Şimdi Ara

Spy Drop - Amazon TR Fiyat takip uygulaması -HepsiBurada,Teknosa,MediaMarkt ve daha fazlası eklendi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
136
Favori
20.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eliniz sağlık amazon trde fiyat takip edebilmek çok güzel olacak, bildirimlerin mail olarak gelme imkanı olabilir mi acaba?
  • Fırsatlar bölümü ne kadar sürede bir güncelleniyor. Sanırım 24 saatte eğer günlükse saat kaçta güncellendiğini söyleyebilir misiniz?
  • Merhaba

    Teşekkürler iyi yorumlarınız için,

    Mobil tarayıcıda eklenti çalışmıyor yerine siteyi kullanabilirsiniz. Site üzerinden bildirimleri aktif ederseniz mobil cihazınızada bildirim gelecektir.

    Mail gönderimini hemen halledip buradan bildiricem. Kısa sürede oda kullanılabilir olacak . Site üzerindeki ayarlar kısmından mail gönderimi kapatıp açabileceksiniz.

    Mobil uygulama için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.Fakat sitenin mobile responsiveliğini düzeltip sanki uygulama kullanıyormuş gibi bir hale getirebilirim.

    Uygulamayı kullanıp destek verdiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _wolff_

    Fırsatlar bölümü ne kadar sürede bir güncelleniyor. Sanırım 24 saatte eğer günlükse saat kaçta güncellendiğini söyleyebilir misiniz?
    Fırsatlar bölümü 24 saat içerisinde fiyatı değişmiş ve indirim yüzdesi hesabı yapılarak bu indirim yüzdesine göre anlık olarak listeleniyor. Her saniye otomatik olarak güncellenmetekdir kısaca.

    Bu fırsatlar sayfalarında gördüğünüz indirim yüzdeleri, önce fiyatı şişirilip sonradan indirim yapılan ürünleri göstermemek için; son 3 aylık fiyat değişimlerinden yapılan bir istatistik hesabına göre hesaplanmaktadır.

    Buradaki fırsat sayfaları çok kullanışlı değil. Kategori, mağaza filtreleme ve sayfalama için bir çalışma yapıyorum.

    Gelişmeler oldukça buradan haberdar olabilirsiniz.

    İyi günler




  • RaiNFallDown kullanıcısına yanıt
    Hocam bildirim olayı falan şahane oldu uygulama resmen. Aktif kullanıyorum ve gerçekten işime yarıyor uygulama, bunun için tekrar teşekkürler.
    Bir sorum olacaktı:https://spydrop.app/discounts/1
    Bu adreste Amazon fırsatları listeleniyor ya mesela. 60 tane ürün indirime girmiş gözüküyor şuan. Koca Amazon'da 60'tan fazla indirimli ürün olmalı diye düşünüyorum. Aynı şey Trendyol için de geçerli.
    Acaba tamamı gösterilmiyor mu? Veya bir sonraki sayfaya geç butonu var da ben mi göremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehiamico -- 5 Haziran 2020; 9:28:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehiamico

    Hocam bildirim olayı falan şahane oldu uygulama resmen. Aktif kullanıyorum ve gerçekten işime yarıyor uygulama, bunun için tekrar teşekkürler.
    Bir sorum olacaktı:https://spydrop.app/discounts/1
    Bu adreste Amazon fırsatları listeleniyor ya mesela. 60 tane ürün indirime girmiş gözüküyor şuan. Koca Amazon'da 60'tan fazla indirimli ürün olmalı diye düşünüyorum. Aynı şey Trendyol için de geçerli.
    Acaba tamamı gösterilmiyor mu? Veya bir sonraki sayfaya geç butonu var da ben mi göremiyorum.
    Merhaba,

    Elbette daha fazla indirime girmiş ürün vardır hocam. Bir sonraki güncellemede Fırsat sayfalarında kategorilendirme, filtreleme , sıralama , sayfalama özelliği eklenmiş olacak.

    Şuan 6 milyonun üzerinde ürün ve her bir ürünün yüzlerce fiyat değişikliği var sistemde . Haliyle arama kısmında bir yavaşlık söz konusu. Arama kısmınıda yakında hızlandırılıp gerekli filtrelemeler eklenmiş şekilde yayımlanıcak.

    Gelişmeler oldukça buradan bilgilendirmeye devam edicem.

    İyi günler




  • RaiNFallDown kullanıcısına yanıt
    Zaten mükemmel olan eklenti. her güncellemede kusursuzluğa doğru gidiyor. takdir ediyorum sizi. 👏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • referans link sistemi ile kazanç sagliyorsunuz sanırım,, referans link ile mühendis murat 1milyon tl para kazandığı söyleniyor amazon da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sercan149

    Teşekkürler hocam desteğiniz için. Daha iyi olacak zamanla

    @backfoglamp

    Amazon Türkiye linklerine referans eklendiğime bakmayın. Şuan için Türkiye Amazonda gelir ortaklığı başvuruları kabul edilmiyor. Avrupa Amazon linklerine referans linki eklenmekte ancak çok büyük bir geliri bırakın giderlerini bile çıkaracak kadar kazanmadı uygulama. Bu yüzden mecburen reklam eklemek zorunda kalacağım uygulamaya.

    İyi günler
  • @RaiNFallDown Uygulama Firefox addons görünmüyor şu anda haberiniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lebmilebi

    @RaiNFallDown Uygulama Firefox addons görünmüyor şu anda haberiniz var mı?
    Merhaba,


    Evet konu hakkında bilgim var, Firefoxun istediği birkaç düzeltme vardı o yüzden mağazadan kaldırıldı. Onları yolladık ancak henüz mağazada yayınlanmadı. Hali hazırda firefoxunda ekli olan kullanıcılar eklentiyi kullanabilmekte fakat yeni kurulum yapılamıyor şuan. Mağazada yayınlandığında haber veririm size hocam.

    İyi günler
  • Hocam siteniz çok güzel sık takip ediyorum. Botlarda sıkıntı çok çıkıyor mu acaba geç yansıyor bazı anlık indirimler yada çıkmayan çok şey oluyor, buda sanırım ürün fazlalığından kaynaklıdır bilmiyorum
  • -gg- kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, teşekkür ederim ilgin için.


    Botlarda Sinerji ,qp ve itopya bu üç sitenin botları kapalı bir süredir. Onların haricinde diğer sitelerin botlarında genel bi hata görmedim. Hafta sonu 2 günlük süreçte botlarla ilgili revizyonlar yapıyordum o yüzden cumartesi ve pazar botlar olması gerektiği gibi çalışamadılar. Haricinde robotlarda bilinen bir hata yok şimdilik.

    Bir diğer hususta dediğiniz gibi 8.5m civarında ürün var ve hepsinin çok sık şekilde taranması mümkün değil. Belli aralıklarla rutin taramalar yapılıyor her ürün için. Ayrıca çok sayıda bakılan ve alarm kurulan ürünler daha sık şekilde taranmaya çalışılıyor.

    Gördüğünüz hata, yanlışlık vs gibi durumları bana pm yada mail atabilirseniz. Aynı hataların bir daha oluşmaması için test yapabilirim.

    İyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiNFallDown -- 6 Temmuz 2020; 14:14:16 >
  • akakceden farki ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: design.code

    akakceden farki ne
    Tarayıcı eklentisi olması,

    Takip edilen sitelerden bir ürüne bakarken farklı bir siteye girmeden kolaylıkla fiyat geçmişi görülebilmesi.

    Amazon ürünlerine bakarken aynı ürünün yurt dışı fiyatlarının kolaylıkla görülebilmesi.

    İndirim oranları bir önceki fiyatla karşılaştırılarak değil. Geçmiş fiyat değişikliklerine göre hesaplanıyor. Şişirme fiyatları indirim olarak göstermemeye çalışıyoruz.

    Bunun gibi farklı özellikleri var.
  • Trendyol'da olması çok iyi, tüm ürünlerde gösteriyorsa direkt yüklenir.
  • Merhaba, biliyorsunuz chromium edge yaygınlaşıyor. Edge için de add-on çıkarmayı düşünüyor musunuz?
  • Düşünce çok güzel bir kaç şey de denedim çok hoş sonuçlar veriyor ancak güvenlik ve ekstra izinler beni açıkçası tedirgin etti. Bunlar ile ilgili iyileştirmeler yapılırsa kullanmaya devam edebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mega Therion

    Düşünce çok güzel bir kaç şey de denedim çok hoş sonuçlar veriyor ancak güvenlik ve ekstra izinler beni açıkçası tedirgin etti. Bunlar ile ilgili iyileştirmeler yapılırsa kullanmaya devam edebilirim.
    @Mega Therion

    Güvenlik tarafında kişisel herhangi bir bilgi almıyorum eklenti kullanımında. Alarm kurmak için sadece kullanıcı maili tutuluyor. Haricinde tüm şifre ve kişisel bilgilerin Google tarafından güvenliği sağlanıyor.

    Eklentinin istediği izinler hangi ürüne baktığınızı anlayabilmesi adına belirli siteler için yetki isteniyor. Diğer izinler genel olarak çoğu eklentide alınan izinlerdir. Eklentinin kodları kontrol edilebilir vaziyette ve açıktır. Zaten mağazada yayınlanmadan önce bu istenen izinler yüzünden her güncellemede Google ve Mozilla tarafından kontrolden geçmekte.

    Haricinde sorunuz olursa cevaplayabilirim.

    @taylan4225

    Geliştirme listeme ekliyorum hocam bir gelişme olursa buradan ve sitenin sağ üstteki yenilikler kısmından haberdar olabilirsiniz.

    İyi günler




  • Hocam tebrik ediyorum harika olmuş program eline sağlık, ben şu an bir alarm kurdum bildirim cihazı olarak bilgisayarı seçtim bildirim hem mail hem de bilgisayara bildirim mi gelecek ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.