Bildirim
Bacak çalışmak gerekli mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde yeni başlayan kişilerin yaptığı ilk hatadır. Bacakları çalıştırmazsan üst tarafta yavaş gelişir. _____________________________ -
bir süre sonra iki kürdanın üzerinde yürüyen bir et parçası gibi görünmek istemiyorsan ilk günden itibaren en azından leg press ve leg curl yap.
tecrübe kazandıkça barbell back squat ve hack squat gibi egzersizleri de eklersin. vücut bir bütündür.
bunu bölemezsin._____________________________ -
Bacak çalışmalısın aksi takdirde gelişimin zayıflar ve gecikir. _____________________________ Pin Rich Kidz' -
-
Salonda görüyorum bazen, hoca diyor bugün bacak girelim. yok diyor adam ben bacak istemiyorum. 5-6 ay sonra bakıyorsun adam hala yerinde sayıyor.
Vücudumuzdaki kasların nerdeyse yarısı bacaklarda bulunur, bacak çalışırken, diğer bölgelere göre daha fazla testosteron ve büyüme hormonu salgılanır. bu da diğer bölgelerin de daha iyi gelişimine yardımcı olur. -

_____________________________ TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :) -
Vücudunda ki kasların %40 ını bacak adaleleri oluşturur; bu yüzden sıkı bir bacak antrenmanı hormonlarının tetiklediği gibi diğer bölgelerinin de gelişmesini sağlar. Bunun yanında genel vücut direnç ve kuvvettini de arttıracağı için diğer bölgeler de yine bundan nemalanmış olur. Daha önce de yazdığım gibi:http://naturelvg.blogspot.com/2012/03/kasl-kollar-icin-squat.html _____________________________ eksisozluk | Last.FM | IMDB
antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *| -
Üstü Şişhane altı Memişhane olur. _____________________________ Geçmişin Kasvetli İzleri -
bu hataya düşüp bacak çalışmamazlık yapayın _____________________________ 
Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber? -
Gereken cevaplar verilmiş, bize de aynen öyle demek düşer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler