Şimdi Ara

Şok Marketteki Kasiyere Teklif Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şok markete 3 gün önce yeni bir bayan geldi.3 gündür merhabalaşıyoruz.İyi günler hoşgeldin vs.Arada nasılsın diyorum teşekkür ediyor ufak ufak konuşuyorduk.Dün akşam yolda gördüm.Mesai bittimi dedim bugünlük bitti dedi.Size birşey söyleyebilirmiyim dedim tabi buyrun dedi.Arkadaş olabilirmiyiz dedim eğer erkek arkadaşınız varmı bilmiyorum ama varsada özürdilerim dedim.Kız üzgünüm dedi iyi akşamlar deyip gitti.Benim bu aşamadan sonra yapabileceğim birşey var mı?

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Bi daha o markete gitme yapacahin yek sey bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naz yapmış kız.
    umudunu kaybetme
    mesaisi bittiği zaman yanına git ve neden olumsuz karar verdin de

K U R T
    C O B A I N
  • markete gitmeye devam et merhabayi kesme belki o bi adim atar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şok marketlerinden birdaha alışveriş yapma

Hatta bütün forum yapmasın protesto ediyoruz

Kıza biraz yüzsüz gibi bir görünüm vermişsin gibi geldi. 3 günde tanışıp ne teklifi bu ?

Bence markete gidip, salağa yat. Sanki kıza karşı mahçup gibi yere bak kıza hiç bakma. Bu onun dikkatini çekecek, o giriş yapacak diyorum. Nokta.
  • Bir dahaki görüşümde neden olumsuz cevap verdiğini soracağım bakalım tavırları nasıl olacak.Bu sabah gittim günaydın dedim günaydın dedi.Nasılsınız dedim iyiyim teşekkürler dedi.Sonra iyi günler dedik birbirimize.Yalnız bunları çalışan olarak söylüyor.Herkese söylediği sözler.
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • şoka girdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halini hatrını sormayı kesme. İnternet ortamında onu bulmaya çalış, fotograflarını begen, ara sıra yaz. İlerleyen zamanlarda da beraber yürüyüş yapalım mı veya kafeye gidelim mi tarzı şeyler söylersin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.