Şimdi Ara

Süet ayakkabı yıkanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
42.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetde kimi yıka bişey olmaz kimiside direk çöpe at makinadan sonra diyor kararsız kaldım Puma Suede ayakkabı. Süet sprey puma çizgisinin olduğu kısmı biraz siyahlaştırdı o yüzden kirli gibi duruyor. Makinada yıksam büyük ihtimalle gider ama ayakkabıya zarar gelir mi? Tecrübelerinizi paylaşın beyler

• Updullah
  • Yıkadığımda Daha Giyilmez Bi Hal Almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WooX61

Yıkadığımda Daha Giyilmez Bi Hal Almıştı

Başka nasıl temizleyebilirim ki
  • Özel spreyleri Var
  • takip
  • BİLOCÆN kullanıcısına yanıt
    ben hem süet hemde spor ayakkabılarımı atıyorum makineye kısa programa mis gibi oluyorlar :)) 2-3 günde balkonda kurutuyorum tamamdır:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suni deri ceket yıkanır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    DERİ CEKET DARALTILIR MI ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

ben hem süet hemde spor ayakkabılarımı atıyorum makineye kısa programa mis gibi oluyorlar :)) 2-3 günde balkonda kurutuyorum tamamdır:)

Hocam kaç derecede yıkıyorsunuz? Ve ayakkabınızın modeli nedir? Süet olanın
  • up
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    spor ayakkabım pumanın koşu modelleri. en son yıkadığım süet ayakkabı ise piercardin lacivert günlük ayakkabı.
    30 derecede felan sıktırma yapmadan yıkıyorum. deterjan olarakta sıvı deterjan perwol kullanıyorum ayakkabının rengini bozmasın diye. ayakkabıları file yada yastık kılıfının içinde makineye attınmı daha iyi oluyor. ben sıkıntı yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazgır_man -- 26 Temmuz 2013; 21:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

spor ayakkabım pumanın koşu modelleri. en son yıkadığım süet ayakkabı ise piercardin lacivert günlük ayakkabı.
    30 derecede felan sıktırma yapmadan yıkıyorum. deterjan olarakta sıvı deterjan perwol kullanıyorum ayakkabının rengini bozmasın diye. ayakkabıları file yada yastık kılıfının içinde makineye attınmı daha iyi oluyor. ben sıkıntı yaşamıyorum.

Ben de yıkamayı düşünüyorum ama hafifan 3.5 var
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    ya bende de öyle olmuştu:) baktım bi arkadaşım atıyor makineye. bende attım. bundan sonrada hep atarım yani hiç çekinmeden ama sıcak su olmayacak, sıktırma yapmayacak ve deterjan sıvı olacak (toz deterjan rengini alabilir) . çünkü süet acayip toz çekiyor ve leş gibi oluyor. zaten o halde giyemeyeceğime göre denemekte fayda var deyip başladım yıkamaya:))
  • Süet ayakkabı nemli bez ile silinir sadece. Siyah renk ise sprey süet veya nubuk boyasıyla boyayabilirsin.
  • Süet ayakkabı yağmurda bile iyilmez yıkamaktan bahsediosun
  • Nasıl yıkadın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabilar makinada yikanmaz, hem butun gun disarida yere bastiginiz seyleri camasirlarinizla ayni yerde yikayacaksiniz hem de olmaz yani.

En iyisi ozel spreylerinden alin alana kadar da islak mendille falan citileyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.