Şimdi Ara

Gerdek gecesinde başıma gelenler ... - 17.Bölüm - FİNAL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
36
Favori
39.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.Bölüm

Yaşım 32.İsmim Cevdet.Yıllardır eşşek gibi çalışan biriyim.

Bundan 2 Yıl önce bir cafe'de bir bayanla tanıştım.İsmi Ezgi olan bu bayan beni benden aldı.

Tanışmamız sohbete, sohbetimiz samimiyete, samimiyetimiz dostluga, dostlugumuz sevgiye, sevgimiz aşk'a ve 1 Ay sonunda aşkımız evlilige dönüştü.

Onu ilk tanıştıgımız Cafe'ye çagırıp evlenme teklifi ettim.Gözleri doldu ve hiç düşünmeden kabul etti.O yüzügü ona taktıgımdaki sevincini hiç unutmam.

Hayalimdeki dügün için güzel bir mekan ayarladık.Karıma güzel bir gelinlik aldım.Gerçekten çok güzel oldu.Kendimede damatlık aldım.

O gün her şey çok güzeldi.Halaylar oynandı, danslar edildi, türküler söylendi.Kısacası o gün yüksek tempoyla geçti ve haliyle yorulduk.

Karımla eve geldigimizde yatak odasına geçtik ve yatagın üzerine oturduk.O anda ikimizinde yüzümüzde bir utanma meydana geldi.İkimizde ilk adımı kim atacak diye bekliyorduk ...

2.Bölüm

Elimi yavaştan karımın suratına dogru götürdüm.Oda bana karşılık verdi ve elimin üstüne kendi elini koydu.Seni seviyorum canım dedi.Bende seni seviyorum, bugün beni çok mutlu ettin dedim.Ezgi bana buna hazır degilim dedi.O anda gerçekten çok utandım.Sanki ben zorlamışım gibi oldu.Tamam canım dedim.

Ardından üstümü başımı çıkartıp pijamlarımı giydim.Karıma az ben dışarı çıkıyorum, bir şey istiyormusun dedim.Yok saol aşkım dedi.

Sigara içmek ve biraz hava almak için dışarı çıkıyordum.Çıkmaz olaydım ...

3.Bölüm

Yürüme mesafesinde 5 dakikalık bir park'a gittim.Oturdum bir bank'a.Yaktım sigaramı düşünmeye başladım.

Gençlik yıllarımı düşünüyordum.Ne günlerdi be diyordum.Büyüdük ve evlendik.Ne çabuk geçti be zaman.

Karım'a birşey diyemem.İstemiyorsa istemiyor zorlayamam onu.Zaten ona nasıl dokunucam,şu anda düşünürken bile utanıyorum gerçekten.

Her yaktıgım sigarayla beraber yaşadıgım gençlik yılları geliyordu aklıma.Her sigaram bittiginde bir anım eriyordu zihnimde.

Artık bitecek sigara kalmayınca,artık düşünecek anımda kalmamıştı.Eve dönmeye karar verdim.

Apartmana yaklaştıgımda bir anda bir silah sesi geldi.Hızlıca koşmaya başladım eve dogru.İçim içimi yemişti o ana.Karım ve onunla ilgili düşüncelerim film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti.

O merdivenleri çıktıgımda kalbim küt küt atıyoru.Dairenin önüne geldiginde kapı hafif aralanmıştı.İçimide kötü bir korku saldı.Oturma odasına dogru ilerlerken yerde karımın kafasından vuruldugunu gördüm.Yanındada silah vardı.İntihar etmişti diye düşünürken kafamın arkasına sert bir darbe aldım.Gerisini hatırlamıyorum çünkü bayılmışım ...

4.Bölüm

Gözlerimi yavaş yavaş açtım.Başıma aldıgım darbe yüzünden başım agrıyordu.

Bir anda korkmaya başladım çünkü elim kelepçelenmişti.O anda içeri doktor girdi ve iyimisin diye sordu.İyiyim dedim.

Doktor bana madem iyisin o zaman polis ifadeni alabilir dedi.

Polis içeri bir not defterini andıran defter tarzı birşeyle girdi.Bir sandalyeye oturup bana bir kaç soru sormaya başladı.

İsminiz ?

-Cevdet

Karınızı en son ne zaman gördünüz ?

Bu soruyu sorduktan sonra kafa dang! etti benim.Karımı unutmuştum.Ona ne oldu dedim.Öldü,dedi.

Gözümden akan yaş karımı geri getirmeyecekti.Kurdugum hayaller bir anda bitti.Polis sorusunu tekrarladı ve Karınızı en son ne zaman gördünüz ? dedi.

- Dün gece dışarı çıktım sigara içmek için.Apartmana yaklaştıgımda bir el silah sesi duydum.Hızlıca eve çıktıgımda karımı kanlar içinde yerde gördüm.Sonra biri arkaan bana vurdu ve sonrasını hatırlamıyorum.

Olayı araştırıyoruz.Şu anda aldıgımız bilgilere göre etraftaki kişiler sizden başka kimseyi görmemiş dedigi anda benim şalter attı.Ne demek istiyorsun lan sen diye bagırdım.Gelen parmak izi raporunda silahda sizin parmak iziniz var.Yani bu demek oluyorki silaha dokundunuz.Neden dokundunuz o silaha Cevdet Bey ? dedi.

Dokunmadım diye bagırdım o sıra bu polis dışarı çıktı ve yanında 4 polisle geri geldi.Yataga baglı olan kelepçeyi çıkartıp elimi tekrar kelepçelediler.

Hastaneden çıkarttılar ve mahkemeye götürdüler beni.Kendimi savundum ve suçsuzum dedim.Etrafta kamera bulunmaması ve parmak izi karımı benim öldürdügümü işaret ediyordu.

KARAR ! diyince herkes ayaklandı.Sanıgın agırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına,iyi halinden dolayı bu cezanın 60 Yıl'a indirilmesine karar verildi dedi hakim.

Ben o an tabi bitmişim.Yanıma gelen polisler beni dışarıya çıkarttı.Sanık arabasına bindirdiler.Hapishaneye dogru yolculugum başladı ...

5.Bölüm

O arabada düşündüklerim içim içimi yiyordu.Hapishaneyi felan unutmuştum o anda.Sadece karımı düşünüyordum.

Onunla tanıştıgımız ilk anı,evlilik teklif ettigim o günü,Siz Cevdet BEY'i eşiniz olarak kabul ediyormusunuz diye sorulunca EVET dedigi o anı,o güzel yüzünü,mutlulugunu düşünüyordum.Yoktu artık.Gelmicekti bir daha.Gelmicek olması beni dahada üzüyordu.

Araba durdu hapishaneye geldik.Yanımda duran iki tane polis beni kapıdaki jandarmaya teslim etti.Jandarmada ilk başta beni arama odasına götürdü.Kelepçelerimi çıkarttı ve üzerimde ne var ne yok aradılar.Ardından soyun dediler.Komple soyundum,donu felanda çıkarttım.Ardından üstümü başımı giydim.Beni bir hücreye götürdüler.

O hücre kapısı kapandıgında artık bitmişti her şey.Karım,güzel günler,ailem,mutlulugum,sevincim,üzüntüm kısacası herşeyim dışarıda kalmıştı.

Kapıdan girdigimde ALLAH KURTARSIN dedi herkes.Yanıma hücrenin agası sandıgım biri elindeki tesbihi çeke çeke geldi.ALLAH KURTARSIN dedikten sonra ne için buradasın dedi.Suçsuzum dedim.Gülmeye başladı,diger arkadaşlarına seslenerek suçsuzmuş beyler dedi.Herkesde ona eşlik ederek gülmeye başladı.

Bana ayrılan ranzaya geçtim.Ranza sertti.Evdeki yatagı aratmadı yani rahattı.Düşünmeye başladım bu arada gözlerimden yaşlar akıyordu.Ben buraya ait degilim diyordum.

Omzuma biri dokundu.50-55 yaşlarında biriydi bu.Hoşgeldin yigenim,sen bakma bunlara dedi.Saol abi,dedim.Anlat bakalım ne oldu,bana güvenebilirsin,bu arada ismim Yigit dedi.Benimde ismim Cevdet,abi yarın anlatsam olur mu şu anda hiç iyi degilim,dedim.Anlayışla karşıladı ve tamam dedi.

İlk günün gecesi büyük bir korkuyla geçti.Filmlerde olur ya hani böyle gece gelir biri seni şişler yada ne bileyim bogar seni.Öyle bir korkuyla uyumaya çalıştım o gün.Sabah Yigit abi'nin hadi oglum kalk istersen diyip beni dürtmesiyle uyandım.Çay hazırlamışlar ve kahvaltı için beni kaldırdı.

Kahvaltıda ekmek,peynir,zeytin,domates vb.şeyler vardı.Et türü birşey yoktu.

Kahvaltı yaptıktan sonra bahçe molası oldu.Bahçeye çıktıktan sonra Yigit abi yanıma gelip anlatmak istermisin dedi.Anlatmaya başladım.

Herşeyi anlattıktan sonra inşallah katil bulunur oglum,dedi.

1 HAFTA SONRA

Geçen günler ben istemesem bile beni buraya alıştırıyordu.1 hafta 1 ömür gibiydi burada.Zaman geçmek bilmiyordu.Sadece tavla felan oynayıp zaman geçirebilirdin oda nereye kadar.

Bu ortamda nefes almak bile güçtü.Duvarlar üstüne üstüne geliyordu.Gece zaten uyuyamıyordum.Horlayan,gaz çıkaran hepimiz iç içe uyuyorduk.

Öglene dogru gardiyan hücrenin kapısını açtı ve bana ziyaretçin var,dedi.Kim diye sordugumda Hasan,dedi.Tanımıyordum Hasan diye birini.

Ziyaret odasına gittigimde 1.70 boyunda 40 yaşlarında bir adam gördüm.Takım elbise giymişti.Masaya oturdum ve merhaba sizi tanıyormuyum dedim.

-Tabiki tanıyorsun be Cevdet,Karını öldüren adamı nasıl tanımayacaksınki,dedi ...

6.Bölüm

Ne diyorsun lan sen diyip bagırmaya başladım.Suratına yumrugu geçirdim.Bu sandalyeyle beraber yere düştü.O ara gardiyanlar gelip bana jobla vurmaya başladılar.Ben tabi küfürler ediyorum o ara.Gardiyanlar ellerimden tutup beni özel hücreye attılar.

Ben tabi nasıl bir bataklıga girdiysem çıkamazdım bir daha buradan.Katil olarak görülüyordum şu anda.Mezarda olan annem ve babam'da üzülüyorlardır benim için.

Özel hücre nasıl bir yer diye soracaksınız.Birşey anlatamıcam size.Çünkü özel hücrede hiçbirşey yok.Hiçbirşey'den kastım neler mi ?

Yatacak yer yok,tuvaletini yapacagın bir yer yok,arkadaşın olarak fareler var,güneşin olarak günde sadece 1 kez açılan kusmuk gibi yemek verilen bir yer var.Bir kez açıp kapanıyor oda ışıgı unutmamak için.

Özel hücrede sadece beynin var.Kendini bile göremiyorsun orada.Sadece düşüncelerin var.Neler yapıcagını düşünüyorsun.

1 HAFTA SONRA

Sertçe açılan kapıyla irkildim.Uzun zamandır ışıgı görmemem nedeniyle gözlerimi kaçırıyordum ışıktan.Gardiyan cezan bitti diyip benim elimden tutup kaldırdı beni.Ardından hücreme teslim etti.

Gözlerimin halen ışıga alışamadıgını görüyorum.7 gün boyunca etrafın karanlık olması gözüme yansımış olmalıki bu durum böyle.

Hücreme geldigimde kimin ne dedigini umursamadan direk yatıyorum fakat uyuyamıyorum çünkü açlık uyuyamama engel oluyor.

Yigit abi diye bagırıyorum.Yigit abi yanıma gelip iyimisin oglum diyor.Abi acıktım bana yardım et diyorum son kalan gücümle.Hemen hazırlıyorum birşeyler diyor.

10 Dakika içinde yarım, hafif bayat bir ekmekle içinde elinden geldigi kadar doldurulmuş olarak yanıma geliyor Yigit abi.Çayıda eksik etmiyor.

Yedigim o ekmek bana İskender gibi geliyor.Açlık öyle birşeyki ALLAH kimseyi aç etmesin gerçekten.

Bir kaç dakika sonra Yigit abi'yi hücrenin agası çagırıyor.Hücrenin agası bana bakarak birşeyler diyor Yigit abiye.Yigit abi yanıma gelip oglum biz bir karar aldık.Sana güveniyorum o yüzden sana anlatıyorum bunu,dedi.Dinliyorum abi,dedim.Biz yakında buradan kaçıyoruz ,dedi ...

7.Bölüm

Ne diye bagırdım o anda.Bagırınca hücredeki diger kişiler bana baktı haliyle.Yigit abide sus sus sakin ol detayları bahçede konuşuruz dedi.

Benim içimi bir heyecan kapladı.Nasıl kaçacaklardıki şaka gibiydi herşey.Bahçe molası oldugunda Hücrenin agası ve Yigit abi yanıma geldi.

Yigit abi laf'a oglum sadece sen,ben ve Taner abin biliyor bu durumu.Aman kimseye söyleyeyim deme.Yapacagın bir hata bizi ele verir.Şimdi sana detayları anlatayım biraz.Geçen gün sen özel hücredeyken gardiyanlar arama yaptı.Taner abinin eli uzundur gardiyanlardan biriyle iş birligi yaptı.Zengin oldugu için para işini ayarladı.100.000 TL ödedi gardiyana sadece bir anahtar için.Yani gardiyan bizi dışarı çıkarmıcak biz kendimiz dışarı çıkıcaz.Ya yakalanırsak dedim.Yakalanmıcaz dedi ...

8.Bölüm

Tedirgin olmaya başladım.Ya yakalanırsak ne olucaktı bunu gerçekten bilmiyordum.Gardiyan güvenilir mi,bizi ele verir mi diye sordum.O konuda sıkıntı yok hatta o gün izinli olucak,dedi Yigit abi.Benim içim halen tedirgindi.Yakalanırsak bir daha burdan çıkma şansım olmazdı ama eger kaçarsak gerçek Katil'i yakalayabilirdim.Bu benim içim son şanstı belkide.

Ne zaman kaçıcaz diye sordugumda yarın kaçıcaz dedi Yigit abi.Ya hücredeki digerleri ne olacak onlar ya uyanırsa diye sordum.Oda işte işin şans tarafı dedi Taner abi.

Tabi beni o gece hiç uyku tutmadı.24 SAAT sonra belkide bu hapishanede olmamış olucaktım.Kısmende olsa eski günlerime dönebilirdim.İçimi büyük bir heyecan kaplamıştı.Daha kaçmadan içim içimi yiyordu.Yapacagımız bir hata herşeyi mahvedebilirdi.

Sabaha dogru kahvaltı yaptık.Bahçe molasında detayları konuştuk.Gece 3 gibi kaçıcaktık burdan.O ara herkes uyuyor olacaktı çünkü.

Diyelimki hapishaneden dışarı çıktık,kapıdaki silahlı jandarmayı nasıl geçicez diye sordum.Taner abi ben o işi ayarladım rahat ol sen diyip benimle Yigit abiyi yanına alıp tuvalete götürdü.Biraz bekleyin burada dedi.5 Dakika sonra buruşuk polis kıyafetleriyle yanımıza geldi.

Gerçekten herşeyi hazırlamışlardı.Bu kıyafetlerimi içimizden giymemizi söyledi Taner abi.Bu arada Yigit abiye teşekkür etmemi istedi.Yigit abi olmasaydı beni yanında götürmeyecekmiş çünkü.Yigit abi ve Taner abide arada sırada kavga etsede iyi arkadaşlarmış.

Her birimiz bir kabine girip kıyafetlerimizi içten giydik.Gece hızlıca üstümüzdeki kıyafetleri çıkartıcaktık ve dikkat çekmiyecektik fazla.

Geceye dogru herkes tek tek yatmaya başladı.Benim,Yigit Abi'nin ve Taner Abi'nin gözü saatteydi.Çünkü saat 3 oldugunda yataklarımızdan kalkacak,üstümüzdekileri yavaşca çıkartacak ve işe koyulacaktık.

Saat 3'ü gösterdi.Hepimiz göz göze geldik o anda.Etrafımıza bakıyorduk uyumayan var mı diye.Herkes uyuyordu.Herkes çok yavaş bir şekilde üstünü çıkarttı.Ardından Taner abi anahtarla hücrenin kapısını açtı ...

9.Bölüm

O kadar heyecanlandımki o anda heyecandan bayılabilirdim gerçekten.Bir filmde gibiydik.

Fazla ses çıkmasın diye kapıyı bir insanın geçebilecegi kadar çok yavaş bir şekilde araladı Taner abi.

Ardından yavaş yavaş o aradan hepimiz çıktık.Bizi sag ve solda yol olmak üzere uzun bir koridor karşıladı.Yavaş adımlarla sag'dan gidiyorduk.

Önümüze bir kapı daha çıktı.Taner abi elindeki 4 tane anahtardan hepsini tek tek denemeye başladı.2.deneyişinde kapı açıldı.Kapı açıldıgında sol tarafa dogru bir koridor vardı.Koridorun sonundan ışık geliyordu.Sanırım nöbetçi bir gardiyan vardı.

Yavaş adımlarla duvara yaslana yaslana ilerlemeye başladık.Artık dışarı çıkmak için önümüzde son bir kapı kalmıştı.Bu kapıda kilitli degildi zaten.Taner abi yavaş bir şekilde kafasını kaldırdı.Kafasını geri indirip bize gardiyan sızmış dedi.Yavaş bir şekilde önümüzdeki kapıya dogru ilerledik.Bir gözümüz uyuyan gardiyandaydı bir gözümüz ise kapıdaydı.Kapının kolunu yavaş bir şekilde indirdik ve geçebilecegimiz kadar açtık arayı.

Kapıdan çıktık ve ayaga kalktık.Sogukkanlık olmalıyık.Bir kaç adım gidip sola döndük ve ardından dışarı çıktık.Yavaş adımlarla,sanki orada çalışıyormuş gibi kapıya
    dogru yöneldik.Kapıya geldigimizde nöbetçi jandarma kapıda bekliyordu.Yanına giderken ben gözlerimi kaçırıyordum gardiyandan.Taner abi ve Yigit abi uzun zamandır burdaydı.Onlar hiç dışarı çıkmadıkları için ,jandarma onları görmemiştir diye düşündüm.Fakat ben daha yeni geldim sayılırdım.

Nöbetçi jandarmanın yanına gittigimizde hepimiz büyük bir hayal kırıklıgına ugradık.Jandarma bize kimliginizi gösterin,dedi.Bizde kimlik yoktu ...

10.Bölüm

O anda hepimiz ne yapacagımızı bilemedik.Jandarma sorusunu tekrarladı ve Kimlik diyorum beyler kimlik,dedi.Birinin yapması gereken bir şey vardı.Çünkü bu kapıdan asla çıkamazdık.

Gece olmanın verdigi avantaj ile cebimden bir şey çıkarıyormuşum gibi yaptım.Elimde sanki birşey tutuyormuşum gibi elimi jandarmaya dogru yanaştırdım.Jandarma elime dogru bakarken diger elimle jandarmanın suratına yumrugu geçirdim.Janarma yere düştü.O anda hemen Yigit abi jandarmanın silahını aldı.Taner abide jandarmanın üzerine atladı.Jandarma bagırmaya başladı yardım edin kaçıyorlar diye bagırmaya başladı.Bir anda alarm çalmaya başladı.Anahtarlar nerde dedim Yigit abiye.Ceplerine bak dedim.O anda uzaktan 3 gardiyanın geldigini gördüm.Koşarak geliyorlardı.O sırada Yigit Abi jandarma bize ayak bagı olmasın diye Jandarma'nın ayagına sıktı.Cebinden aldıgı anahtarla kapıyı açtı.Yigit abiye silahı bırak diye bagırdım.Sonra kapıdan çıkıp,nereye oldugunu bilmeden hızlıca koşmaya başladık ...

11.Bölüm

Sadece koşuyorduk.Arkamıza bile bakmıyorduk.Zaten hızlı koştugum için o şişman gardiyanları hızlıca atlattım.Yigit abi ve Taner abiyide göremiyordum etrafta.

Artık güvenli oldugumu hissettigim zaman durdum ve derin derin nefes almaya başlaım.Bir jandarmaya vurmuştum,gözümün önünde ayagına sıkılmasına sessiz kalmıştım.Ben böyle bir insan degildim.

Eve gitmeliydim.Gözüm bir taksi duragını arıyordu.

10 dakikalık bir aramadan sonra bir taksi duragı buldum.Taksiye bindim ve bizim evin adresini söyledim.

Taksici bana nasılsın abi,iş güç nasıl,polislik nasıl diye sorular soruyordu.Kısa cevaplar vererek geçiştiriyordum.

Bir ara uzakta polis araçlarını gördüm.Taksiciye sag'dan gidelim orası kestirme dedim.Normalde kendi bildiklerini yaparlar taksiciler ama kabul etti oradan gitmeyi.

Evin önüne geldigimde bekle 5 dakikaya geliyorum dedim taksiciye.Hemen apartmandan girdim ve bizim daireye çıktım.Paspasın altına sakladıgım yedek anahtarı alıp kapıyı açtım.

Kapıyı açtıgım anda o burnuma gelen koku beni hayattan bezdirdi.Kan kokusu vardı çok agır bir şekilde.Karımın,Ezgimin cesedinin,kanının kokusu vardı her tarafta.

Odama geçtim ve pantolonlarımı karıştırmaya başladım ve cüzdanımı buldum.Cüzdanımdan 20 lirayı alıp aşagıya inip taksiciye verdim.Ardından eve geri çıktım.

İlk girdigimde fark etmedigim birşeyi farkettim.Masanın üzerinde duran bir not vardı ...

12.Bölüm

Bir sandalye çekip oturdum ve notu okumaya başladım.

Belki yıllar sonra bu eve gelip bu notu eline alıcaksın.Yada alamıcaksın çünkü ölmüş olacaksın.

Benim sevgilimi,benim Ezgimi çalanın hayatını bende böyle çalarım.Ben ona aşık olmuştum ve sen onu elimden aldın.Şimdi cezanı çektin fakat bu Ezgi'yi geri getirmeyecek.

Ben notu okuduktan sonra dahada sinirlenmiştim.Ezgi bana hiç birinden bahsetmemişti.Ama Ezgi beni seviyordu bundan emindim.Bana o gözleriyle derin bakışları zaten kanıtıydı.Hiç kuşkum yoktu,olmamıştı,olmuyacaktıda.

Yanıma kredi kartlarını aldım,telefonumu aldım ve evde ne kadar para varsa hepsini aldım.

Kredi kartlarını bloklanmamıştır düşüncesiye bir ATM'ye gittim fakat nafileydi hepsi bloklanmıştı.

Yanımdaki 500 Lira nakit parayla geçinmem gerekiyordu.Eve zaten gelemezdim çoktan peşime düşmüşlerdir bile.

Ne yapsak ne etsek diye düşünüyordum.Sabaha kadar bir yerde kalmam lazımdı.Ardından güzel bir yemek yerdim diye düşündüm.

Bizim bir alt komşumuz var onda saklanabilirdim.Güvenebilirdim ona.Kapısını çaldım.Beni görünce korktu ve şaşırdı.Sana ihtiyacım var dedim.Tek başına yaşıyordu zaten.Gel içeri dedi.Ona güvenmiştim fakat ilerleyen vakitlerde ona güvendigim için büyük bir hata yaptıgımı anladım ...

13.Bölüm

İçeriye girdigimde açmısın diye sordu bana.Açım dedim.Saolsun bana birşeyler hazırladı.Yatacak yer hazırladı.Herşeyi sabah anlatırım dedim ve ben yatmaya gittim.

Yatmaya gittim fakat uyku tutmadı beni.İyikide tutmadı çünkü güvendigim insan beni arkamdan vurmuştu.Hemde onu suçüstü yakalamıştım.

Yatarken bir konuşma sesi geldi böyle çok kısıktı.Belliki duymamı istemiyordu.

Hızlıca kapıyı açtım ve onu şu cümleyi söylerken yakaladım 'Şu anda evde,ona belli etmeden arıyorum şu' demeden sözünü kestim.Sana güvenmiştim be dedim.Ardından
    ayakkablarımı giyip kapıyı hızlıca kapattıktan sonra merdivenlerden aşagıya indim.

Nasıl çözecektim bu durumu,kafayı yemek üzereyim gerçekten.Polislerde beni arıyor.ALLAH bilir televizyonlardada çıkmıştır ismim ve resmim diye düşünürken telefon çaldı.ÖZEL NUMARA arıyordu.Telefonu açtım ...

14.Bölüm

Demek kaçtın,ugraştırıcaksın beni diye bir ses geldi.Bu sesi duyunca nerdesin lan diye bagırıp küfürler etmeye başladım.

Sakin ol sert çocuk.Birazdan telefonuna adresi mesaj atıcam,dedi ve ardından telefonu kapattı.

5 Dakika sonra telefonuma mesaj geldi.Adres yazıyordu.

Acıkmıştım.Karnımı doyurmam gerekiyordu.

Fakat dikkat çekiyordum.Çünkü üstümde polis kıyafetleri vardı.

Yemek işini es geçtim ne kadar acıksamda.Çünkü yakalanabilirdim.

Yoldaki insanlara dikkat ede ede taksi duragına gittim.Bir taksiye bindim ve telefonuma gelen mesajdaki adrese gittim.

Adrese gittigimde şok oldum.Çünkü burası bir kiliseydi ...

15.Bölüm

Havanın karanlık olması beni dahada tedirgin etmişti.Yavaş bir şekile kilisenin kapısını araladım ve içeriye girdim.

İçeriye girdigimde mumlar karşıladı beni.10'larca mum vardı.

Geldim lan işte diye bagırdım Kilisede.

O anda bir ayak sesi duydum ve duydugum anda hemen arkamı döndüm.Elindeki sopayla üzerime dogru geliyordu beni hapishanede ziyaret eden kişi.

Hemen bir hamleyle geriye dogru kaçmaya başladım.

Sonra bana biraz yaklaştı ve kaçma işte ugraştırma beni,dedi.Sonra bende seni bitiricem lan sen rahat ol ,dedim.

Peki sen bilirsin diyip cebinden susturuculu silahını çıkartıp karnıma ateş etti.Ben ateş etmenin etkisiyle yere düştüm.Ardından ben yerdeyken karnıma bir kurşun attı.

Agzımdan kanlar geliyordu.Yanıma gelip beni ugraştırma demiştim,dedi.

Beni kucaklayıp boş olan tabutun içine koydu ...

16.Bölüm

Agzım yüzüm kan içindeydi.Gidiyorduk heralde bu sefer.Bitiyordu hayatım.

Bak yine iyisin seni karının yanına gömücem.Orta mutlu mesut görüşürsünüz,dedi.

Ezgimin,canımın içimin cezanesine bile gidememiştim.Utanıyordum şu anda.

Bekle Ezgim,bekle sevgilim geliyorum yanına.Kurdugumuz güzel hayalleri,yaşıyacagız senle diger tarafta.

Yigit Abi'ye ve Taner Abi'yede teşekkür edemedim.Benide yanlarında götürdüler.Onların haklarını ödüyemem.

Şu anda karşımdaki adam herşeyin bittigini zafer ilan ettigini zannediyor.Ama yanılıyordu ...

17.Bölüm - FİNAL

Ben bir anda gülmeye başladım.Gülerken agzımdaki kanlar etrafa saçılıyordu.Bu bana bakıp niye gülüyorsun lan diye bagırdı.

Niye mi gülüyorum çünkü ben ölücem ve diger tarafa gidicem fakat sen hapishaneye giriceksin ve sonsuz bir eziyet seni bekliyor olacak,dedim.

Ne saçmalıyorsun lan sen derken siren sesleri gelmeye başladı.Bu bana tabi küfürler ediyordu.Ben ise acı çekmeme ragmen gayet mutluydum.

Bu hızlıca kapıya dogru yöneldi.O ara kapı açıldı ve gelen polisler yat yat yat dedi ve bunu oracıkta kelepçeledi.

1 SAAT ÖNCE

Telefonumla polisi aradım.

- Alo Polis mi.Ben cezaevinden kaçan bir mahkumum fakat suçsuzum.Verecegim adrese gelin ve herşeyi kendi gözlerinizle görün,dedim ve adresi verdim.Ardından telefonu kapattım.

ŞİMDİ

Ben ise tabutun içindeydim ve hareket edemiyordum acıdan.Yardım edin diye bagırdım.

Koşa koşa yanıma geldi 2 tane polis.Yanıma gelen ilk polis elindeki telsizle hemen buraya bir Ambulans gönderin dedi.

Son duydugum kelime oldu bu,gerçek hayatta gördügüm son an oldu bu.

Ruhum bedenimden çıkmıştı.Artık dünyada yani bir rüya olan hayatta Cevdet diye biri yoktu.

Evet ölmüştüm belki.Evet yoktum artık fakat Ezgimin intikamını almıştım.

ALLAH affetsin beni bazı kötü şeyler yaptım bunun için.

Öldükten sonra Ezgi karşıladı beni,'Melek' kelimesi gerçekten yakışıyordu Ezgime.Nuru gelinligi olmuştu sanki.

Beraber el ele Cennet'e hayallerimizi yaşamaya gidiyorduk.

Okuyan,iyi-kötü yorum atan herkese teşekkürler.

Bu hikaye öylesine yazılan bir hikayeydi.Belkide şu ana kadarki okudugunuz en heyecanlı hikaye için :

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81539288&p=1

Verdigim linteki hikayeyi okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 2 Mayıs 2014; 20:16:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu ne camiden yeni geldik töve töbe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB ise söyle de rahat olalım.

Devam et şimdiden beğendim.

Tutar.

Bismillah. Ben cevaplama tuşuna basarken kimse bişey yazmamıştı...

Tutmuş.

-------------Reklam Alanı--------------

-------------Reklam Alanı--------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Değil Varlıklı -- 2 Mayıs 2014; 18:00:49 >
  • Forumun potansiyeli sebebiyle tutar, reklamımı alırım bende.
  • Tutar kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkub007 -- 2 Mayıs 2014; 13:38:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Forumun potansiyeli sebebiyle tutar, reklamımı alırım bende.
    Tutar dur ben mısır patlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Takip
  • Reklam alinir

• Önlerden

• Mesajim bulunsun.

• CSB mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

Bu mesaj silindi.
    yerimizi alalım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

yerimizi alalım

Alıntıları Göster
    desene gene
    kaldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

CSB mi?

Adam forumun CSBkrali sseçildi.

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: sshyzhe

desene gene
    kaldın

Alıntıları Göster
    geç kaldık ama olsun. dursun şurada.......
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.