Şimdi Ara

Şınav Çekmek Mi Daha Zor Yoksa Barfiks Mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
22.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şınav Çekmek Mi Daha Zor Yoksa Barfiks Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 6.10.2021)
Giriş
  • 5 tane sınav arka arkaya cekerım ama barfiksde 0-1 arası anca cekerım
  • anlaşıldıki en kısa zamanda barfiks videosu koymak farz oldu ... barfiks sırt demek sırtın en baba hareketidir .
  • bence barfiks şınav gibi hareketlere en son başlanmalı. Önce ağırlıkla kasları güçlendirin. 2-3 ay belki. Trisepsi(arka kol kası) ve göğsü çalıştırmak için yatarak ağırlık kaldırın. Dediğim gibi vücudu zorlamak iyi değildir. Yeşil yeşil damarlar çıkar kolunuzda.
  • İlk gün yarım barfiks çekiyordum 1 bile değil yarım 95 kilo idim şimdi 85'im 20'e yakın çekiyorum aradan 3-4 ay geçti hergün en az 10 çekerim, kol kısımlarında (bilek arkası) sertleşme oluyor.. İnsanın kendini kaldırması, itmesinden daha zordur.. Şınav çekerken çalıştırdığınız kaslar barfiks çekerken çalıştırdıklarınızdan daha kolay gelişir, bu yüzden barfiks zorlayıcı ve sabır işidir.
  • Ya bende durum tam tersi 25 tane barfiks çekebiliyorum ama şınavda daha çok zorlanıyorum
  • 14 yaşındayım bi çekişte 50-60 arası şınaw çwkiyorum...vee 20 tane de barfiks çekiyorum..bu konu hakkında aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışıırım
  • Askerde 40 mekik 40 sınav 10 barfiks çekerdik standart barfiks 20 de çekerdik ama komutanın istedigi sekilde 10 u geçemezdik sallanmadan kolları tam açıp çektirirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cano93

Ya bende durum tam tersi 25 tane barfiks çekebiliyorum ama şınavda daha çok zorlanıyorum

Doğru çektiğine veya gerçekten barfiks çektiğine emin misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Ya bende durum tam tersi 25 tane barfiks çekebiliyorum ama şınavda daha çok zorlanıyorum

Bu forumda herkez en az 25 barfiks en az 50 şınav çeker dostum bilmiyomusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

quote:

Avuç içi dışarı bakarak çekmekten bahsediyor onlar. Onun pek bi yarari yokki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 6 Temmuz 2010; 12:40:26 >

• judo yaparken barfiksi 9 en fazla 10 tane çekerdim.
    uzun süredir çekmiyorum.şuan yapsam 4-5ten fazla yapacağımı sanmıyorum.
    şınavı her sabah aksatmadan çekerim.o da max.100 tane.80i zorlanmadan çekiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

ben 7 senedir barfiks cekiyorum kimse bilip bilmeden yorum yapmasin ve su an hala 20 barfiks cekebiliyorum 5 tane azaldi cunku artik daha az calisiyorum.

• 20 tane çek ozaman koy foruma videonu? tam boy ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

quote:

Orjinalden alıntı: Djmelih

50 şınav çekebiliyorum ama barfikste 20 yi geçemiyorum
    yaş 15

50 sınav ceken bırısı barfıxde 20 cekemez yalan söluyosun galıbaa yasın 15 daha nıce vucut yapmıs 20 yas gurubu arkadaslar nızamı 12 13 cekemıyor bak nızamı dıyorum yavas olucak salarken kendını tal salcan kendını kandırırsın ölee ayrıca barfıx asagıda görmus oldugunuz resımdekı gıbı olsaydıı ooooo ne dersenız ınanıırm esaz barfıx ıkı el arası 30 cm kadar mesafelı yapılır cekerken bılekler feryad eder ısınmaktan parmaklarını hıssedemessın

burdakı haraket barfıx dıye gecıyor ama temek calıstırma yerı kanat ve sırttır ust göuse cekme hareketıdır

bu hareketınde dıyer versıyonu su sekılde buda benım resımımdır örnek göstermek ıcın burada ıse enseye cekme tam bır sırt hareketıdır tabı kanatta calısır yanındaa

hayatında hıc kendını zorlamamıs snavı barfıxı ıkıncı kez çekmeye dermanı kalmamıs ınsanların bılee kafadan atarak 50 sınav 20 barfıx demelerıne öle bı tav oluyorum kıı

hadiii canımmm öylemiiiiii

• quote:

20 tane çek ozaman koy foruma videonu? tam boy ama

hocam benim kimseye kendimi kanitlamak gibi bir derdim yok istedigini sorabilirsin bana barfiks hakkinda ama sen o kadar cektigime inanmassan o senin bilecegin is benim cogu arkadasim gordu 20 barfiks cektigimi ama kendi videomu internete asla koymam. Inanmayabilirsin saygi duyarim.
  • 25 şınav çekiyorum 6-7 barfiks çoookk zorluyor...
  • Bana göre tamamen yapı meselesi... Ben ilk başlarda barfix'te zorlanırdım şimdi barfix daha kolay geliyor... Açıkçası işin püf noktası düzenli olarak kesinlikle ara vermeden her ikisinide çalışırsanız ikisinde de fark olmadığını anlarsınız... Dediğim gibi bunlar benim gözlemim. Birde irade çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis89 -- 5 Haziran 2011; 16:28:55 >
  • Dün 18 tane balfiks çektim ama sınavda 26 27 rahat
  • Önden barfiks çekmek sırttan çekmeye göre daha basitir ama barfiks şınavdan tamamiyle zordur.
  • Barfiks zordur. Ben 2 tane çekemiyorum 1 kere kendimi yukarı çekip aşağı bıraktığım zaman tüm gücüm kesiliyor bir anda ve demiri bırakıyorum. Doğru yapamıyorum sanırım.

30 şınav, 60 mekik (2 dakikada) çekebiliyorum. Şimdilerde ağırlık çalışıyorum bakalım nasıl etkisi olacak. Arka kol kaslarımı çalıştırmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.