|
Merhabalar. Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Yaşadığım routing problemini kanıt niteliğimdeki ekran görüntülerim ile birlikte sizlere aktarmak istiyorum. Konuya başlayalım; Sorunumu özetlemem gerekirse Türknet 100mbit abonesiyim. 1.1.1.1'e ping değerim genellikle 17-19 ms aralığında olsa da nadiren 13ms oluyor. Aynı şehirde yaşadığım ve aynı iss ile aynı tarifeyi kullanan tanıdığımda da durum aynı. Arkada windows update vs. vardır demeyin. Tüm cihazları kapatıp modemin arayüzünden ping attığımızda da sonuçlar aynı. Türknet'e geçmeyi düşünen 4 arkadaşım bu durumdan dolayı şuanlık çekinceli davranıyor geçmesek mi modundalar. Bandırma'daki Türknet kullanıcıları olarak sorunumuzun çözülmesini diler , iyi forumlar dilerim. ((Hız düşüklüğü vs. yok hat değerlerimizde yeterli seviyede.)) Ping değerim 13 milisaniye civarındayken aldığım ekran görüntüm : ![]() Ping değerim 17-19 aralığındayken aldığım ekran görüntüm: ![]() Lütfen hattınızdan kaynaklı diyip TT ekibini eve kontrol etmesi için yollamayın routing problemi var. Edit : Uzun zamandır sol ftth kullanıyordum. Yıllar sonra tekrar vdsl döndüm bu sefer netgalaksi ile girdim. Sorun hala düzelmemiş , 1 gram ilerleme yok. Sorun internet servis sağlayıcı kaynaklı değil dostlar bu sorun TT kaynaklı. ![]() Edit 2 : Yöneticilerden konuyu Türk Telekom bölümüne taşımalarını istiyorum , çünkü iss kaynaklı değil TT kaynaklı routing sorunu yaşıyoruz Bandırma halkı olarak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 10 Mart 2022; 13:16:32 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt