Şimdi Ara

hizlial.com un yeni dolandırma yöntemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
9.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son duzenleme: 8.8.2017 itibari ile siparisi teslim aldim. Hicbir sekilde iletisim kuramadik ve hala siparisim iptal olarak gorunuyor., ayrica bankada odemeyi iptal etti. Simdi bankayi arayip durumu bildirecegim. Macera isteyen alisveris yapabilir.

bu konuyu sıradan bir hızlıal.com sorunu olarak görmeyin, bu alelade dolandırıcılıktır. öyle stokta yoktu düşük fiyat girme olayı falanda değil. bizatihi telefon dolandırıcılığıdır, nasılki saf millleti "banka hesabınızı terör örgütü bla bla bla" diye kandırıyorlarsa aynı hesap. (ek olarak 2 gün öncede telefonumdan böyle terör falan diye aradılar, bu olayada bizatihi şahit olmuş oldum, yemedim tabi, küfür ettiler kapattılar telefonu)

hızlıal.com un en yeni dolandırıcılık yöntemleri şu. altın fiyatları gayet uygundu kampanya yapmışlar ama hizlial.com un sorunlu olduğunu bildiğim için ürünleri sepete ekleyip bırakmıştım. bir gün sonra telefon geldi "sepetinizde ürün var satın almadınız bir sorunmu var" diye, bende durumdan bahsettim, "artık sorun olmuyor olursa bizzat ilgileniriz hatta size direk numaramı vereyim" dedi çağdaş isimli bir eleman, 1 saat sonra arayıp bir şeyler sordum bu elemana, telefona hemen cevap vermişti, üstelik cep numarası, bende iyi dedim ulaşabileceğim birisi var en azından, birde forumlarda facebooktan vs ulaşanların sorunlarının çözüldüğünü okumuştum, tamam dedim bende direk bir çalışanın numarası var üstelik aradım hemen açtı, içim rahattı artık, neyse siparişi verdim, en kötü banka itirazı yaparım parayı geri alırım diyordum. 1 hafta boyunca kargo yapılmadı ve sipariş verdikten sonra bu çağdaş isimli eleman bir daha telefonları açmadı, hergün 2-3 kez farklı zamanlarda aradım. bunlarıda tam 1 hafta sonrasında yazıyorum, bugün baktım sipariş iptal edilmiştir diyor, yarın ilk iş bankaya itiraz dilekçemi email atmak olacak. yaklaşık 2-3 günde iptal ediyorlar zaten.

rezalete bakarmısınız, sepetleri inceleyip müşteri hizmetlerinden vatandaşı arayıp güven veriyorlar sipariş alabilmek için. ama normal yolla arasanız müşteri hizmetleri numaraları "sistemsel arıza var, kısa süre hizmet veremiyoruz" diyor. sonra bir daha ne telefona çıkan var ne cevap veren.

ben bankadan bugün yarın parayı geri alırım bir sıkıntı yaşamam ama bu reziller hergün cayır cayır mail atıp orda burda reklamlar yapıp birşeyler satıyormuş ayağına milleti dolandırmaya devam ediyor. demekki bu ülkede büyük dolandıracaksın, bul karayı al parayı yapsan hemen götürürler ama böyle yap büyük götür kimse birşey demiyor.

mahkeme falan hikaye zaten. birşey olacağından değilde bimere serzeniş olsun niyetinde bir yazı yazdım. başkada birşey olacağı yok aynen devam edecek bunlar.

edit: banka bugün aradı ve işlemi iptal etti. dediğim gibi işlem çok basit başka bir arkadaşta bununla ilgili yasal durumu belirtti zaten kuralı kaidesi var bu işin kart sağlayıcılar tarafından. eskisi gibi vakitte almıyor, 1 hafta bile sürmedi iade. Bu sebeple internet alışverişinden korkmayın, hatta mağazası olan yer bile olsa mümkünse internet sitesi varsa oradan ödeme yapın, örneğin mahallede mobilya satan marangoz, anlaştınız ama malı getirmiyor, varsa internet yoksa mail order falan isteyin. ters düşerseniz işlemi iptal ettirirsiniz, diğer türlü pos cihazından falan geçerseniz geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 8 Ağustos 2017; 15:25:56 >

• Benim anladığım kadarıyla gold/hizlial/sanalpazar 10 siparişten 1, 2 tanesini sorunsuz tamamlayıp diğer 8, 9 siparişin parasını kullanıyor. O 1, 2 siparişi gönderilen (gerçekten gönderiliyor mu veya hizlial/gold/sanalpazar elemanı mı ondan da emin değilim.) de gelip burada benim siparişim geldi falan diye yorum yapıp bir kaç çaylağın daha canının yanmasına neden oluyor.
  • geçmiş olsun hocam

o zaman yapılacak tek bir iş var

forumca sepetimize 500tl üzeri ürün atıyoruz ve bekliyoruz

aradıkları zaman ilgili arayan numaraları ifşa ediyoruz
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Hocam efsane uyaniksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lacoste saat attım sepete bekliyorum
  • Yeni birşey değil çeyrek altınla bana da yaptılar 6 ay önce, parayı 10 günde iade ettiler

• Şahane sepet yaptım :))

• Batmış bir yerden alışveriş yapmak baştan yanlış. Ne olursa olsun uzak durmak lazım. Sorun yaşamayan nerdeyse yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu konuları bir de doğru yere açsanız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Şahane sepet yaptım :))

Çok bariz olmamış mı hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım kadarıyla gold/hizlial/sanalpazar 10 siparişten 1, 2 tanesini sorunsuz tamamlayıp diğer 8, 9 siparişin parasını kullanıyor. O 1, 2 siparişi gönderilen (gerçekten gönderiliyor mu veya hizlial/gold/sanalpazar elemanı mı ondan da emin değilim.) de gelip burada benim siparişim geldi falan diye yorum yapıp bir kaç çaylağın daha canının yanmasına neden oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh mis 1 hafta parayı kullan,kim bilir kaç kişi belki de trilyon sipariş toplam tutarı. bedava ne güzel iş, geçmiş olsun, en kısa sürede geri almanız dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Oh mis 1 hafta parayı kullan,kim bilir kaç kişi belki de trilyon sipariş toplam tutarı. bedava ne güzel iş, geçmiş olsun, en kısa sürede geri almanız dileğiyle...

Ne bir haftası hocam. Sipariş iptal olmuş, ürün bedeli iade edilmiş mi belli değil.

Mayıs ayında benide aradılar sepetinizde(tee nuvo puanı gelmiş mi diye sorgulamıştım kışın) ürün var bla bla

Düzeldiniz mi dedim düzeldik dedi o dönem. Sonra siteye girdim baktım arayüz değişmiş benim 2 lira banka puanım vardı, kartı kapattığım için iade alamamıştım Onu iç etmişler

Geri aradım Utanmıyomusun düzeldik dediniz 2 liraya muhtaçmısınız falan dedim. 1 aya düzelecek dediler, gerçi giripte bakmadım ama düzelmemiştir.

Bunlar amazon gibi şirketti o yönetim kadrosu gitmiş yerine şerefsizler gelmiş resmen.

Şu siteyi dandik dkn mi dky mi o saatler için tutuyorlar. Gold'da satıyor, hızlıalda satıyor, sanalpazar kampanya aylardır açık arttırmaya her hafta sunuyor. Her kampanya saat odaklı

Şerefinle siteyi sat git başkası isim hakkını kullanırdı. Şimdi isimleri şerefsiz oldu.

İphone 7 de de aynı naneyi yiyormuş okuyoruz buradan. Ben bunları çok severdim ama artık ağızlarıyla kuş tutsalar işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 29 Temmuz 2017; 0:51:8 >

• Parayı işletiyolar galiba yoksa başka ne için ?

• taytaylan kullanıcısına yanıt
    her seye kdv varken altına neden kdv yok
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Denedim ama heralde liste tutuyorlar aramadilar kac gundur.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Parayi geri almak kolay, bankalar cabuk hallediyor, ustelik dilekce fax vs degil, email yeterli. İslem uzasa bile parayi ekstre gelsede odemek zorunda kalmiyoruz.

• vay be

• şuan konuyu gördüklerinden gerekli tedbiri alırlar.
  • Gold 200TL alt limitli 100TL hediye çeki verdi, kullanacağım iyi fiyata gelen bir kaç lazım olan ürün var.

Ancak yollamazlar diye düşünüyorum ve beklemedeyim hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Şahane sepet yaptım :))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.