Beyler CS de nasıl iyi olabilirim
Hiç oynamıyorum normalde. Akşamları arkadaşlarla ekip olarak giriyoruz. Ama karşı takım hep mikiyor beni. Genelde sonuncuyum. Nasıl geliştirebilirim kendimi ne yapmam lazım. Antrenman falan haritası öyle şeyler var mı. Steamden oynuyoruz cs2
Tek bölge idman neden kötü??
Tek bölge yani bro split yapan çok kişi var ama hep kötüleniyor. Kası haftada 2 defa çalışacaksın deniyor. Ama salonlarda ne kadar iri kaslı adam varsa hepsi de neredeyse tek bölge çalışıyor. Pazartesi göğüs salı sırt çarşamba omuz vb. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Kapalı yerde sigara içme cezası yedim
Ulan şaka gibi ya. İlk defa görüyorum böyle ceza o da bana denk geldi. Mekandaki garson kız serbest dedi.
Küllük koydu önüme. Sivil polisler baskın yaptı. 1700 tl cezayı kestiler. Böyle şans mı olur.
Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırma
65 bin tl civarı kart borcum var. yapılandırmayı düşünüyorum mantıklı mı sizce? ayrıca mobil uygulamadan olmuyor. müşteri ekstresi uygun değildir gibi bir şey yazıyor. ne yapmam lazım. yapı kredi 3.69 faizle kredi veriyor. kredi çekip ödesem mantıklı olur mu?
Samsun Tv bellek yetersizliği sorunu
İnstagramdaki tuhaf durum
Hikayelerimi kimseden gizlemedim. Ama 14 kişiden gizlemişim gözüküyor. Girip bakıyorum kimseden gizli değil. Neden böyle.
Biceps nasıl büyür
Biceps kaslarım bir türlü büyümüyor. Arka kol kaslarım çok daha iyi gelişiyor fakat bicepslerim istediğim kıvama gelmiyor. hem hacim yok hem yumuşak. hangi hareketleri yapmam lazım ve kaç set kaç tekrar yardımcı olun lütfen. Boyun uzun 1.92 kollar uzun ondan mı acaba. Ama arka kol iyi.
Yeşil pasaportum var yazın nereye gideyim
İtalya veya ispanya düşünüyorum ama acaba Yunanistan mı yapsam adalar falan. Hiç yurtdışına çıkmadım turla gitcem.
İstanbul Tuzla’da psikolog önerisi
Var mı bildiğiniz iyi bir psikolog
Welder saat aldım
Olum müthiş bir şey ya. Camına hasta oldum.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.890
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 3.475)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.570 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0