Şimdi Ara

Şınav Çekmek Mi Daha Zor Yoksa Barfiks Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
22.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şınav Çekmek Mi Daha Zor Yoksa Barfiks Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 6.10.2021)
Giriş

• 50 şınavı çekiyorum ama 5 tane barfiksten sonrasını zorluyorum
  • Kesinlikle barfiks. Ankete gerek yok bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Kesinlikle barfiks. Ankete gerek yok bile.

peki hic durmadan 40 sinav cekebilen bir adam günde de 125 sinav ceken bir adam , kac tane barfiks cekebilir asagi yukari ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 14 Haziran 2008; 13:11:18 >
  • Bi insan 75 kg olsa, 1 kola 32.5 kg lık kaldırma gücü gerekiyo barfikste
    ama şınavda ayakların yerle teması olduğu için itmek için gereken güç daha az oluyor mesela 20-25kg
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

quote:

peki hic durmadan 40 sinav cekebilen bir adam günde de 125 sinav ceken bir adam , kac tane barfiks cekebilir asagi yukari ?

kilosuna ve vücudundaki kas oranına bakar...

ben mesela 100 kiloyum, 1.90 boy, 45 tane şınav çekiyorum durmadan ama genelde hergün 30 x 4 şeklinde çekiyorum. Barfiks dedin mi hayatım boyunca 7'yi geçtiğimi hatırlamıyorum çünkü boy uzadıkça ve kilo arttıkça vücuttaki kas artsa bile barfiks çekmek zorlaşıyor.
  • Barfiks tabiiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şınavda vucudunun %60ını kaldırıyorsun diye biliyorum ama barfikste resmen bütün vucudunu kaldırıyorsun ankete gerek yok ben bugüne kadar şınav Çektiğinden çok barfiks çeken birini görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dances with Wolves -- 14 Haziran 2008; 13:15:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BTMWTMP

quote:

quote:

ben mesela 100 kiloyum, 1.90 boy, 45 tane şınav çekiyorum durmadan ama genelde hergün 30 x 4 şeklinde çekiyorum. Barfiks dedin mi hayatım boyunca 7'yi geçtiğimi hatırlamıyorum çünkü boy uzadıkça ve kilo arttıkça vücuttaki kas artsa bile barfiks çekmek zorlaşıyor.

Buna bende katılıyorum boyuna, kilona ve kas yapına göre değişir. Benim boyum 1.80 mesela kilomda 72. Barfiksi bir kerede 12-13 tane çekiyorum. Ama bu kişiden kişiye değişir ortalama birşey söyleyemeyiz.

• Çok Rahat Şınav Çekiyorum Ama Barfiksde 10 dan Sonra Tıkanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BTMWTMP

quote:

quote:

nail bi yerde buyudunuz yaw siz

benim boyum 1,77 ve cok kisayim ...

• Şınav bana daha zor geliyo valla
  • 25 şınav çekebiliyorum ama 3 barfiksi çekene kadar ...
  • barfiks kiloya bakar yani zayıf bir kişi daha fazla çeker. biz kickboxta barfiks yarışması yapardık ben 50 kiloyumdur hep birinci gelirdim . 20 - 30 arası çekerdim. Şınavda 40 tane çekiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Şınav bana daha zor geliyo valla

aynen
    şınavda çok zorlanıyorum barfiksde daha rahat oluyorum
  • yumruklarimin uzerinde sinav cekiyorum , omuz ve sirt kaslarina iyi geliyor :)

normal haline gore daha zor . omuz genisliginde :) ama barfx 1 tane bile cekemem . boy 1.77 kilo 83.
  • 80 şınav

25 barfiks
  • Tartışmasız Barfiks...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

80 şınav

25 barfiks

80 şınava inanırım ama 25 barfiks... zor.
  • şınav kaptırsam 35-40 a kadar gider ama barfiks 3 ten sonrası gitmiyo:D

peki barfiks çekmek için hangi kasların gelişmiş olması gerekiyor?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.