Bildirim
|
Millet resmen kazık yemek için sıraya girmiş.
Bi telefona 4500 vereceksiniz. Muhtemelen ya baba parası yiyorsunuz, ya da kazık yemek hoşunuza gidiyor. ![]() Adam gidip iPhone 6S Plus telefonunu satıp 7 alıcam diyor. Aynı şeyleri 6'da yapamıyo musun yani ? Snapchat, Whatsapp, İnstagram gibi uygulamalara girmiyor mu anlamıyorum ? Sırf ön kamera için 6S Plus'tan 7'ye geçmek bana göre aptallıktan başka bir şey değil ![]() |
Iphone 7plus abd de 750 dolar en düşük asgari ücret 1300 dolar.Türkiyede ip7plus 5000 tl, asgari ücret 1300tl ama 3. köprümüz var.Abd bizi kıskanıyor
|
Apple'ın kendi sitesindeki videodan ss aldım.
![]() Plus modelinde 3 gb ram varmış, en yeni çipler vs vs.. Her şey göz boyamaca arkadaşlar. Aralarında 1 yıl fark var, 1 ios versiyonunu fazla alacak iphone 6s'ten. Göze çarpan iki şey, tasarım ve su geçirmezlik. Bluetooth kulaklık yaptınız, iyi hoş ama bunu isteğe bırakmalıydınız. Ben 300 liralık kulaklığımı takıp paşa paşa dinlemek istiyorum kardeşim senin kıytırık earpodsuna mı kaldım? Dönüştürücü falan uğraşmak istemiyorum iğrenç yapmışlar bunu. Üstüne eklenebilecek bir şey yok. Eskiden ilk kez jiroskop falan çıktığında ağzımız açık kalıyordu. Nasıl yani telefonu eğerek araba kullanıyor gibi mi oyun oynayacağız diyorduk. Artık eklenecek bir şey kalmadı, varsa da yaratıcı değiller, değiliz. Neyin eksik olduğunu göremiyoruz. Telefondan (apple veya başka telefonlar) daha fazlsını beklemeyin. 4 milyar verip whatsapptan mesaj yollayacaksınız sadece. Gerçekleri konuşalım. Gereksiz pahalı, bu sefer de yapamadılar. Ama sorun onlarda değil, eklenecek bir şey bulamıyoruz. |
Alacaklara şimdiden hayırlı olsun da aklım Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filiminde annesiyle girdiği diyalog geldi aklıma " Öküz alırız o paraya öküüüüzz" , kimse kusura bakmasın ama pek ucuz olmayacaktır bu cihaz hazır kurban bayramı arefesindeyiz bence öküze girin o paraya
![]() 3,500 den aşağı olmaz yazık bu paralara cidden, şimdi bir para ağası çıkar maho ağa misali sana ne der isteyen istediğini alır falan der ben kaçayım en iyisi ![]() |
Adamlar fetoyu kullanarak ülkede darbe yapmaya kalktı bu ABD firmalarının hiçbir malını almamak gerek
|
Hay senin jet black ine ya. Bir sen mi alıyorsun sanki ? Bir haftadır. 256gb jet black gece alacam, tanıdık var, gece alacam, jet black, 256gb, vatanda tanıdık var, gece almak çok iyi. İlk defa mı alıyorsun hayırdır? Konuda ne var ne yok diye giriyorum. Sürekli senin aynı mesajın. Hepimiz alacaz zaten, ilk defa iphone alır gibi konuşup duruyorsun. Yazıp durma boş mesaj şu konuya.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 7 Eylül 2016; 17:58:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 14 Ekim 2016; 22:21:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 7 Eylül 2016; 0:13:58 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui-Generis52 -- 4 Aralık 2016; 11:11:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 30 Aralık 2016; 20:16:27 > |
”Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.” Jean-luc Godard
Breaking Bad / Game of Thrones / 12 Monkeys / Mr. Robot / Black Mirror / Narcos / Westworld / Hannibal / Vikings / Mad Men / House of Cards / Sherlock / Better Call Saul / True Detective / Arrow Steam:QuadrantShadow |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Şavaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar...
|
|
|| Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |