Şimdi Ara

Seydioğlu baklavanın sahipleri serbest bırakıldı REZALET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
37.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
354 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet görüyorsunuz anlatmaya gerek yok adalet sistemimiz muhteşem evet...

Onedio
    Pendik'te Bir Araca Saldıran Baklavacı Kardeşler İlk Duruşmada Tahliye Edildi
    https://onedio.com/haber/hamile-kadinin-bulundugu-araca-saldiran-baklavaci-kardesler-ilk-durusmada-tahliye-edildi-881558

“Öbür taraftan hamile kadının ağladığı kameralara yansıdı.”

Ne desem az kalır. Şunu öğrenmiş olduk, bir gün böyle tipler denk gelirse acımadan bir güzel dayak atın arabasının camlarını kırın ne de olsa üç gün gözaltında kalıp salıveriliyorsun. Hem stresini atmış olursun hem magandalara ders vermiş olursun hem se üç gün kafa dinlersin. Üçlü kombo. Tabii adama hamile karısının yanında yapmışlar o yüzden pek şansı yokmuş.

Bir tavsiye eğer böyle magandalar denk gelirse basın gaza ezip geçin soran olursa el kol hareketi yapıyor küfrediyor üstüme geliyordu panikle gaza bastım dersiniz ve cezasız kurtulursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 30 Temmuz 2019; 15:3:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• **istanbul Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu bir polisin de yaralandığı kazada yargılanan Rüzgar Çetin'in tahliyesine karar verildi.
    Mahkeme 6 yıl 3 ay hapis cezası verdiği Rüzgar Çetin'in cezaevinde bulunduğu 8 aylık süreyi gözönünde bulundurarak tahliye edilmesine karar verdi.**

siz ne bekliyordunuz ki? merak ettim.
    Pendikte geçen gün yine benzer bir olayla karşılaştım. Öndeki araç her ne ile karşılaştı bilmiyorum da bir anda el freni çekip araçtan çıktı. Yanında karısı da çıktı. Arkadaki araca doğru koştular. O sırada arkada bir trafik oluştu 5-6 araç bu dingilin egosunu beklediler. Abi böyle giderse araçta silah taşımak zorunda kalacağız. Emniyet bizi korumuyorsa biz kendimizi koruyacağız.
    6-7 yıl önce bi araçtaki 5 maganda ellerinde sopayla beni durdurmak istediklerinde gazı kökleyip üzerlerine sürmüştüm. Kendilerini nasıl kaldırıma attıklarını anlayamadı asalaklar. Onlar tekrar binip beni kovalayana kadar zaten gözden kaybolmuştum. Girdim bi ara sokağa, parkedip taksiyle karakola gittim. Plaka bu araç bu, diyolar sende veya aracında zarar var mı, yok dedim bişey yapamayız o zaman dediler.
  • Şimdi gördüm haberi gerçekten çok üzüldüm. Bunlardan trafikte binlercesi dolaşıyor bir tanesi banada musallat olmuştu. Küfür edip aracı ileride yolun kenarına çekmemi istemişti basıp gitmiştim. Paranın herşeyi çözdüğünü bir kez daha anlamış olduk. Zaten ceplerine güvenerek bunları yapabiliyorlar adalet sistemi değişmedikçe böylede devam eder. Trafikte Allaha emanetiz yapacak birşey yok.
  • Pendikte geçen gün yine benzer bir olayla karşılaştım. Öndeki araç her ne ile karşılaştı bilmiyorum da bir anda el freni çekip araçtan çıktı. Yanında karısı da çıktı. Arkadaki araca doğru koştular. O sırada arkada bir trafik oluştu 5-6 araç bu dingilin egosunu beklediler. Abi böyle giderse araçta silah taşımak zorunda kalacağız. Emniyet bizi korumuyorsa biz kendimizi koruyacağız.
    Kendi korudun diye sana madalya takmayacaklar aksine bir de hapse atarlar.

Ne yazık ki Türkiye'de zorbalar cezalandırılmaz sıradan insanlar cezalandırılır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 30 Temmuz 2019; 15:21:40 >

siz ne bekliyordunuz ki? merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir ülkede adalet çöktüğü zaman o ülkede çökmüş demektir herkez abi olmuş sokaklarda trafikte köşebaşlarında ahkam kesiyor nasıl olsa ceza yemiyeckler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 30 Temmuz 2019; 19:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -Adalet gel kızım.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Allah belasını versin böyle adalet sisteminin

• 6-7 yıl önce bi araçtaki 5 maganda ellerinde sopayla beni durdurmak istediklerinde gazı kökleyip üzerlerine sürmüştüm. Kendilerini nasıl kaldırıma attıklarını anlayamadı asalaklar. Onlar tekrar binip beni kovalayana kadar zaten gözden kaybolmuştum. Girdim bi ara sokağa, parkedip taksiyle karakola gittim. Plaka bu araç bu, diyolar sende veya aracında zarar var mı, yok dedim bişey yapamayız o zaman dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • madem öyle nasılsa serbest kalıyoruz o hamile kadını hırpalayalım ağlamalarına yalvarmalarına aldırış etmek yok çekilin artık bu yollar zorbaların
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • çok üzüldüm bu tahliye kararına.

umarım hak yerini bulur ve suçlular gerekli cezaları alıp hapishanede geçirirler cezalarını.

bir kere de haklı olan,temiz olan,dürüst olan sade vatandaş kazansın şu memlekette.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.