Şimdi Ara

Böyle Bir Vücut İçin Ne Kadar Çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Böyle Bir Vücut İçin Ne Kadar Çalışmalıyım?

Haftada 4 gün body building ile bu vücudu ne kadar sürede elde edebilirim?

Boy 1.80 kilo 70 ... biraz göbek var

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Bu mesaj silindi.
    kardeş boş konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1-1.5 sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: LauterLust

1-1.5 sene

Daha fazla derim
  • quote:

1-1.5 sene

• quote:

1-1.5 sene

Alıntıları Göster
    2*3 yıl düzgün beslenme ile. bu adam christian bale değilmi? ondaki para sende olmadığına göre 3-4 yıl sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 19 Kasım 2010; 23:56:46 >
  • quote:

1-1.5 sene

teşekkürler ilgin için. bu süreyi ek besinleri de katarak mı söyledin?

edit: beyler 3-4 yılda bu adamın 2 katı vücut yapanları tanıyorum bu arada. 4 yıl supplementli body yapsam bunun en az 2.5 katı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lääz Rockit -- 19 Kasım 2010; 23:58:08 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Aslında bu tür oyunculara özenerek başlamayın. Onların cogu genelde bir projeden 2 ay once sıkı şekilde başlarlar ve kendilerini aşırı zorlayıp filme yetişirler. Düzenli olanları zaten yıllarını vermiş. Yani misal Amerikada kamp tarzı eğitimler var vucud geliştirme için cogu yıldız orda calısıyor. Türkiyede bu mumkun değil klasik, biraz antika şekilde vucud calısıcaksın.

Süre vermek zor ki su anki kas durumunuda bilmiyoruz. Vg de beslenme çalışmadan daha önemlidir. Özellikle var olan kası ön plana cıkarmak için yağ oranınızın düşük olması günlük kalori hesapları yapmanız gerekir. Ve formunuzu korumak için bunları günlük-sezonluk değil ömürlük yapmalısınız. Yoksa vucud yapıp 5 ayda yağ bağlarsınız. Uyku düzeni alkolda etkili kas gelişiminde.

İşin özü forumda olacak iş değil, gidin bir spor merkezine yardımcı olurlar. Ama bu alanda isim yapmış insanların salonlarına gidin. Netten araştırında gidin. Daha ilk haftadan hap verelim sunu yapalım diyenlere kulagınızı tıkayın. Çalışmanızın meyvesini alıp aynada kendinizle gurur duyabiliyorsanız ne mutlu size.

Bunu yaparsam bunu kullanırsam su kadar yaparsam bunu geçerim bunun eline veririm diye emin konuşmayın. Genetik faktoru cok etkili. Salonlarda takviyeli olarak çalışan ve 4 5 ay sonucu pazu hariç gelişme gösteremiyen onlarca vucud var. Ayrıca bir dönem halsizlik isteksizlik de başınıza bela olursa cok zor gelebilir salona gidip çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 20 Kasım 2010; 0:03:29 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    3 yıl içerisinde düzgün bir şekilde giderseniz olabilir.

Ayrıca ders çalış diyen beyinler, sporun düşünce sistemini geliştirdiğini bilmiyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2004

http://www.imdb.com/media/rm3877345280/tt0361862

2005

http://www.imdb.com/media/rm234133760/tt0372784

sen karar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    düzenli beslenir düzenli çalışır düzenli uyursan 1 sene
  • quote:

1-1.5 sene

Alıntıları Göster
    Yüzme de yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychonauts

2004

2005

sen karar ver

Alıntıları Göster
    böyle bi vücudum olsun sadece pantolonla gezerim valla 24 saat denizde takılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

böyle bi vücudum olsun sadece pantolonla gezerim valla 24 saat denizde takılırım

Alıntıları Göster
    Vaz geç bu sevdadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychonauts

2004

2005

sen karar ver

Alıntıları Göster
    bu hafta Champion GYM'e başlayıcam hayırlısıyla eski bir body şampiyonunun salonuymuş. bu adamın bu fiziğini çok beğeniyorum ve böyle olsam yeter bana. o yüzden ortalama bir süre istemiştim. tabi hocama da sorarım bu tür şeyleri merak etmeyin onu. beslenmenin etkili olduğunu biliyorum dikkat edeceğim tavsiyelerinize.

hala 3-4 yıl süreceğini düşünmüyorum bu arada

edit:

yeni cevap yazanlara teşekkürler.

boş cevap yazanlar ve yazacaklar hiç yazmayın kardeşlerim akıllı görünün biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lääz Rockit -- 20 Kasım 2010; 0:05:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lääz Rockit

bu hafta Champion GYM'e başlayıcam hayırlısıyla eski bir body şampiyonunun salonuymuş. bu adamın bu fiziğini çok beğeniyorum ve böyle olsam yeter bana. o yüzden ortalama bir süre istemiştim. tabi hocama da sorarım bu tür şeyleri merak etmeyin onu. beslenmenin etkili olduğunu biliyorum dikkat edeceğim tavsiyelerinize.

hala 3-4 yıl süreceğini düşünmüyorum bu arada

edit:

yeni cevap yazanlara teşekkürler.

boş cevap yazanlar ve yazacaklar hiç yazmayın kardeşlerim akıllı görünün biraz

Alıntıları Göster
    kendine hedef seçmen çok güzel. önemli olan düzenli spor yapman motivasyonun hiç kaybetmemen. hergün çok saglam beslenme yapmalısın. buna haftasonları dahil olmak üzere. çünkü cogumuz haftasonu mesela arkadaslarımızla dısarı cıkarız dısarda abur cubur yeriz. bunu yapmamalısın çünkü senin hedefin arkadaşlarınla aynı degil. 6-7 ögün yemen lazım her 3 saatte bir beslenme bu sporda cok önemli. hayvansal protein agırlıklı hocanın kontrolünde eger iyi bir hocaysa hedefine en kısa sürede varırısın. başarılar dilerim bu yolunda sana. su anki duurumunu bilmiyorum ama kimine göre o hedef 4 yıldır kimine 6 kimine ise 10 yıldır bu tamamen kişinin spora baslarkenki durumuna ve sporu ne denli düzenli yaptıgına baglıdır.
    insan bir yılda steroid kullanmadan 6 kilo kas alabiliyor (düzenli beslenme + antreman ile) buda aklında bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: goukiwins

kendine hedef seçmen çok güzel. önemli olan düzenli spor yapman motivasyonun hiç kaybetmemen. hergün çok saglam beslenme yapmalısın. buna haftasonları dahil olmak üzere. çünkü cogumuz haftasonu mesela arkadaslarımızla dısarı cıkarız dısarda abur cubur yeriz. bunu yapmamalısın çünkü senin hedefin arkadaşlarınla aynı degil. 6-7 ögün yemen lazım her 3 saatte bir beslenme bu sporda cok önemli. hayvansal protein agırlıklı hocanın kontrolünde eger iyi bir hocaysa hedefine en kısa sürede varırısın. başarılar dilerim bu yolunda sana. su anki duurumunu bilmiyorum ama kimine göre o hedef 4 yıldır kimine 6 kimine ise 10 yıldır bu tamamen kişinin spora baslarkenki durumuna ve sporu ne denli düzenli yaptıgına baglıdır.
    insan bir yılda steroid kullanmadan 6 kilo kas alabiliyor (düzenli beslenme + antreman ile) buda aklında bulunsun.

Alıntıları Göster
    goukiwins teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lääz Rockit

goukiwins teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    6 ayda da yaparsın 1 senede de, önemli olan çalışma programına ne kadar uyduğun, diyetini ne kadar disiplinli şekilde uyguladığın. Tabi bu kadar kısa sürede buna benzer bir vücut geliştirebilmen için ek gıda takviyesi almak şart. Diğer türlü ne alırsan al bu şekilde parça parça tabiri cayiz ise "ripped" vücut yapılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

6 ayda da yaparsın 1 senede de, önemli olan çalışma programına ne kadar uyduğun, diyetini ne kadar disiplinli şekilde uyguladığın. Tabi bu kadar kısa sürede buna benzer bir vücut geliştirebilmen için ek gıda takviyesi almak şart. Diğer türlü ne alırsan al bu şekilde parça parça tabiri cayiz ise "ripped" vücut yapılmaz.

Alıntıları Göster
    böyle bir sorunun kesin cevabı olamıyor malesef
    verilen her cevap yanlıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

böyle bir sorunun kesin cevabı olamıyor malesef
    verilen her cevap yanlıştır

Alıntıları Göster
    böyle olursan öp başına koy
     Böyle Bir Vücut İçin Ne Kadar Çalışmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 20 Kasım 2010; 22:34:36 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.