Şimdi Ara

Seyahat Yasagı Kalktı Ama Karantina Devam Ediyor DIKKAT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse Bu Konuyu Bilmiyor Dikkatli Olalim

Çogu ilde ozellikle kücuk illerde polis çevirmesinde dısardan gelenler ayrılıp tutanak tutuluyor 14 gun ev karantinasına giriyorsunuz dışarda olursanız ihbar edilirseniz felan 3 .150 lira ceza alıyorsunuz
    Yani Seyahat yasagi kalkti ama 14 gun karantina durumu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF52D74F -- 5 Haziran 2020; 22:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehirlere göre uygulamalar var hala, devletin işi gücü yok sana tuzak kurup başında mı bekleyecek 14 gün 'tuzak' demek ne alaka

• Seyahat yasağı ve karantina uygulaması farklı şeyler, seyahat öncesinde gideceğin ildeki uygulamayı öğrenmen gerekirdi, tuzakla alakası yok

• Tuzak derken
  • Hocam nereden nereye gittiniz? Merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlkn -- 1 Haziran 2020; 21:41:14 >
  • Aynen kanka sana kumpas kurmuşlar, cia fbi Mossad NBA ve UEFA tarafından aranıyorsun.

• İzmire girişte öyle bir şey var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E ben yarın Kocaeliden İstanbula gidecektim şimdi tırstım bak. Varmıdır acaba böyle bişey İstanbul için.

• Elazığ'a mı geldin yoksa Vali, şehir dışından gelenlere aynı senin yazdığın gibi karantina uygulanacağını paylaşmıştı.
  • secooo kullanıcısına yanıt
    İstanbula 31inde giris yaptim, girerken izin kagidina bile zorla baktilar, bayagi gevseklerdi. Yasaklar kalkinca kontrol dahi oldugunu sanmiyorum, kontrol noktasini kaldiriyorlardi, vinç gelmisti biz gecerken.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir hocam. Durduk yere 14 gün yemeyelim şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Nerden öğrenebiliriz?

Hadi diyelim bir sekilde virüs kapti birisi kac kisye bulaşır hesaplama yaptiniz mi ?

• cezaevlerinde çalışan personeller tekrar 14 gün karantinayı kafadan yemiş

1 haziran herkesler kırda piknikte seyahatta avemede ama hapisane çalışanları öğrenci yurtlarında halen izolasyon mahkumu.

açık cezaevinden 2 ay izine çıkan mahkumlar dışarda ve izinleri de +2 ay daha uzatıldı serbest gezebiliyorlar.

ne garip bir ülkedeyiz
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    O zaman bu yasak devam etmeliydi hocam. Kendi adıma konuşursam annemi kardeşime bırakıp döneceğim arabadan bile inmeyeceğim. Temasım olmayacağı için rahatım.

normal de yazları antalya da çalışıyorum gitmedim sonra askerden gelen karantiya uyumuyor sizde haklısınız
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bence bu yasak erken kalktı. Bir süre daha devam etmeliydi. Ama devlet bu kararı alırsa bizim insanımızıda biliyorsunuz bir şekilde yerinde durmaz. Mesela bizim cenazemiz vardı annem gidememişti. Yasak kalkınca gidelim dedik. Bu durumda olan bir sürü insan var. Umarım kötü durumlar yaşanmaz tekrarda eskisi gibi yasaklarla uğraşmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: secooo

Bence bu yasak erken kalktı. Bir süre daha devam etmeliydi. Ama devlet bu kararı alırsa bizim insanımızıda biliyorsunuz bir şekilde yerinde durmaz. Mesela bizim cenazemiz vardı annem gidememişti. Yasak kalkınca gidelim dedik. Bu durumda olan bir sürü insan var. Umarım kötü durumlar yaşanmaz tekrarda eskisi gibi yasaklarla uğraşmayız.
    vaka sayısı artma olacak adım gibi biliyorum kamu çalışanlar bizim burada maske bile takmıyor polis jandarma kaymakamlık çalışanlar maske bile takmiyor nüfüs müdürlüğü hepsi dahil tek maske takan yerler banka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 2 Haziran 2020; 1:10:31 >
  • Ben de bu hafta il degistiricem ilkkez boyle birşey duyuyorum, yasak kalkti iller kendi kurallarıni uyguluyor diye hicbi yerde bilgi yok. Sadece şehirlere girislerde ateş olcumu vs yapılıyor. Karantinaya neye göre aliyor, neresi bu konuda yetkiliyse bence şikayette bulunun. Yasak kalktıktan sonra geçiş yapmışsınız sonuçta

• Konuyu açan arkadaş bilgi verirse herkes için iyi olur.
    Normal olarak seyahat yasağı kalktı.
    Şehirlere göre farklı uygulama olabilir ancak Kararname ile kaldırıldı. Valilik kararından daha üst.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.