|
|

|
|
Dogmamis cocuga don bicme partisine hosgeldiniz.
|
|
Telefon test etmek için 112 mi aranırmış? Ne kadar cahil insanlar var ya, Allah akıl fikir versin
|
|
|
6s plusım 10 saat kullanım süresi veriyo. Sizinkinde bi sorun var o kadar oyun oynadım ısınmadı .Telefonunuzu servise götürün.Servise götürsün diyenler +ları burdan verin
|
|
Son 4 senedir samsungun tum amirelerini alip kullandim. En son edge 6 aldim. Ama iphone gecis yaparim yakinda.
Samsung ilk 3 ay çita,geri kalan zamanlardada kaplumbagaya dønusuyor. Sifir edge 6 alioyoz.3000tl para veriyoruz. Tlf donuyor. Samsungu batsin. Iosdan vazgecmeyin arkadaslar, biraz tuzlu ama adam gibi calisiyor en azindan. |
|
Afedersin ama bulunmaz hint kumaşının içine etmişsin :)
|
|
Reis siz kimsiniz akıllı telefon almayın diyor sadece ben alırım akıllı telefonu adam her sene bir şeyler kısıtlıyor kurtulamadık gitti bunlardan |
|
iOS 15 haberini duyup da geldim. Gerçekten hayatımda en memnun kaldığım ürün 6S oldu.
6S'den önce tam bir Android fanıydım, root & rom işlerinden kafamı kaldırmaz iOS'a laf söylerdim, çoğunda hata etmişim. Gerçi Android'in esneklik konusunda hakkını yememek lazım onu belirteyim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 17 Ağustos 2015; 20:15:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo_1912 -- 23 Ekim 2015; 16:23:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() ★★★ Apple İphone 6 Space Gray ★★★ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niklaus Mikaelson -- 9 Ocak 2021; 0:39:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 2 Eylül 2015; 10:11:48 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 18 Ağustos 2015; 9:54:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|