16 Pro Max almak istiyorum. Bireysel kredi kartlarına 3 taksit çok az geliyor. Ticari kredi kartı veya kredi kullanabilirim. 5-6 yıldır Türk Telekom Prime abonesiyim. En uygun olacak şekilde nereden nasıl alabilirim? |
Vadesi çok taksitli iPhone nasıl alabilirim?

-
-
Öyle birşey bulursan biz de alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu takip et hocam belki vardır sen de yararlanırsın.
-
Kıbrıs'a gidip kredi kartlarına 12 taksitle alabilirsin. En son yüzde 2 vade farkı alıyorlardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada bir çare olmazsa düşüneyim hocam, sağ ol.
-
evkur mağazasından alabilirsiniz. 12 ay senetle taksit yapıyor. tabi vade farkını alıyor.
-
Hocam burada İhlas da aynı şekilde veriyor ama 40 bin ₺ fark koyuyor. 10-15 olsa alacaktım da 40 bin nedir? Evkur burada yok onların ne kadar vade farkı koyduğunu bilmiyorum.
-
koyarlar. bankadan para alsan belki daha fazla faiz çıkar. kimse kimseye bedava iş yapmaz. :)
rakam ne kadar artarsa faizi de o kadar çıkar herhalde bu firmalarda da.
-
Turktelekom ne kadar vade veriyor peki.?
Fiyatlar nasıl avrupa seviyesinde mi ?
-
Kredi kartına taksit geri gelmeli ben krediyle aldım mecbur.
-
Kredi detaylarını paylaşır mısın hocam? Nereden aldın, vade ne kadar ve kaç lira ödüyorsun?
-
Garantiden 6 veya 9 ay olarak aldım 75 bin tl çektim 110 civarı geri ödeyecem aylık ödemesi 13 bin filandı sanırsam.
-
Kıbrısda taksitle veriyorlar mu ya ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KIBRIS verse dahi cihazlari yurtdişi değil mi.? Kayit yapilmasi gereken cihaz değil mi.?
Evet hocam ben 4+4 şeklinde kullanmayı planlıyorum. Server Kayıt açılırsa yaptırırız. Faizsiz falan taksit oluyorsa süper yani
İphone de server olayi yok hocam:)) S25u bak daha mantikli,ayrica 45k 16pm satiliyor zaten iraktan gelme cihaz cok,ben 14p almiştim.
Samsung için sormuştum zaten. Yazmamışım yoruma
TR cihazı almak mümkün değil sanırım...
-
Yurtdışı almak veya hat üzerine almak mantıklı olur sanırım, bir de Hepsiburada da Hepsipay limiti çıkıyorsa öyle almayı deneyebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- iphone 11 çift sim mi
- whatsapp ses kaydı ahizeden dinleyemiyorum
- iphone yere düştü açılmıyor
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- iphone çekim gücü arttırma
- silinen numaraları geri getirme
- iphone 16 pro max özellikleri
- 14 mini
- hangi telefonu almalıyım
- iphone uygulama şifreleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X