merhaba
@Artizt Teşekkürler hocam ,kontrol edip düzelttim eski linki @mmyyyymmm Teşekkürler hocam, tek başıma geliştirmeye devam ediyorum, aklımda güzel şeyler var inşallah daha kullanışlı olacak. @natkingcole Scraperı ben yazdım, hazır bir tool kullanmıyorum. Ban yememek ve bazı güvenlikleri geçmek için farklı yöntemler kullanıyorum, proxy rotate bunlardan biri. Her site için farklı hızlarda request atılıyor tam bir sayı ne yazıkki veremeyeceğim. Scraper anlık olarak çok sayıda request atmak yerine biraz daha zamana yayarak atıyor requestleri saldırgan gözükmemek adına. Bu rutin taramanın yanında, kullanıcıların baktığı ve benzer olan ürünlerin daha sık taranmasını sağlıyorum. Şimdi yakın zamanda açılcak olan fiyat alarmı özelliğinde de aynı sistem çalışıcak. Favorilere alınan yada alarm kurulan ürünler normal ürünlere göre daha sık taranacak şekilde çalışacak. Bu arada Trendyol taramaya geçen hafta eklendi. Chrome bazlı tarayıcılarda trendyol kullanılabilir durumda. Firefox için bir güncelleme gelecek Trendyol için. Siteye bir kampanya feedi ekledim. Buradaki kod ve linkler üzerinden alışveriş yaptığınız takdirde uygulamaya ufakta olsa bir katkı sağlamış olacaksınız. Eklentide geldiğim son durum aşağıdaki gibi; Daha önce baktığınız ürünleri geçmiş olarak tutan yeni bir ekran mevcut eklentide. Otomatik olarak belli aralıklar ile fiyatları güncelleniyor bu listenin. Kullanıcıda istediği zaman güncelleyebiliyor bu listeyi. Eğer listede fiyatı düşen bir ürün olursa size bildirim yolluyor aşağıdaki gibi. Burada karşılaştığım bazı sorunlar ve kısıtlamalar mevcut eklenti tarafında. Çözüldüğünde kullanıma açacağım. İyi geceler. |
Takip edilen sitelerden bir ürüne bakarken farklı bir siteye girmeden kolaylıkla fiyat geçmişi görülebilmesi. Amazon ürünlerine bakarken aynı ürünün yurt dışı fiyatlarının kolaylıkla görülebilmesi. İndirim oranları bir önceki fiyatla karşılaştırılarak değil. Geçmiş fiyat değişikliklerine göre hesaplanıyor. Şişirme fiyatları indirim olarak göstermemeye çalışıyoruz. Bunun gibi farklı özellikleri var. |
Teşekkürler. Teorik olarak mümkünse umarım ileride n11, gittigidiyor, hepsiburada gibi siteler için de görebilme imkanımız olur.
|
Uygulama çok faydalıydı. Yerini dolduracak herhangi bir uygulama da bulunmuyor. Uygulama çalışmadığı için yaklaşık 2 aydır amazondan alışveriş yapmıyorum. Spydrop lütfen geri dön :( |
Gayet güzel çalışıyor kullanıyoruz hocam daha da geliştirmen dileğiyle eline sağlık
|
Benzer içerikler
- köy ürünleri satmak için gerekli belgeler
- jose forma güvenilir mi
- yurt dışından gelen para hesaba geçmedi
- tudors boykot mu
- denizbank yıllık üyelik ücreti iade
- hepsiburada global nedir
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X