Şimdi Ara

Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
15
Favori
40.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba bende zte H3600P V9.0 modem var. telekoma yazdım dönüş yaptılar tanımlamayı biz yaptık gerisi sizde dediler ben ne yapmam gerekiyor halen ıpv4 olarak alıyor ıp adresini ?

Orijinalden alıntı: zulu123

Çoğu router imalatçısı bu IPv6 modları için farklı terimler kullanıyor. Mesela GL-iNet kullanıyorum; bendeki IPv6 IP alma modları Native, Passthrough, NAT6 ve Static IPv6 şeklinde. Şu ana kadar en stabil IPv6 kullanımını NAT6 ile sağladım. Sanırım Bazı routerlarda DHCPv6 olarak geçen mod.

gl-inet'in ipv6 sayfasındaki native seçeneği slaac+rdnss oluyor sanırım. telekom ipv6 sorunsuz çalışıyor "native" ile.

Çalışmada sorun yok zaten. Tüm modlarda çalışıyor ancak NAT ile çıkış yapınca cihazlar ping ve erişim hızları daha iyi oluyor. Özellikle v6 kullanan sitelere erişim ciddi fark ediyor. Belki TurkNet'in sşstemiyle alakalı bir durum, detaylı test edince tekrar yazarım.

merhaba nereden ve ne yazdınız acaba paylaşabilirmisiniz

Orijinalden alıntı: Hazn++

merhaba nereden ve ne yazdınız acaba paylaşabilirmisiniz

Twitterden "Merhaba ipv6 tanımlaması istiyorum mümkünse wifi 6 değil ipv6" yazdım tanımladılar bu sefer

Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]

Twitterden "Merhaba ipv6 tanımlaması istiyorum mümkünse wifi 6 değil ipv6" yazdım tanımladılar bu sefer

Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]

Alıntıları Göster
    Hocam modeminiz nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hellmaster44 H kullanıcısına yanıt

Türk telekomun verdiği Zyxel DX3300-T1

Türk telekomun verdiği Zyxel DX3300-T1

Bende X den wifi 6 değil ipv6 yazdım. Müşteri temsilcisi "ben anlamıyorum teknik ekip eve gelip modemi değiştirsin" deyince gerek yok deyip kapattım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Denkgelen kişiye bağlı galiba bende talebi alan kişi ismi klarak ışıl yazıyordu saat 3:44 de yazdim 3:56 da cevap geldi sonra telefonla arandım teknik ekibe ilettik diye sonra tekrar aradılar aktif olduğunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

selamlar,

ben de openwrt ile ipv6 almaya calisiyorum TTdan ama basaramiyorum. Rica etsem ayarlarinizi paylasabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

selamlar,

ben de openwrt ile ipv6 almaya calisiyorum TTdan ama basaramiyorum. Rica etsem ayarlarinizi paylasabilir misiniz?

wan6 arayüzünde device ı @wan seç, request ipv6 prefix /56 olacak. Lan arayüzünü düzenle seç, oradaki ipv6 assignment da /64 olacak. Bu kadar. Bi reset at düzelir.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.