Yüzbaşı
21 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri
160 sayfa siyah-beyaz çıktı kaç para eder?

fotokopi değil, çıktı
Astana ile 30 Eylül'de oynayacağımız maç saat 19:00'da başlayacak. Bu bizim için gerçekten güzel oldu.

Eğer Kasım veya Aralık ayında oynasaydık maç saat 17:00'da başlayacaktı.
IŞİD'e bağlı Türkiye'de faaliyet gösteren 60-70 kişiden oluşan bir grupmuş.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dokumac%C4%B1lar

Bir bilginiz var mı? Kim bunlar? Suruç olayının sorumlusunun bu grup olduğunu söyleyenler var.
Güvenin bana bu adam yılın transferi olacak. Başta bende inanmıyordum ama kendisi Galatasaray'ın futbolcusu, elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

Eğer unutmazsam sezon ortası gibi uplayacağım.
Bugün FIFA sıralamasının açıklanması ile torbalar belli oldu.

1.Torba: Almanya, Belçika, Hollanda, Portekiz, Romanya, İngiltere, Galler, İspanya, Hırvatistan [2-14]

2.Torba: Slovakya, Avusturya, İtalya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Fransa, İzlanda, Danimarka, Bosna Hersek [15-26]

3.Torba: Ukrayna, İskoçya, Polonya, Macaristan, İsveç, Arnavutluk, Kuzey İrlanda, Sırbistan, Yunanistan [27-44]

4.Torba: TÜRKİYE, Slovenya, İsrail, İrlanda, Norveç, Bulgaristan, Faroe, Karadağ, Estonya [48-82]

5.Torba: Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Letonya, Ermenistan, Finlandiya, Belarus, Makedonya Cumhuriyeti, Azerbaycan, Litvanya, Moldova [85-124]

6.Torba: Kazakistan, Lüksemburg, Lihtenştayn, Gürcistan, Malta, San Marino, Andorra [142-202]

Rusya ev sahibi olduğu için elemelerde yok, Cebelitarık ise FIFA tarafından henüz kabul edilmedi.
Bence CL gruplarını üçüncü bitirmemiz bizim için daha hayırlı olur. İlk iki sırada bitirip üst tura çıksak ne olacak, büyük ihtimal eleneceğiz. Ama Avrupa Liginde daha iyi yerlere gidebiliriz. Çeyrek Final görebiliriz.

Tabi bu yıl ki gibi bir hezimet yaşamazsak.
Kılıçdaroğlu farklı bir yol izledi ve bana göre başarılı oldu. HDP'nin önünü kesmedi, CHP'li kesimin HDP'ye oy vermesini engellemek istemedi. İsteseydi rahatlıkla engellerdi, ama o bir kaç puan daha fazla alıp AKP'yi tek başına iktidar yapmak yerine, aynı puan ile AKP'yi tek başına iktidar yaptırmadı. Bence HDP'liler tarafından büyük bir teşekkürü hak etti Kılıçdaroğlu. Vaatleri, kampanyası, birçok şeyi güzeldi. Bir çok AKP'liden de oy almayı başardığını düşünüyorum.

Kılıçdaroğlu istifa etmemeli. Kendisi gayet başarılı bir politikacı olduğunu gösterdi bu seçimlerde. Bence aynı performansla (hatta üstüne koyarak) bir sonraki seçime hazırlanmalı.
saat belki 20.45
belki de 21.45
saat fark etmez.

şampiyon Galatasaray.
Bir türlü cevabını bulamadım. Her telden ayrı bir ses çıkıyor. Birde size sorayım dedim.
Pek anlamam bu bilgisayarlardan. Bilgisayarı açıyorum 15 dk geçiyor, ses çıkıyor. Ardından kapanıyor. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_47429367/mpage_1/f_/key_//tm.htm
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS3
TV
Sony
Notebook
Casper
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Dünyadan Futbol
FC Bayern München
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.620
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 15.267 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.250 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.