< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 30 Temmuz 2019; 15:3:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 30 Temmuz 2019; 15:3:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kendi korudun diye sana madalya takmayacaklar aksine bir de hapse atarlar.
Ne yazık ki Türkiye'de zorbalar cezalandırılmaz sıradan insanlar cezalandırılır.... ![]() |
**istanbul Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu bir polisin de yaralandığı kazada yargılanan Rüzgar Çetin'in tahliyesine karar verildi.
Mahkeme 6 yıl 3 ay hapis cezası verdiği Rüzgar Çetin'in cezaevinde bulunduğu 8 aylık süreyi gözönünde bulundurarak tahliye edilmesine karar verdi.** siz ne bekliyordunuz ki? merak ettim. |
cok sukur bugun de utandik
|
2 gun sonra kadini iceri almazlarsa iyi.
|
Pendikte geçen gün yine benzer bir olayla karşılaştım. Öndeki araç her ne ile karşılaştı bilmiyorum da bir anda el freni çekip araçtan çıktı. Yanında karısı da çıktı. Arkadaki araca doğru koştular. O sırada arkada bir trafik oluştu 5-6 araç bu dingilin egosunu beklediler. Abi böyle giderse araçta silah taşımak zorunda kalacağız. Emniyet bizi korumuyorsa biz kendimizi koruyacağız.
|
Hayır canım benim, serbest kalıyoruz değil, kalıyorlar. Sen ifade vermeye giderken kapıda elin sıkılarak karşılanacak kadar zengin değilsen unut bunu.
|
O kararı veren hakim heyeti gece yastığa başını nasıl koyuyor acaba.
|
YUUUUUUUUUHH !
Parayı veren düdüğü çalar olmuş ülkenin adaleti! Böyle bol keseden paranız yoksa, eliniz derinlere uzanmıyorsa bu ülkede can güvenliğiniz de yok. |
6-7 yıl önce bi araçtaki 5 maganda ellerinde sopayla beni durdurmak istediklerinde gazı kökleyip üzerlerine sürmüştüm. Kendilerini nasıl kaldırıma attıklarını anlayamadı asalaklar. Onlar tekrar binip beni kovalayana kadar zaten gözden kaybolmuştum. Girdim bi ara sokağa, parkedip taksiyle karakola gittim. Plaka bu araç bu, diyolar sende veya aracında zarar var mı, yok dedim bişey yapamayız o zaman dediler.
|
|
_____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 30 Temmuz 2019; 15:21:40 > |
radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 30 Temmuz 2019; 19:23:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır. |
|
|
GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE |
|