Şimdi Ara

Sevgili, hayatı nasıl etkiler? Kızlarla yaşadığım diyaloglar - [13 kasım güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, evde tek yaşıyorum, ablam Adıyaman'da öğretmen, annem babam vefat ettiler, yeterince stres sivilce var liseliyim evet lise üçe gidiyorum.

Şimdi Facebook, formspring, twitter hesaplarımı dondurdum, çok vakit harcıyorum diye. Sadece konu dışında takılıyorum bilgisayarı açınca ve

Kız arkadaşım olunca beni duygusal olarak rahatlatıp mutlu ederse ben genel olarak pozitif oluyorum.
    Beni strese sokup deli ederse benden derbederi yok.

Şimdi size soru. Böyle bi durumda sizce kız arkadaşım olmalı mı olmamalı mı?
    Derslerim 2-3-4 civarlarında genel olarak, sözel iyi. Bu pazartesi matematik özel dersine başlayacağım, gitar kursuma ara verdim.

Babamdan kalan öğretmen maaşı ile geçiniyorum, anca yetiyor, kesintiler oldu hep falan asgari ücret gibi bişey oldu işte.

Evet soru açık: İyi bir kızsa, beni mutlu ediyorsa onunla çıkmalı(bu kelime saçma gelse de) mıyım ?

edit: başlık değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 13 Kasım 2011; 9:04:27 >

• Eğer iyi bi kızsa tabi çıkmalısın. Kendini yalnız hissediyosundur sanırım. Hiç olmazsa bu duyguyu biraz perçinlersin.
    Akasya Durağı - Arka Sokaklar - Arka Sıradakiler - Kalp Gözü - 7. boyut - **** ile Sohbet Günlükleri - Dedemin Dolabı - Bez Bebek - Sihirli Annem - Krem - Yer Gök Aşk - Beni Affet - Unutma Beni - Esra Erolda Evlen Benimle - Hande Atayizi ile Dest-i İzvidaç - Kollama - Yalçin Abi ile Ak Koyun Kara Koyun - Müge Anlı ile Tatlı Sert - Rüyanız Hayrolsun - Eve Düşen Yıldırım - Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
  • Haklı olabilirsin, çok kez sırtımı duvara yaslayıp boş boş hayatı sorguladığım oluyor.
    These terms have always changed throughout the course of history...!!!
    Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values!!!
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Kendine güvenin gelir çık tabi yaparken bile daha çok zevk alıcaksın müzikler daha güzel gelicek zamanı geldiğinde öpüşüceksiniz vs bunlar insanı insan yapan şeyler senin varmıda böle konuşuosun diceksin yok baştan söliyimde

Suit up!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bi kız bul benden sana tavsiye vurmak için arama.

gelsin arada yemek yapsın hatta sana evini toplamana falan yardım da eder zaman zaman film izlersiniz falan ;)

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • şirinleri gördün mü hocam

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Eğer uslu bir çocuk olursan bir gün şirinleri görebilirsin..

2 kızla konuşuyorum biri canım hayatım demeye başladı sürekli o mesaj atıyor e hani benden tarafı da tamam :D
    Diğeri ise benim mesaj atmamı bekliyor nabza göre şerbet veriyor falan?

Sizce ne yapmalıyım ?
  • Dostum, İstanbul'da veya İzmir'de misin?
    Öyleyse toplanalım bir kaç kişi, alalım elimize ev hediyesimizi(red bull+vodka) bi misafirliğe gelelim diyecektim :D

- - -

Bu arada kız her zaman lazım olur aga.

Kız olunca başkalarıyla gezmeme kızıcak ona buna burnunu sokucak, baştan söyle karışmasın derseniz, bende takıntılı biriyim onun gezdiğine karışırım, onu bana karıştırtmazsam da olmaz ? :S

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

Beyler ben bundan önceki sevgilimle evde öpüştüm de, seviştim de, yemek de yaptım, televizyon da izledim. Bir şeyler biliyoruz yani bebe görmeyin beni o kadar da saf değilim
    Benle konuşmaya çalışan kız mı iyidir yoksa benden ilgi görmek isteyen kız mı?

2 kızla konuşuyorum biri canım hayatım demeye başladı sürekli o mesaj atıyor e hani benden tarafı da tamam :D
    Diğeri ise benim mesaj atmamı bekliyor nabza göre şerbet veriyor falan?

Sizce ne yapmalıyım ?

Senden mesaj bekleyen muhtemelen diğerinden daha akıllı. Onu seç. Sende kızın üstüne fazla gidip, mesaj atarsan oda senden soğar. Tabi "ben sıkılmam, bana mesaj atsın, merak etsin, sürekli beni sorsun" diyorsan senin bileceğin iş, diğerinide seçebilirsin. Ama ne olursa olsun fazla üzerine gitme kızın, kaçan kovalanır hesaabı.
    Akasya Durağı - Arka Sokaklar - Arka Sıradakiler - Kalp Gözü - 7. boyut - **** ile Sohbet Günlükleri - Dedemin Dolabı - Bez Bebek - Sihirli Annem - Krem - Yer Gök Aşk - Beni Affet - Unutma Beni - Esra Erolda Evlen Benimle - Hande Atayizi ile Dest-i İzvidaç - Kollama - Yalçin Abi ile Ak Koyun Kara Koyun - Müge Anlı ile Tatlı Sert - Rüyanız Hayrolsun - Eve Düşen Yıldırım - Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu

• E tabiiii.
    Diğeri daha kurnaz ve azıcık üstüne düşünce çook şimarıyor.
    Mesaj atıp duran iki trip atınca affetmen için ne yapıyım söyle istediğini yapıcam söz falan diyor :D

Bide eski konuştuğum var, o da tam benim huy, her şey aynı ama anlamıyoruz birbirimizi.

Mesaj bekleyenle olan ilgi alakamı biraz kesicem şimdilik, güncel tutucam konuyu arkadaşlar, bilgilendirmeler vericem burdan

İlk bilgi: Mesaj atıp duranla münasip konularda konuşmaya başladık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Truman Show -- 12 Kasım 2011; 23:18:04 >

Matematik dersim pazartesi perşembe 22:30 - 23:30 hoca eve gelicek..

Bu sürekli mesaj atan kız sürekli iyiliğimi istiyor yahu benim. :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.