< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 13 Kasım 2011; 9:04:27 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 13 Kasım 2011; 9:04:27 > |
|
Akasya Durağı - Arka Sokaklar - Arka Sıradakiler - Kalp Gözü - 7. boyut - **** ile Sohbet Günlükleri - Dedemin Dolabı - Bez Bebek - Sihirli Annem - Krem - Yer Gök Aşk - Beni Affet - Unutma Beni - Esra Erolda Evlen Benimle - Hande Atayizi ile Dest-i İzvidaç - Kollama - Yalçin Abi ile Ak Koyun Kara Koyun - Müge Anlı ile Tatlı Sert - Rüyanız Hayrolsun - Eve Düşen Yıldırım - Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
|
|
|
These terms have always changed throughout the course of history...!!! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values!!! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground!!! Justice will prevail, you say!? But of course it will!! Whoever wins this war...becomes justice! |
|
|
![]() Suit up! |
|
|
" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı " Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum | Webmaster MT |
|
|
Akasya Durağı - Arka Sokaklar - Arka Sıradakiler - Kalp Gözü - 7. boyut - **** ile Sohbet Günlükleri - Dedemin Dolabı - Bez Bebek - Sihirli Annem - Krem - Yer Gök Aşk - Beni Affet - Unutma Beni - Esra Erolda Evlen Benimle - Hande Atayizi ile Dest-i İzvidaç - Kollama - Yalçin Abi ile Ak Koyun Kara Koyun - Müge Anlı ile Tatlı Sert - Rüyanız Hayrolsun - Eve Düşen Yıldırım - Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Truman Show -- 12 Kasım 2011; 23:18:04 > |
|