Yüzbaşı
23 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 200 (Bu ay: 8)
356782 Gün Cezalı
356761 gün 14 s. 3 dk. kaldı
Gönderileri

adları var namları var onların

edwirdler hasshuslar haaltuntaslar havada ucusuyordu wisdom vardı ... buralarda mısınız hala  

Beyler deepwepe girdim 2-3 dakika durdum sitede bilgilerim ele geçirilmişmidir
Antalya Kemerde club Med palmiye otelde 1150 liraya cankurtaranlik yapıyorum sadece havuzda cankurtaranlik yapıyorum.
Sezonluk iş sezon bitince üniversite var.
Lithium
Smell like teen spirit
All apologies
In bloom
Genelde hepsini dinlerim ama bunlar en sevdiğim
İnsanları anlamıyorum. örnek vereyim. Kral Abdullah geçenlerde öldü. Adamin sarayları vardı herseyin en iyisini en lüksünü tercih etti. Bütün serveti kaldı bu dünyada. O serveti biriktirmek yerine Afrika'daki insanlara yardim etseydi. En azindan Filistine yardim etseydi.çok sevap kazanirdi
Benim demek istedigim zenginlik insanı dünyada sonsuz hayat varmış havasına sokuyor.
Ama ben olsaydım bütün servetimi fakir insanlara bagislardim. Çünkü dünya gelip geçici ahiret ise sonsuz. Herkes selfie derdinde kızla çıkma derdinde. Zevk derdinde. kimse haline sukretmiyor. bizden kötü milyonlarca insan var bu dünyada.
.
 şu fotografa çok gülüyorum.sizce normal mı
.
 FOTOŞOP  YAPIN  SS LI
Società Sportiva Lazio (S.S. Lazio), 9 Ocak 1900 yılında İtalyan Ordusu mensupları tarafından kurulmuş bir Roma kulubüdür. Mavi-beyaz renklere sahip kulübün simgesi kartal, takma isimleri ise "Biancocelesti"dir. Ezeli rakibi AS Roma olup bütün derbilerden farklı olarak bu iki kulüp arasındaki siyasi görüş ayrılığı rekabeti kine dönüştürmektedir. Maçlarını 82,000 kişilik Roma Olimpiyat Stadı'nda oynarlar.

"Lazio" kelimesinin kökeni Latince geniş anlamında olan "latiumdur" fakat bu ismi almalarının nedeni, Roma şehrinin İtalya'nın 1948 Anayasası'na göre 20 özerk bölgeden biri olan Lazio bölgesi içerisinde olmasıdır.Kulubün renkleri mavi-beyazdır. 1902 yılına kadar çeşitli sportif aktivitelerde bulunmuş, 1902 yılında ise futbol şubesi kurulmuştur.

II. Dünya Savaşı'ndan sonra S.S. (Societa Sportivo) takısı Waffen-SS'i anımsattığı için birçok takım değiştirmişken, İtalya'nın zamane diktatörü Benito Mussolini'nin de desteklediği Lazio, kulüp politikasını açığa vurmuş ve kararlı bir tutumla ismini değiştirmemiştir.

Sergio Cragnotti'nin başkanlığında,külüp altın çağını yaşamış Verón, Crespo, Nesta, Stam, Vieri, Claudio López, Fiore, Negro, Couto, Nedved, Simone Inzaghi, Peruzzi gibi yıldızlarla tanışmıştır fakat bunun sonrasında maddi krize girip Claudio Lotito adlı bir girişimciye satılmıştır. İtalya'daki son şike skandalında ise küme düşmenin eşiğinden dönmüş.

Alin size yararlı konu. Amacım sizlere birseyler öğretmek.
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir mağaradaydım da geçen bir yerde gördüm adam kendisini çizgi film karakteri gibi yapmış fotoğrafta.
Yani kendisini çizgi film karakteri gibi çizmiş bir şekilde sanırım, sonra o footğrafı profil resmi yapmış.
Cahil gibi görünmemek için ona mesaj atmadım buraya yazıyorum Bunun hangi program ya da site olduğunu bilen var mı?
7 aydır Antalya da migrosta çalışıyorum. Son 2 aydır part tezgahtar oldum Dersaneye gittiğim icin. Part maaşı 700-750 civarında aliyorum. Haftada 30 saat çalışıyorum. Hafta içi Günde 4 saat. Hafta sonları 8saat çalışıyorum. Haftada bir gün izin. Işimden gayet memnunum. Arkadaş ortamı baya bi fazla ama artık arkadaşlari azaltmaya çalışıyorum çünkü ne kadar çok arkadaş o kadar çok dert demek.
Hakkında
Meslek: CANKURTARAN
İlgi Alanları: Battlefield
Forum İmzası:

K U R T
C O B A I N
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.539
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 36.021 (Bu ay: 1.213)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.168 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.