Yüzbaşı
23 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 215 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba, şuan Avustralya’dayım kullandığım telefon 13 pro ve Türkiye’den alınma . Şimdi ben 2 adet daha iphone alsam ve birini açıp Türk hattımı taksam yani iki cihaz kullanıyor gibi yapıp diğer cihazı kapalı kutu getirdiğimde sıkıntı oluyor mu? Yoksa tek bi adet mi alabilirim?

Herkese merhaba , yurtdışı cihazı var elimde hat üzerine alınmış bu cihazı türkiyede kullanabilir miyim yoksa belli bir süre sonra simlock mu atılıyor? Atılırsa simlock açtırılır mı?

Arkadaşlar sürekli masa başında oturmaktan boynumda 3 tane fıtık çıktı, ağrısı canımı yakmaya başladı. Doktor spor yapıp kasları güçlendirmem gerektirdiği söyledi. Bana haftada 3 gün benimle ilgilenecek işinin ehli bir spor hocası lazım. Konum istanbul bakırköy , incirli , güngören haznedar civarı olacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba , evde kablonet internet kullanıyorum . Evin şeklini aşağıya atıyorum. Modem 2 numaralı odada (masaüstü bilgisayarımda burada ethernet ile bağlantı mevcut) . İnternet salonda hiç çekmiyor, mutfakta ise sinyal çok düşüyor. Modem oda 2'de oluğu için wifi hızı iyi. Ancak oda 1 ve oda 3'te bile wifi çekmesine rağmen hız düşük modemden diye tahmin ediyorum. Şimdi ben evin her yerinde internet çeksin istiyorum tek ağ üzerinden: yani oda3'ten salona gidince başka wifi ağına bağlanmadan otomatik kendi kendine geçiş yapsın (çok anlamıyorum ama herhalde mesh sistemi kurmam gerekiyor.) Benim hangi ürünleri alıp nasıl bir bağlantı kurmam gerekiyor ? Marka model tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe : 1000 tl'ye kadar çıkabilirim. Teşekkürler.

Infinity 401 wifi problemi için sistem tavsiyesi

Herkese merhaba , evde kablonet internet kullanıyorum . Evin şeklini aşağıya atıyorum. Modem 2 numaralı odada (masaüstü bilgisayarımda burada ethernet ile bağlantı mevcut) . İnternet salonda hiç çekmiyor, mutfakta ise sinyal çok düşüyor. Modem oda 2'de oluğu için wifi hızı iyi. Ancak oda 1 ve oda 3'te bile wifi çekmesine rağmen hız düşük modemden diye tahmin ediyorum. Şimdi ben evin her yerinde internet çeksin istiyorum tek ağ üzerinden: yani oda3'ten salona gidince başka wifi ağına bağlanmadan otomatik kendi kendine geçiş yapsın (çok anlamıyorum ama herhalde mesh sistemi kurmam gerekiyor.) Benim hangi ürünleri alıp nasıl bir bağlantı kurmam gerekiyor ? Marka model tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe : 1000 tl'ye kadar çıkabilirim. Teşekkürler.

Arkadaslar merhaba suan amerikadayim. Turkiyede zamaninda linkte bulunan monitoru almistim.

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg245q-full-hd-1ms-75hz-freesync-gaming-monitor.html

Ama uzun sure kullaninca gozlerimi agritiyordu , Bari buradayken bir monitor alayim diyorum. Uzun sureli kullanimda goz yormayacak 24 inc monitor tavsiyesi olan var mi ? oynadigim oyunlar cs go ve lol. Tesekkurler

Herkese merhaba şuan Amerikada bulunmaktayım. Normalde masaüstü kullanıcısıyım ancak burada ne kadar süre kalacağım belli olmadığı için laptop almak istiyorum. Oynadığım tek oyun Lol . Bilgisayarım olmadığı için telefondan laptop araştırması yapmakta zor oluyor . Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

herkese merhaba , bilgisayar kasamı şuanki yerinden 2 metre uzağa taşımam gerekti. Gittim 5 m vga kablosu aldım( monitörde tek vga bağlantısı var) . Kabloyu taktım ama görüntü dalgalanıyor acaba ekran kartı mı görüntüyü veremiyor ? Hdmi ile televizyona bağladım orada hiçbir problem yok. Ne yapabilirim? Teşekkürler

Herkese merhaba , bir mimar arkadaşım için laptop araştırıyoruz. kullanacağı programlar şunlar :
Autocad , photoshop ve sckect up
bu programlar için işlemci ve ram iyi olsa yetiyor herhalde. 3d kullanması gerekmiyormuş öyle söyledi bu yüzden ekran kartının iyi olmasına gerek yok diye duydum(yanlış olabilir). Bütçe olarak net bir fiyat yok ancak 6 bin civarı olursa iyi olur F/P ürün arıyoruz. Tavsiyede bulunabilecek varsa şimdiden Teşekkürler.
11 Nisan son edit : Arkadaşlar aracımı bugün aldım servisten .Yapılan son indirimlerle birlikte toplam 15.500 TL ödedim . Bu kasayı çok sevdiğim için almıştım ancak bundan sonra sıfır araç alıp garantisi bitene kadar kullanıp satarım.
7 Nisan editi: Bugün bayiden aradılar. MBT 200 euro indirim yapmış .Yarın parça listesini yollayacaklar . Buraya eklerim
6 Nisan editi: Konunun linkini Mercedes Benz Türkiye’ye atmıştım . Az önce aradılar ve inceleme yapıp döneceklerini belirttiler .Her şeyi bedava yapsınlar demiyorum , 90.000 km bakımı ve zincir setinin değişim ücreti ne kadarsa ödemeye hazırım . Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Herkese merhaba , dünden beri doğru düzgün uyuyamadım.Sebebi ise aracım.
Geçen hafta konu açmıştım aracım geç marş alıyor ve motor lambası yanmaya başladı diye. İlk başta yakıttan zannettik. Ancak yetkili servise götürüp cihaza bağlayınca eksantrik mili hatası verdi.Servis danışmanı bu arızanın sebebinin genel olarak zincirin zamanla uzaması ve eksantrik dişlilerini bozmasından kaynaklandığı söyledi.
Masraf olarak yaklaşık 17-18 bin TL tutacağını ancak Mercedes Benz Türkiye(MBT) kampanyası (işçilikte %50 , yedek parçada %15 indirim) ile 11-12 bin TL civarı tutacağını belirtti.

Durumu MBT instagram sayfasına yazdım . Onlarda beni servise yönledirdi. Dün servis ( Otomol Merter) tarafından arandım ve aracı servise götürmem gerektiğini söylediler. Servise gittim ve konuştuk. Tam olarak arızanın hangi parçalardan kaynaklandığının tespiti için aracı bırakmam gerektiğini belirttiler. Eve geldikten 2-3 saat sonra aradılar ve en kötü senaryo ile karşılaştım : Zincir seti ve dişliler değişecek ayrıca millerden bir tanesi ters mi ne dönmüş o bile zarar görmüş yani komple her şey değişecek . Yapılmışken 90.000 km bakımı ( normal yağ ve filtreler + buji + cam tavan bakımı) da yapılacak .Masraf indirimlerle 20-21 BİN TL . Servis müdürü de bayi olarak iskonto yaptı sonuç 17.000 TL. Bayi MBT ile yazışacaklarını eksra indirim vs. isteyeceklerini belirtti.

Geçen haftadan beri araştırıyorum. Forumları , şikayet sitelerini okudum. Okuduklarım kadarıyla bu sorunu yaşayan baya bir Mercedes kullanıcısı var.Sebebin asıl kaynağı olan zincirin kodu 7 (sayıdan tam emin değilim) kez değişmiş yani Mercedes bu zinciri 7 kere güncellemiş . Eğer bu zincir kronik olarak sorunluysa servis bana neden 60.000 veya 75.000 km bakımında değiştirmeniz iyi olur diye söylemedi yada MBT bununla alakalı bir önlem almadı. En azından sadece zinciri değiştirseydim 3-4 bin tl masraf ile kurtulurdum. Acaba Mercedes Almanya'ya mail atsam sonuç alabilir miyim ?

MBT'nin yardımcı olacağını pek düşünmüyorum ama inşallah beni yanıltıp yanımda durup yardımcı olur.
Biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim.

edit: araç benzinli w212fl e250 211hp 85.000 km’de ikinci sahibiyim . 25.000km’den beri bende (3 yıldır) 2013 model 2014 1. Ay trafiğe çıkışlı
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Mercedes
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Klima
Klima
Tablet
Apple
LOL
Morgana
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Basketbol
Chicago Bulls
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.576
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 19.096 (Bu ay: 661)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 974 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.