< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
6S 64 GB var satıp üzerine borç ve kredi çekip evi de ipotek ettirip 7 Plus alacağım yatacak yerim yok ama iphone abi değer
|
Millet resmen kazık yemek için sıraya girmiş.
Bi telefona 4500 vereceksiniz. Muhtemelen ya baba parası yiyorsunuz, ya da kazık yemek hoşunuza gidiyor. Adam gidip iPhone 6S Plus telefonunu satıp 7 alıcam diyor. Aynı şeyleri 6'da yapamıyo musun yani ? Snapchat, Whatsapp, İnstagram gibi uygulamalara girmiyor mu anlamıyorum ? Sırf ön kamera için 6S Plus'tan 7'ye geçmek bana göre aptallıktan başka bir şey değil |
Iphone 7plus abd de 750 dolar en düşük asgari ücret 1300 dolar.Türkiyede ip7plus 5000 tl, asgari ücret 1300tl ama 3. köprümüz var.Abd bizi kıskanıyor
|
Apple'ın kendi sitesindeki videodan ss aldım.
Plus modelinde 3 gb ram varmış, en yeni çipler vs vs.. Her şey göz boyamaca arkadaşlar. Aralarında 1 yıl fark var, 1 ios versiyonunu fazla alacak iphone 6s'ten. Göze çarpan iki şey, tasarım ve su geçirmezlik. Bluetooth kulaklık yaptınız, iyi hoş ama bunu isteğe bırakmalıydınız. Ben 300 liralık kulaklığımı takıp paşa paşa dinlemek istiyorum kardeşim senin kıytırık earpodsuna mı kaldım? Dönüştürücü falan uğraşmak istemiyorum iğrenç yapmışlar bunu. Üstüne eklenebilecek bir şey yok. Eskiden ilk kez jiroskop falan çıktığında ağzımız açık kalıyordu. Nasıl yani telefonu eğerek araba kullanıyor gibi mi oyun oynayacağız diyorduk. Artık eklenecek bir şey kalmadı, varsa da yaratıcı değiller, değiliz. Neyin eksik olduğunu göremiyoruz. Telefondan (apple veya başka telefonlar) daha fazlsını beklemeyin. 4 milyar verip whatsapptan mesaj yollayacaksınız sadece. Gerçekleri konuşalım. Gereksiz pahalı, bu sefer de yapamadılar. Ama sorun onlarda değil, eklenecek bir şey bulamıyoruz. |
Alacaklara şimdiden hayırlı olsun da aklım Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filiminde annesiyle girdiği diyalog geldi aklıma " Öküz alırız o paraya öküüüüzz" , kimse kusura bakmasın ama pek ucuz olmayacaktır bu cihaz hazır kurban bayramı arefesindeyiz bence öküze girin o paraya
3,500 den aşağı olmaz yazık bu paralara cidden, şimdi bir para ağası çıkar maho ağa misali sana ne der isteyen istediğini alır falan der ben kaçayım en iyisi |
4500 liraya iphone çıkıyor sanane kardeşim param var alıyorum diyen adam benzine 3 kuruş zam geldigünde donumuzu da alın bizi enayi yerine koyuyorlar soyuyorlar hırsızlar hurorororo
|
Adamlar fetoyu kullanarak ülkede darbe yapmaya kalktı bu ABD firmalarının hiçbir malını almamak gerek
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 7 Eylül 2016; 17:58:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 14 Ekim 2016; 22:21:52 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 7 Eylül 2016; 0:13:58 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui-Generis52 -- 4 Aralık 2016; 11:11:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 30 Aralık 2016; 20:16:27 > |
|
|
|