Z

Yarbay
12 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 156 (Bu ay: 1)
Gönderileri
1.4 dizel 88.000 km de panoramik açılır cam tavan geri görüş kameralı navigasyonlu multimedyalı i20 aracımı satıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-doktordan-hyundai-i20-panoramik-cam-tavan-plusmultimedya-934461235/detay
Arkadaşlar hepinize merhaba, 14 mart perşembe Teknosa.comdan laptop siparişi verdim. Cihazın normal fiyatı 7500 TL civarında iken ben indirimle 5800 TL’ye aldım. Cihaz hala kargoya verilmedi. Teknosa müşteri hizmetleri ile görüşmek için telefonla aradım. Bana dedikleri şey stoklarında ürünün olmadığını, hatta hiçbir zaman stoklara girmeyebileceğini bu yüzden para iadesi yapmak istediklerini söylediler. Ben de kabul etmedim.

Ürünü alırken sepete eklediğimde 4-5 adet bile ekleyebiliyorken nasıl şu an stok olmuyor?
Yasal olarak göndermeleri gereken süre kaç gün?
Bundan sonra sizce nasıl bir yol izlemeliyim, lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Arkadaşlar sorum başlıkta da yazdığım üzere TP-LINK W8901G modem ttnetin 25mbit hızındaki fiber internetini destekler mi? Telekomdaki kişi sana yeni vdsl modem vereyim dedi taahhütü 6 ay uzatmak dışında herhangi bir ücret vermeyeceğim. Lütfen bilgili olan arkadaşlar yardımcı olsun.
Merhaba arkadaşlar bu 3 tv arasında çok kaldım kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu hafta içinde tvyi almam gerekli, + ve - leri ile değerlendirirseniz çok sevinirim.
iOS 7.1deyim 8e bile geçmedim pil ve performans kaybı korkusundan siz ne düşünüyorsunuz ios 9a geçecek misiniz?
Arkadaşlar herkese merhaba, cihazım iPad Air ios 7.1 jb ile kullanıyorum. Ancak 2 haftadır cydiaya giremiyorum, dokunduğum anda hiç açılmadan tekrar kapanıyor. Bunun nedeni nedir, çözümü var mıdır? Güncelleme yapmadan uzun süre kullanmak istiyorum bu aleti, cihazı sıfırlamadan düzeltebilirsem çok iyi olur.
Arkadaşlar iyi forumlar, cihazımdaki batarya problemi ile ilgili sizlere danışmak istedim. Cihazı alalı 13 ay oldu bundan 1 ay öncesine kadar iPad air cihazımda 10-11 saatin altında kullanım süresi görmezdim ancak şimdilerde 9 saatin üzerine çıkamıyorum 7-8 saat kullanım süresi sunuyor cihaz, ibackupbot ile şimdi batarya değerine baktım değerler de şöyle:

CycleCount:241
DesignCapacity:8557
FullChargeCapacity:7714

Cihazın özellikle bataryası ve stabilitesinden çok memnun olduğum için 7.1den sonra hiç güncellemedim hala daha 7.1 kullanıyorum.Cihazda jaillbreak de var ama dediğim gibi jb bugüne kadar hiç etkilemedi pil performansını ve son zamanlarda yeni tweak de yüklemedim bu yüzden jb ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Aydında yaşıyorum servise vermem gerekir mi, mediamarktdan aldım direkt oraya mı götüreyim? Versem cihaz değişimi mi olur pil değişimi mi? En kötü parasıyla değiştirmek istersem pil değişimini ne kadara yapıyorlar?
Arkadaşlar facebook ve iMessage uygulamalarında yazdığımı göndermek için sürekli ekrandaki göndere basıyorum klavyedeki Enter tuşuyla göndermenin bir yolu var mı?
Arkadaşlar herkese merhaba, herkeste şöyle bir algı var iPhone bataryası kötü androidler çok iyi diye. Cihazım HTC One M7 aldığım günden beri gayet memnunum hız ve stabilite açısından ama şarjı hiç memnun edici seviyede değil. 3-3 buçuk saat ekran süresi veriyor 15 saat beklemede. Babama geçen iPhone 4s aldık ve 1 hafta kullandım 5-6 saat ekran süresi aldım sürekli ve oldukça memnun kaldım. Arkadaşlarımdaki g3 olsun note 4 olsun bakıyorum hep 3.5 4 saat ekran alıyorlar, iPhone 6 plus kullanan arkadaşım ise 10 saat ekran süresi alıyor ki zaten iPhonelar beklemede androidlere göre çok daha az şarj yiyor.
Sormak istediğim böyle bir algı niye var? Shiftdeletede note 4 iphone 6 plus karşılaştırmasında note 4 bataryası daha iyi diyor editör, bunlar hep ezbere mi konuşuyor kağıt üstündeki rakamlara bakıp yoksa ben mi yalış düşünüyorum?
Tablete dimmer adlı tweaki yükledikten sonra respring yaptım ancak Cihaz elmada kalıyor ne yapmam lazım? ios sürümüm 7.1 cihaz iPad air. Acil yardım arkadaşlar 7.1de kalarak ve verilerimi kurtararak bu cihazı açmam lazım lütfen yardım edin.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
notebook
Otomobil
Ford
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Klima
Toshiba
Tablet
iPad Air
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.103
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 11.664 (Bu ay: 170)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.530 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.